Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

KOLUMNA / Kurva i poštenje

Objavljeno

-

Majka – učiteljica

Otac – liječnik

Žena – HDZ-ova direktorica

Sin i nevjesta – mostarski studenti, oboje zaposleni u Općoj bolnici Zadar.

On – inspektor u Ministarstvu poljoprivrede pred sedmim disciplinskim postupkom na radnom mjestu gdje ili ga nema ili nekoga vrijeđa i omalovažava.

Imovina – nepregledna.

Stanje na računu – Boga pitaj.

Dani radnog staža u realnom sektoru svih navedenih – 0.

Što On radi? Proziva druge – danas uhljebima, jučer lopovima, magarcima… Imali smo svega.

Marko Pupić Bakrač, čovjek koji do smjene supruge sa unosne funkcije – prvih 45 godina svog života – nije imao ništa za reći o društvenim ili političkim pitanjima (na plećima kojih je supruga stekla za hrvatske prilike nevjerojatno bogatstvo, toliko da se na današnji dan ne da prebrojati sva imovina kojom ova obitelj raspolaže!) ne uzima predaha od najoštrijih osuda ljudi i događaja – i prije no što se dogode.

Vlasnik tisuća kvadrata stambenog prostora u medijima, najjavnije moguće, urinira po kome stigne prejudicirajući i krivnju i krivca;

sin liječnika koji je pola životnog vijeka proveo u privatnoj praksi, uz rad u Bolnici, kamenjima se baca zbog istoga/ili sličnoga, u očevu kolegicu. Razvlači je mjesecima po svim “prijateljskim” medijima, ne mareći za skrupule i kočnice;

neradnik, zabušant, politički analfabet i diletant u Ministarstvu poljoprivrede s neprepoznatim i neliječenim Napoleonovim kompleksom, u konačnici, tijekom radnog vremena za koje ga svi mi plaćamo, drži još jednu tiskovnu konferenciju s još jednim “mladcem” iz Akcije svega i svačega samo ne mladih, i sa iste proziva nekoga za to da je – uhljeb!?

Za ne povjerovati.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

VIŠNJIK/ Obavijest o zatvaranju prometnice 

Objavljeno

-

By

Privremeno se zatvara Ulica Slavka Perovića dana 05. svibnja 2024. godine u vremenu od 06:00 do 22:00 sati zbog održavanja automobilističkog natjecanja „Nagrada grada Zadra” 2024., koje će se održati u tom vremenskom periodu na sjevernom parkiralištu ŠC Višnjik u organizaciji Auto karting kluba „Zadar” i  automobilističkog kluba „RTZ”.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

VIR / U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 24-godišnji vozač quada

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja oko 18,30 sati, na Viru se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prometna nesreća se dogodila na poljskom putu na predjelu Crvene stijene kada  je 24-godišnjak upravljajući četverociklom (quad) zagrebačkih registracijskih oznaka, iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem te vozilom sletio niz liticu u more.

Na mjesto događaja su upućene sve žurne službe, nakon čega je 24-godišnjak prevezen na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja je policija provela očevid te je o svemu upoznato nadležno državno odvjetništvu.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ROVANJSKA / Poginuo 37-godišnji ronilac

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja u 17.40 sati policija je zaprimila dojavu u svezi nestanka 37-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je tijekom popodneva ronio u moru kod mjestu Rovanjska.

U potragu za roniocem odmah se uključila policija te druge žurne službe.

Tijelo ronioca pronađeno je oko 20 sati u moru na udaljenosti oko 20 metara od obale, na dubini oko 2,6 metara, koje su potom policijski službenici – ronioci, Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske, izvukli iz mora.

Tijelo stradalog ronioca pregledao je mrtvozornik koji je utvrdio kako na tijelu nema vidljivih tragova nasilja, a tijekom današnjeg dana obavit će se obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu