ADVENT U ZADRU Megagalerija sa subotnjeg spektakla!

Objavljeno: 11.12.2016. u 08:33
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Subotnje jutro na Adventu započelo dječjom radionicom. Djeca s roditeljima izrađivala su prigodne ukrasne kuglice salvetnom tehnikom. Na pozornici je zaplesala plesna skupina ”Djedovi sobovi” uz pjesmu Mariah Carey, All I want for christmass is You.

U 18 sati održan je obred paljenja treće adventske svijeće u crkvi sv. Šime. Obred je predvodio don Igor Ikić, vikar za pastoral, svijeću je upalio s. Marija Boroš, FDC. Sudjelovale su župe, zajednice i zborovi: Belafuža, Puntamika i Voštarnica.

U 18.30 Nastupio je zbor OSS Buševec na trgu kod Adventskog vijenca koji je u 19.30 održao i Božićni koncert u Crkvi Sv. Donata u Zadru.

Tradicionalno zimsko gostovanje pod nazivom „TUROPOLJSKO SRCE – SRCU ZADRA“ nastavlja se i ove godine. Turopolje je darovalo Božićni koncert Zadu, ovaj put pjesmama iz cijele Hrvatske s naglaskom na tradicijske instrumente. Izveli su i folklorni program ulicama Zadra, a program završavaju degustacijom Turopoljske kotlovine i ostalih delicija Turopoljskog kraja na Forumu u nedjelju.

Fenomenalni Swingersi s Robertom Marekovićem nastupili su na Trgu Petra Zoranića. Posjetiteljima su priuštili pravi spektakl uz retro stil i zvuk. Otpjevali su svoje svevremenske hitove i rasplesali sve prisutne.

Harmonija bend nastupio je na terasi Kulta i Dišpeta.

Na punom klizalištu mnogi su čekali red kako bi uživali u zimskim radostima. Igraonica je mamila one mlađe koji još nisu spremni za led.

No, slike će reći više od riječi…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
ADVENT U ZADRU Megagalerija sa subotnjeg spektakla!, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program