KOLUMNA Čekamo odgovor iz Koprivnice: Ima li Zadar novu vidjelicu?

Objavljeno: 10.2.2020. u 11:38
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Je li do prošlog petka na stol Viktorije Jedvaj i Ljiljane Baranašić, zaposlenica Elektre Koprivnica, stigla ponuda sa zadarske adrese tvrtke “Lav zaštita”?

Odgovor na to pitanje odgovorit će i na sljedeće – ima li Zadar novu vidjelicu utjelovljenu u djelatniku Elektre Zadar, koji je i bez staklene kugle predvidio da je zadarski policajac u mirovini i bivši SDP-ovac, neprikosnoveni borac protiv korupcije, Antun Novoselović Baja, odlučio ne javiti se na natječaj za očitanje brojila u Puli, Križu, Slavonskom Brodu, Sisku, Karlovcu… odnosno intimno se zainteresirati isključivo i samo za očitanje potrošnje struje stanovnika Bjelovara i Koprivnice.

U trenutku čudesnog predskazanja potencijalne naše vidjelice, “Lav zaštita” i Novoselović trpjeli su posljedice opće kompromitacije svih poslovanja sa zadarskom Elektrom, o čijoj pravoj dubiozi najbolje svjedoči činjenica da je Novoselović odmah po saznanju javnosti o detaljima njegova privatnog biznisa koji se reklamira pod “pružanje tjelesne zaštite”, a zarađuje kao čistačica i(li) očitavač (?), momentalno sam sebe smijenio sa svih javnih, odnosno stranačkih funkcija.

Zadarska vidjelica iz Elektre u prosincu je, dakle, rekla: “Vidim da će Novoselović očitavati struju za Bjelovar i Koprivnicu.”

Prvi se dio proročanstva ispunio još u 2019., kada je “Lav zaštita” s policijom za petama i bez uvjeta za očitavanje struje u Zadru odabrana da to iz Zadra radi u Bjelovaru. Unatoč svim našim sumnjama u nadnaravno, sve se čini da bi se mogao obistiniti i drugi dio predviđanja – u grobnoj tišini raspisan je ovih dana i natječaj za Koprivnicu.

Imamo li vidjelicu ili nemamo, saznat će se već ovoga tjedna najvjerojatnije, kada se očekuje otvaranje ponuda na hrvatskom sjeveru.

U oba slučaja, u Bjelovaru i u Koprivnici, vrijednost posla je jednu kunu manja od 200.000, odnosno od daleko „ozbiljnije“ forme natječaja kakav je našeg Baju jednom već stajao javne blamaže, policijske istrage i gubitka posla, ali koji je, s druge strane, prvi i jedini omogućio javnosti uvid u famoznu natječajnu dokumentaciju “Lava”. Proizašlo je što je proizašlo – da su očitavati brojila trebali čak i policijski inspektori, odnosno gradski vijećnici i državni službenici, te koješta drugo.

Ovako, za 200.000 minus jednu kunu, ostaje nepoznato kojih to “šest do sedam ljudi”, kako uvjetuje natječaj, Novoselović kandidira za Bjelovar i(li) za Koprivnicu. Za nas barem. Možda dokuči Državno odvjetništvo.

S nestrpljenjem čekamo otvaranje ponuda.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
KOLUMNA Čekamo odgovor iz Koprivnice: Ima li Zadar novu vidjelicu? , 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program