Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(FOTOGALERIJA) HDZ BIRA VODEĆE LJUDE NA LOKALNOJ RAZINI Birališta otvorena do 19 sati. Glasovali Kalmeta, Longin, Erlić, Dukić…

Objavljeno

-

HDZ danas bira vodeće ljude na lokalnoj razini. Tijekom jutra na biračka mjesta izišli su dužnosnici i kandidati na unutarstranačkim izborima za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijske organizacije HDZ-a.

“Pozivamo sve članove da danas iziđu na unutarstranačke izbore i izaberu kandidate koji će iduće četiri godine voditi HDZ na lokalnoj i regionalnoj razini”, poručuju iz stranke.

Članovi s područja Grada Zadra mogu glasovati do 19 sati u prostorijama HDZ-a u Medulićevoj 2, a članovi iz ostalih krajeva Zadarske županije u istom terminu, u svojoj općini ili gradu.

 

Galerije

FOTOGALERIJA Arheološki muzej izložba “Tajne šivanih brodova antičke luke u Zatonu kod Nina”

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Rapska ulica u srijedu bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 01.12.2021. godine (srijeda) u vremenu od 09:00do 13:30h  bez vode biti će potrošači u Rapskoj ulici.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Rapskoj ulici kod kć.br. 12 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Ponedjeljak na zadarskom Adventu

Objavljeno

-

By

Foto: Bojan Bogdanić
 
Nastavi čitati

U trendu