Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(VIDEO) TEŠKE OPTUŽBE Zadarski poduzetnik Igor Musap za ZADAR News: “Neka Marko Pupić Bakrač objasni odakle mu 22 stana i puste nekretnine!”

Objavljeno

-

Foto: Screenshot, Zd News

Zadarski poduzetnik Igor Musap gostovao je u ponedjeljak navečer u emisiji Aktualno ZADAR Newsa, koristeći priliku da odgovori na nebrojene klevetničke napade od strane veterinarskog inspektora u Zadru Marka Pupića Bakrača, te je otkrio cijeli niz do sada nepoznatih ili manje poznatih detalja o istome.

– Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša su tip ljudi koji kleveće, laže i priča svašta. Prozivaju sve i svakoga. Za sve što su rekli će odgovarati pred sudom, kazao je uvodno Musap.

Kazao je da se iznenadio kada se Pupić Bakrač javno obrušio na njega nakon proslave njegova rođendana jer se, reći će, znaju još od 2010., kad je ovaj inspektor za ribu dolazio u nadzor Adrije, gdje je Musap radio.

Zapravo je to njegov posao. Kontrola ribe. A ne sazivanje tiskovnih konferencija, čime se više bavi no svojim poslom. Dolazio je u nadzor i uz kavu bi dobio i poklon, od srca. Zato me čudi ovo iznenadno ponašanje, ničim izazvano. Kazao je javno da je to stoga što smo bivši šef Krim policije Bore Mršić i ja prijatelji!? Bore je samo radio svoj posao kad je poslao svoje ljude u pretragu njegovog stana. Ne razumijem to, kaže Musap.

O Pupićevim najavama da će “kao inspektor istražiti njegovo poslovanje”, odgovara:

– Pozivam ga da odmah dođe kod mene, iako ne znam otkud pravo da daje takve izjave. Inspektor za ribu bi se bavio turizmom?! Ove godine smo u kontroli imali i Ministarstvo turizma, Sanitarnu inspekciju, Turističku inspekciju, Epidemiološku službu, Poreznu… I sve je pozitivno ocijenjeno, bez ikakve kazne. Pupiću Bakraču bi bolje bilo da istraži sebe.

U nastavku razgovora, Musap otkriva i kako su mu izvjesni ribari posvjedočili o nepravdi koju su na poslu doživjeli od inspektora Pupića Bakrača:

– Kako sam dugo radio u Adriji, znam skoro sve ribare. Ljudima je dosta Pupića Bakrača, njegovih objeda, konstrukcija i vrijeđanja. Nazvali su me i rekli da žele svjedočiti, kažu da su dugo tukli prstace i lovili oboritu ribu, da bi on došetao i sve zaplijenio bez da je dao bilo kakav papir. Sve je odnio kući, kažu. Snimka toga je i na YouTubeu.

Sad kad su ga na prvom stupnju oslobodili, sad mu je Općinski sud super a kad nekog drugog oslobode onda je to ‘sud HDZ-a’. Pupić Bakrač je jedan cirkusant koji živi od populizma i prozivanja ljudi. Ja sam mu danas posvetio pola sata i više neću jer to ne zaslužuje. Poručio bih građanima Zadra da pročitaju neke stvari o njemu i da razmisle o tome. On prijeti da će istražiti mene, pa sam ja malo istražio njega. Službenim vozilom Ministarstva poljoprivrede uhvaćen je u obavljanju privatnih poslova vikendom, za predsjednicu RH napisao da je glupa, jednog ministra je nazvao magarcem, drugog moržem, zastupnika nacionalne manjine cigićem, prijetio je ubojstvom županu, vladu nazvao zločinačkom prije tri dana…

Nakon svih drugih nekretnina za koje se doznalo, potkraj kolovoza prošle godine oglasio je i prodaju vrijedne građevinske parcele u Opuzenu za koju se do sada nije znalo. U manje od 10 godina bavljenja politikom, izašao na izbore šest puta, a promijenio devet koalicija, svugdje je osim na radnom mjestu – malo na bazenu, pa malo na policiji, na tiskovnim konferencijama…, kaže Musap.

U nastavku, podsjeća i na nikad do kraja rasvijetljenu priču o izvjesnoj krađi konja u Lici, na činjenicu da su Pupića Bakrača svojevremeno za klevetu tužili čak i kolege u Veterinarskoj stanici, kao i na podatak da jedna činovnička obitelj u vlasništvu ima ni manje ni više no 22 stana, ličko imanje površine 18.000 m2, građevinsku parcelu na jugu Hrvatske…

– Neka objasni otkud mu sve to, kaže Musap.

Za sam kraj, još je jednom najavio tužbe protiv najbogatijeg hrvatskog inspektora.

te još jednom najavio tužbe protiv najbogatijeg hrvatskog inspektora Marka Pupića Bakrača.

Cijeli razgovor koji je preko noći pogledan više tisuća puta možete pogledati na YouTube kanalu ZADAR Newsa:

 

ZADAR / ŽUPANIJA

RADOVI! / U srijedu bez vode tri ulice na Stanovima. Evo popisa…

Objavljeno

-

By

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG., dana 24.04.2024. godine (srijeda), u vremenu od 08:00 sati pa do 16:00 sati bit će privremeno obustavljena opskrba vodom u Zadru, u ulicama : Ulica Kraljice mira, Dubrovačka ulica, te Pazinska ulica.      

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Ulici Kraljice mira  kod kućnog broja 33.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

POSEBAN DOGAĐAJ U OGŠ SV. BENEDIKTA: U petak koncert bivših i sadašnjih učenika Škole

Objavljeno

-

By

Osnovna glazbena škola sv. Benedikta najavljuje poseban događaj: Koncert bivših i sadašnjih učenika Škole, koji će se odviti u petak, 26. travnja 2024. s početkom u 19.30 sati u
Koncertnoj dvorani Glazbene škole Blagoje Bersa u Zadru.

U svojih 16 godina djelovanja, OGŠ sv. Benedikta može se podičiti zavidnim brojem učenika koji su završili čitavu osnovnu glazbenu školu, a dio njih je svoje glazbeno školovanje nastavio i u srednjoj glazbenoj školi. Većina naših bivših učenika, sadašnjih srednjoškolaca, upisali su GŠ Blagoje bersa, no imamo učenicu koja pohađa GŠ Pavla Markovca u Zagrebu, u klasi naše bivše učiteljice oboe, Dore Draclin.

Uz bivše učenike nastupit će i nekoliko sadašnjih, solo nastupom, a poseban pečat koncertu dat će školski orkestar u sadašnjem sastavu, te specijalni orkestar nastao spojem bivših i sadašnjih članova.

Ovom prigodom OGŠ sv. Benedikta izvijestiti će i o završetku humanitarne akcije „Pomozi da vozi” te o prikupljenom iznosu.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

U GRADSKOJ KNJIŽNICI: Predstavljanje neformalnog studija i usavršavanja iz waldorfske pedagogije

Objavljeno

-

By

Predstavljanje trogodišnjeg neformalnog studija i usavršavanja iz waldorfske pedagogije održat će se u Gradskoj knjižnici Zadar (multimedijalna dvorana) u petak, 26. travnja 2024. u 17 h.

Institut za waldorfsku pedagogiju u Zadru predstavit će waldorfsku pedagogiju i neformalni studij waldorfske pedagogije, koji se već više od 20 godina održava u Zagrebu. Waldorfska pedagogija u Hrvatskoj ima tridesetogodišnju tradiciju, a u svijetu postoji preko 100 godina. Waldorfska pedagogija nastoji poučavati one sadržaje i onim načinom kako je to svakoj novoj generaciji potrebno, da bi se svima omogućio razvoj svih potencijala. Budući da se danas ne zna kakav će biti svijet kada naši današnji učenici odrastu, kroz sve se oblike odgoja i obrazovanja u duhu waldorfske pedagogije pokušavaju se ojačati kompetencije kreativnosti, dobrih komunikacijskih vještina i socijalnih odnosa (za snalaženje u potpuno novim životnim situacijama), razvija se njihovo samopouzdanje ali i empatija te se potiče njihov interes za cjeloživotno učenje.

Doživite ukratko jedan dan u waldorfskom vrtiću ili školi,

okušajte se u umjetničkim radionicama,

pogledajte izložbu radova iz waldorfskih institucija,

informirajte se o detaljima trogodišnjeg studija….

Broj mjesta je ograničen pa se prijavite na mail: iwp.cro@gmail.com

Ulaz je slobodan.

Organizatori:

Institut za waldorfsku pedagogiju, Zagreb

Udruga Peti element, Zadar

Inicijativa Waldorf Jarula Zadar

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu