Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

KOLUMNA Pupić Bakrač: “Put do Pape i Kirila”

Objavljeno

-

Sve sam predvidjela razmišljajući o vrsti kataklizme koja bi nas mogla zadesiti odmah s početkom 2022. I potrese i novi val korone… i fluronu sam slutila, u nekom obliku, ali da će novinske stupce usred svega puniti najbogatiji među najpoznatijim hrvatskim inspektorima – Marko Pupić Bakrač… Toga se nisam dosjetila.

Pokazalo se naivnim.

Problemi najpoznatijeg među najbogatijim ili najbogatijeg među najpoznatijim – još procjenjujemo – domaćim sisačima državnih jasli nadišli su u zadnje vrijeme lokalnu scenu, pa su i najnoviji krivci, jasno, nacionalni, a tobožnji njihovi zločini sve maštovitiji.

Da bi doskočio sve izvjesnijem otkazu koji je sam sebi spakirao u Ministarstvu poljoprivrede Pupić Bakrač je procijenio da su potrebne nacionalne veličine. Uz šeficu ministricu po kojoj neometano (?) i bez zadrške tuče već mjesecima, za početak je odabrao i Antu Gotovinu, procjenujući da će čin biti proporcionalan aktualnom problemu.

Prišio je generalu nekoliko kleveta kojih bi se zasramio i nekadašnji Imperijal i odčepio pred svima koji su htjeli slušati.

Više nismo naivni kao 2021.

Obzirom da Pupić Bakrač uz talent za bogaćenje na državnim plećima očito nije naslijedio niti oženio i talent za promišljanje, s lakoćom predviđamo sljedeće konstrukcije.

Dobije li otkaz u Ministarstvu poljoprivrede, a samo čudo će mu trebati da ga izbjegne, krivca ćemo tražiti u samome Papi ili, eventualno, u patrijarhu Kirilu.

Zašto? Zašto ne.

Kao da je ovo dosad imalo većeg smisla?

Sretna nam nova. Dobro je počela.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu