Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(VIDEO) Premijera Dukićeva predizbornog spota: brojna gradilišta, novi projekti i mjere i puno osmijeha

Objavljeno

-

„Nered rušenje, puno priče, a malo rada nikad nisu bili dio zadarske vizije“

S početkom službene predizborne kampanje gradonačelnik Branko Dukić je, uoči natjecanja za novi mandat, predstavio svoj službeni promotivni spot naziva „Za budućnost s osmijehom“ što je ujedno i slogan s kojim ide po još jednu izbornu pobjedu.

Kao i prije četiri godine, spot obilježavaju predivni kadrovi Zadra, ali i već dobro poznati vedar karakter Dukića, ali i brojnih Zadrana koji se pojavljuju u videu. U nešto duže od tri minute odlučio je podsjetiti svoje sugrađane na sve uspjehe koje je Zadar postigao u protekle četiri godine, usprkos izazovima uzrokovanim poplavom i korona krizom. Prikazane su mnoge od milijardu i pol kuna vrijednih investicija koje su trenutno aktivne u gradu. Uspjesi su to, kako kaže, svih građana koje mogu zahvaliti
solidarnosti, razumijevanju, ali i dobroj pripremi projekata financiranih iz EU fondova.

Odmah na početku osvrnuo se na nedavnu vijest koja ga je posebno razveselila u ovom mandatu.

„Zadrani nikad ne odustaju. Nije nas moguće zaobići i svaki put kad su strateški projekti u pitanju izborili smo se za interese svog grada. Borba se još jednom isplatila. U suradnji s Vladom dovodimo linearni akcelerator i s našim Sveučilištem i Županijom, stvaramo preduvjete da zadarska bolnica postane klinički bolnički centar“, kaže Dukić koji je i kao predsjednik Lige protiv raka Zadar godinama radio na prikupljanju sredstava i lobiranju kako bi riješili to pitanje.

Uz „projekt stoljeća“, aglomeraciju Zadar – Petrčane, koju, kako kaže, nitko više ne smije zaustaviti, u prvi plan stavio je nekoliko mjera za nove četiri godine od kojih su najupečatljivije one koje se odnose na mlade obitelji, potporu umirovljenicima te projekt potpune otvorenosti gradske uprave:

„Digitalizacija i potpuno otvaranje gradske uprave omogućit će nam da sve manje odlučujem ja, a sve više vi“, poručio je Dukić.

Siguran u uvjerljivu pobjedu pozvao je građane na podršku stabilnom razvoju grada.

„Zadrani ne vole ljude koji mijenjaju stranu kako „vitar puše“, a nered, rušenje, puno priče, a bez rada nikad nisu bili dio naše vizije“, rekao je Dukić zaključio:

„Samo zajedno osigurat ćemo nastavak rasta i razvoja, dovršetak velikih projekata, provedbu zajedničke vizije i svijetlu budućnost. Budućnost s osmijehom.“

 
Nastavi čitati
2 komentara

2 Comments

 1. Bane

  2. svibnja 2021. at 22:54

  Notorna LAŽ. Garden dwarf ne smij se ljudima u lice.

   
 2. Bane

  8. svibnja 2021. at 12:25

  C/P
  Za sve zainteresirane, tečaj iz Sigurnosti rukovanja motornom pilom započinje u ponediljak 10.05.2021.

   

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIPREMITE SE NA VRIJEME! U srijedu bez vode sedam ulica u Zadru…

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, dana 24.07.2024. godine  (srijeda) u vremenu od 08:30 h pa do 12:30 h  biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima u gradu Zadru u ulicama:

Ulica Petra Kasandrića,

Ulica Đure Sudete,

Ulica Vatroslava Jagića,

Ulica Denisa Špike do križanja s Ulicom Valerije De Ponte,

Ulica Ive Vojnića,

Ulica Josipa Runjanina,

te Ulica Dubravka Dujšina.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulici Đure Sudete kod kućnog broja 2.  

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

INTERVJU / Ante Mikulić/Trgovačko društvo Rogovo d.o.o. Sv. Filip i Jakov

Objavljeno

-

By

Poslušajte intervju s Antom Mikulićem, direktorom trgovačkog društva Rogovo d.o.o. iz Sv. Filip i Jakova o trenutnim i budućim planovima društva:

Izvor: BnM portal

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ANKETA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA ZADRA / Gosti su zadovoljni ponudom u Zadru – najviše restoranima, najmanje smještajem

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka


Turistička zajednica grada Zadra, u suradnji s tvrtkom Feel IQM, nastavlja s provedbom projekta integralnog upravljanja kvalitetom pod nazivom IQM Destination Zadar. Ovaj projekt temeljen je na održivom razvoju i umrežavanju lokalnih dionika, te se njime mjeri online reputacija destinacije na osnovi recenzija, ocjena i komentara gostiju tijekom boravka u Zadru.

Na osnovi analize 22.682 recenzije u tekućoj godini, ukupan stupanj zadovoljstva gostiju turizmom u Zadru iznosi visokih 89,2/100. Svjesni važnosti zadovoljstva gostiju, rezultati online reputacije važan su pokazatelj daljnjeg razvoja turizma destinacije.

Rezultati analize zadovoljstva gostiju od 1. siječnja 2024. do danas su sljedeći:

· na osnovi 22.682 recenzije, ukupno zadovoljstvo gostiju turizmom u Zadru iznosi 89,2/100
· u hotelima je zadovoljstvo gostiju bilo na nivou 85,5/100, a odnosi se na 16 zadarskih hotela
· 11 hostela u Zadru gosti su ocijenili na razini 85/100
· zadovoljstvo gostiju atrakcijama dobilo je ocjenu 94/100
· kvaliteta i usluge na plažama imaju ocjenu 87/100
· gosti su izuzetno zadovoljni hranom i uslugom u restoranima koju su ocijenili s visokih 90,5/100, temeljeno na 8542 recenzija

U sklopu projekta, Turistička zajednica grada Zadra objavila je Javni poziv u koji želi uključiti sve lokalne lokalne pružatelje usluga u Zadru (privatne iznajmljivače, ugostitelje, hotele, hostele, turističke agencije i kulturne ustanove) s ciljem razvoja destinacijskih proizvoda, mjerenja kvalitete usluge i proizvoda u destinaciji te poticanja na izvrsnost. Time će svaki dionik u svom segmentu poslovanja imati nove mogućnosti za podizanje kvalitete i privlačenje novih gostiju.

IQM Destination Zadar nudi besplatan individualni pristup i edukaciju za svakog dionika koji se želi osobno uključiti u projekt. Kroz ovu inicijativu, svi sudionici mogu vidjeti kako stoje u odnosu na tržišni prosjek na osnovu realnih parametara i relevantnih podataka, što im omogućava precizno planiranje daljnjeg razvoja i poboljšanja kvalitete svojih usluga.

Apsolutni prioritet i cilj Turističke zajednice grada Zadra je održavanje visoke kvalitete u svakom segmentu turističkog poslovanja, s namjerom postizanja najmanje destinacijske ocjene kvalitete od 89/100.

Sudjelovati u projektu možete ispunjavanjem pristupnice na poveznici: PRISTUPNICA – IQM Destination ZADAR

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu