SDP ZADAR NA LSD-ju Bivši šef čisti Elektru, sadašnji (ne) vodi udrugu bez vodstva i članstva, u predsjedništvu Slavonka, a vraća se i Vrdoljak – “koji Vrdoljak”?

Objavljeno: 08.8.2020. u 16:15
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Jest nezamislivo, ali da je nekadašnji predsjednik SDP-a Zadar Romano Meštrović u svoje vrijeme uzeo LSD pa da su ga kad djelovanje počne pitali – kako zamišlja budućnost onomad respektabilne stranke, teško da bi ovako nešto ishalucinirao…

Aktualni predsjednik Gradske organizacije, Daniel Radeta, na čelu je udruge koja praktički niti ne postoji. Skoro ni na papiru. Osnovao ju je on sam prije više od četiri godine, pa zaboravio čak i imenovati novo vodstvo. U slobodno je vrijeme nezaposlen, a kad odraste žarko želi biti čitač brojila za struju svog prethodnika i mecene, Antuna Novoselovića.

Tek je taj osebujna ličnost. Bivši policajac i bivši šef SDP-a Zadra zadnjih je godina čitač struje i čistač Elektre. Toliko mu dobro ide da čisti od Dubrovnika do Koprivnice i Bjelovara. Sa pet ili šest zaposlenih. Policajac je konačno otkrio svoj poziv.

Ali ni tu nije kraj. Svu svoju političku “širinu” zadarski SDP otkriva na primjeru Sabine Glasovac.

Svim lokalnim ljubiteljima ovog i ovakvog SDP-a Zadar zgodno je “promaklo” da je u Predsjedništvo novog saziva GO SDP-a izabrana žena koja je samo koji dan prije nosila listu u rodnoj Slavoniji!? Što nigdje ne može, u Zadru igra u prvoj postavi.

Sabina se bez problema prije tri godine kandidirala za gradonačelnicu Zadra, da bi na srpanjskim izborima umjesto gay kolege ponijela listu kod kuće, na sjeveru Hrvatske. Novoselović je za nju mala beba. Glasovac očekujemo i na izboru novog zadarskog nadbiskupa.

Sve dok osigurava svoj saborski mandat, nema problema. Vjerujemo da bi se kandidirala i za šefa kolodvora u Gaćelezima.

I onda velika objava novog predsjednika SDP-a iz drugog pasusa: “Darko Vrdoljak se vraća u SDP!”

“Tko je taj?” – pitali su me neki nakon toga.

Točno tako.

Tko je taj, odakle se vraća i kako se može vraćati ako nitko ne zna ni da je otišao? I odakle je otišao. I tako u krug.

Ništa, nitko i bez ikoga. To je današnji sastav SDP-a Zadar. Ali sa saborskom plaćom, milijunima našeg novca iz HEP-a, te nepresušnom pažnjom i podrškom glavnine lokalnih medija.

Ali teško da im i oni mogu pomoći. Unutarnja rušilačka snaga SDP-a nezaustavljiva je.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.1/5 (9 votes cast)
SDP ZADAR NA LSD-ju Bivši šef čisti Elektru, sadašnji (ne) vodi udrugu bez vodstva i članstva, u predsjedništvu Slavonka, a vraća se i Vrdoljak - "koji Vrdoljak"?, 4.1 out of 5 based on 9 ratings

1 komentar za “SDP ZADAR NA LSD-ju Bivši šef čisti Elektru, sadašnji (ne) vodi udrugu bez vodstva i članstva, u predsjedništvu Slavonka, a vraća se i Vrdoljak – “koji Vrdoljak”?”

  1. Nja-Prc-Prc

    A Arijana je HDZ-ova posvoduša…i to za sitniš, u stvari posvoduša za onog tko da više.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.3/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program