Connect with us

magazin

(FOTO) VELIKI NOVI USPJEH HRVATSKOG BRENDA BOOGIE LAB / “Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York”

Objavljeno

-

Foto: Boogie Lab

Nakon nepunih godinu dana poslovanja redovi za Boogie Lab u Parku Kneževa i dalje se ne smanjuju. Instant uspjeh u prvih par mjeseci ih je kako kažu ozbiljno uzdrmao i trebalo im je nešto vremena da se preslože I žestoko odgovore. “Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas”.

Ovaj inovativan koncept prepoznat je ne samo od domaće publike već i izvan granica. Tako najavljuju svoje prve lokale van Hrvatske, a radi se ni više ni manje nego o New Yorku!

“Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York,” – poručuju iz Boogie Laba. 

“Zajedno s našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku – Boogie Lab USA.  Jedan od najpoznatijih restorana iz njihovog velikog  portfolia  je Delmonicos, ikona restoranske scene u New Yorku čija tradicija datira još iz davne 1827. godine.  Tu su zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a nama najzanimljiviji gost je naš legendarni Nikola Tesla te nam je iznimna čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica. Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico’s imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a sa BoogieLab-om imamo plan otvoriti tri lokacije do kraja ove godine. U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal!” – otkrivaju iz Boogie Laba. 

Ovim putem objavljuju i veliki natječaj za sve već spomenuto, naime Boogie Lab i Kroštula imaju više od 150 zaposlenika, a trenutno šire tim za nekoliko desetaka novih članova. Ako volite dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica vi ste prava osoba za Boogie tim.

“Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo!” – govori Karlo Vulin iz Boogia.

Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i s velikom kampanjom upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih poslova prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku. Kako se neki od projekata nalaze i izvan Hrvatske, ovo je sigurno prilika svim nadarenim ljudima željnim usvajanja novih znanja da iskoriste priliku i uče u društvu najboljih.

Boogie Lab je nastao iz želje svih uključenih u projekt da naprave svoj mali dnevni boravak. Od samog otvaranja, postao je mjesto gdje, uz gastro priču, možemo raditi, provoditi vrijeme, ali i istraživati sve što nas zanima. Igrom slučaja, to što tim Boogie Laba zanima su hrana, ugostiteljstvo i glazba pa su svoj dnevni boravak odlučili otvoriti i drugima. Ideja od početka bila je da Boogie mora biti dobar za zaposlenike, okoliš i zajednicu, a posljedično će biti dobar i za vlastitu organizaciju. Svi uključeni u projekt već dugo su u industrijama ugostiteljstva i proizvodnje hrane te su kroz Boogie htjeli dati svoje viđenje kako te industrije mogu izgledati. 

Ovo je priča o uspjehu svih koji su posjetili Boogie Lab, svih onih koji su prepoznali kvalitetu hrvatskih dobavljača i dali povjerenje mladom timu koji je svojim idejama u kratko vrijeme zadobio povjerenje javnosti.

Za nove poslove možete se prijaviti na karijera@boogiebakery.com ili https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/626127/Boogie-bakery-doo/.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

(VIDEO) Otkrijte unutarnju snagu: Novi trail film zadarskog arhipelaga

Objavljeno

-

By

Uzbudljiva avantura na otocima zadarskog arhipelaga dobila je svoj nastavak. Nakon uspjeha prvog promotivnog filma koji je oduševio ljubitelje biciklizma i osvojio međunarodnu nagradu na festivalu u Portugalu, devet udruženih turističkih zajednica (Preko, Sali, Pašman, Kali, Kukljica, Tkon, Božava i Silba te zadarska turistička zajednica s otocima Ižom, Ravom, Olibom, Premudom, Molatom i Istom) predstavlja najnoviji promotivni film koji ističe ljepotu trčanja kroz srce ovih netaknutih otoka.
Zadarski arhipelag već dugo privlači pozornost svojom nevjerojatnom prirodom, slikovitim pejzažima i kristalno čistim morem. No, ovaj film ide korak dalje, fokusirajući se na jedinstveno iskustvo trčanja, a kroz snimke koje oduzimaju dah, gledatelje se pokušalo inspirirati da istraže zadarski arhipelag dok pretrčavaju slikovite krajolike. I za ovaj film je bila zadužena produkcijska ekipa Level 52.

Cilj nam je pozicionirati Zadarski arhipelag kao zadivljujuću destinaciju za trail trkače i ljubitelje outdoora diljem svijeta. Želimo privući gledatelje koji su strastveni prema trčanju, prirodi i avanturama, prikazujući arhipelag kao mjesto gdje ljepota prirode poboljšava iskustvo fizičke izdržljivosti i istraživanja, odmiče nas od užurbanog stresnog života, potiče gledatelje da uspore korak, udahnu svjež zrak i povežu se s onim što je zaista važno! Otkrivajući im jedinstveno mjesto na svijetu za taj doživljaj! Zadarski arhipelag!

 
Nastavi čitati

magazin

KINO ZONA: Večeras predstavljanje knjige “Klasični film noir: Mračno ogledalo Amerike”, u srijedu Zlatnom palmom nagrađena triler drama “Bijela vrpca”! 

Objavljeno

-

By

Ljubitelji sedme umjetnosti će danas i sutra imati novih razloga za uživanje u programu Kino Zone. Večeras ćete od 18h tako imati priliku prisustvovati predstavljanju knjige ”Klasični film noir: Mračno ogledalo Amerike” autora prof. dr. sc. Rajka Petkovića s kojim će razgovarati izv. prof. dr. sc. Mirko Duić dok u srijedu 15. svibnja nastavljamo s ciklusom filmova posvećenom velikom redatelju Michaelu Hanekeu kad za vas prikazujemo još jedno njegovo remek-djelo, na festivalu u Cannesu ‘Zlatnom palmom’ nagrađenu povijesnu triler dramu, ”Bijela vrpca”! 

U njemačkom selu Eichwald sve se prividno odvija svojim tokom: većina seljaka u službi je baruna i barunice, a djeca prolaze strogi odgoj kod lokalnog pastora. Jednoga dana netko je postavio konop o koji se spotaknuo barunov konj i zbacio ga, a nedugo zatim izgleda da je netko potpalio štagalj. Ubrzo je i oteto dvoje djece. Nitko ne razumije što se zapravo događa, radi li se o nekoj uroti, te tko kani izazvati metež među miroljubivim seljacima i zbog čega. O tome razmišlja i vođa crkvenog zbora, kojemu se cijela stvar čini pomno isplanirana…

Kad je 2009. premijerno prikazao svoj najnoviji film ”Bijela vrpca”, Michael Haneke je već bio dobro poznat međunarodnoj filmskoj zajednici i ljubiteljima sedme umjetnosti kao hrabar, originalan i izuzetno snažan autor koji nerijetko briše barijere između osjećaja napetosti i potpune nelagode, a to je dokazao i s ovim filmom. ”Bijela vrpca” je njegov obračun s korijenima zla. Radnjom smješten u malo njemačko selo uoči početka Prvog svjetskog rata, film nudi krajnje mračan prikaz društva i obitelji i poručuje kako je je sasvim svejedno da li je zlo začeto religijom ili ratovima pošto je konačni ishod jednako tragičan i bolan. 

”Bijela vrpca” je te 2009. apsolutno pomela festival u Cannesu gdje je uz spomenutu Zlatnu palmu osvojila FIPRESCI nagradu kritičara i onu ekumenskog žirija, a tijekom nadolazećeg perioda i niz drugih prestižnih priznanja poput Zlatnog Globusa za najbolji strani film, Europske filmske nagrade za najbolji film, najboljeg redatelja i scenarista, nominaciju za Oskara u kategoriji najboljeg stranog filma te brojne druge.

Predstavljanje knjige ”Klasični film noir: Mračno ogledalo Amerike” i razgovor s njezinim autorom je na rasporedu u utorak 14. svibnja s početkom od 18h dok ”Bijelu vrpcu” gledamo u srijedu, 15. svibnja s početkom od 20h u Polivalentnoj dvorani Providurove palače. Ulaz na predstavljanje knjige je BESPLATAN, a ulaznice za ”Bijelu vrpcu” možete kupiti po posebnoj cijeni od 3 eura na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije projekcije.

*Ulaznice se mogu i rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Hrvatskog audiovizualnog centra i Zaklade “Kultura nova”, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar

 
Nastavi čitati

magazin

NAJAVA KONCERTA / Doris Dragović na Višnjiku 23. studenoga 2024.!

Objavljeno

-

By

U nizu glazbenih i scenskih spektakala u Dvorani Krešimira Ćosića bit će i veliki koncert hrvatske pjevačice Doris Dragović.

Organizator je koncert najavio za 23. studenoga 2024. pod motom njezinoga velikoga hita Malo mi za sriću triba.

Ulaznice možete nabaviti na platformi Eventim.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu