Connect with us

magazin

Horoskop za 2. rujna 2023.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Mali disbalans u osjećajnim pitanjima bit će prolaznog karaktera, pa mu nemojte pridavati značaj. Sve je u redu.
KARIJERA: Vaši nadređeni danas bi mogli pokazati svoju neodlučnost. Ne računajte na njih, bar ne još koji dan.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo nezadovoljstvo.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Vaša očekivanja bit će možda veća od onog što se događa u realnosti. Ako prihvatite to što jest, bit će sve u redu.
KARIJERA: Ne unosite emocije u posao, barem ne previše. Trudite se biti više profesionalni i sustizati rokove.
ZDRAVLJE&SAVJET: Od vas se očekuje veća odgovornost.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Malim koracima i ljubaznim ponašanjem vi možete poboljšati svoju vezu. Uz takav pristup partner će vam biti sklon.
KARIJERA: Usmjerenost na svoje suradnike bit će naglašena i danas. Otvorite sve kanale dobre suradnje i povezanosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sad ništa ne možete sami.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Neki će upoznati mladu osobu koja će ih zaintrigirati, ali neće ići predaleko jer im okolnosti to neće dopustiti.
KARIJERA: Možete biti mirni jer u poslu stojite dobro, a novi zadaci već su tu. Za razliku od mnogih, vi posla imate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pokažite zahvalnost.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Danas će ojačati vaša potreba za povlačenjem. Oni koji su u duljim vezama ostat će kod kuće i mirovati s partnerom.
KARIJERA: Kreativci i umjetnici vjerojatno će danas doći na svoje. Moći će pokazati što mogu, a to će ih usrećiti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svatko ima svoj put.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Intuicija i mašta bit će vaši vodiči kako usmjeriti svoj ljubavni život. Bit ćete tiši nego inače, ali zadovoljni.
KARIJERA: Slutite da ćete uskoro doći do sjajnih ideja i da ne treba žuriti. Vrlo brzo pokazat će se da ste bili u pravu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte svoja stopala.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Vjerojatno će vas voljena osoba danas iznenađivati. Pripremite se za neobične prijedloge i lucidne stavove.
KARIJERA: Pokušajte biti strpljiviji i raditi korak po korak. Tako ćete napraviti više, a bez nervoze i žurbe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na zraku.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Vaša najdraža osoba u svakom će vam trenutku pokazivati svoju osjetljivost, a vi ćete to morati prihvatiti.
KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih, ali pametnim postupanjem i vještom diplomacijom vi i te kako utječete na stvari.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Povezanost s ljudima koje volite bit će naglašena. Mnogi će voljenu osobu spojiti s prijateljima.
KARIJERA: Pokazat će se da male protekcije koje ste očekivali nisu toliko stabilne, ali to neće bitnije utjecati na posao.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vrlo ste sigurni.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Imat ćete zdrav odnos prema svom ljubavnom životu. Ni u čemu nećete pretjerivati, a to je još jedan razlog za sreću.
KARIJERA: Pomoć uglednih ljudi na koje ste možda računali zapravo neće ni biti potrebna. Sve možete i sami.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vi ste u općoj ekspanziji.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Nastojat ćete urediti svoje privatne odnose bez krutih obveza. No sami niste potpuno spremni na to.
KARIJERA: Danas vas na radnom mjesto očekuje jedan lucidan prijedlog koji će vam se čak i svidjeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća je glavobolja.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 02.09.2023.
LJUBAV: Danas ćete lakše prevladavati praznine u osobnim odnosima. Uspjet ćete se zabaviti na otkačen način.
KARIJERA: Osim što će vam na radnom mjestu biti ugodno, naći ćete i dovoljno motiva za šale i zafrkancije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vi ste pravi veseljak.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

SUPER SUBOTA U SUPERNOVOJ / Počastite se shoppingom uz sjajne popuste

Objavljeno

-

Zadar, 7. lipnja 2024. – Na redu je lipanjsko izdanje Suber subote i ponovno vas čekaju brojni popusti u vašim omiljenim trgovinama. Vidimo se u subotu, 8. lipnja.

Ljetni praznici su pred vratima pa ova Super subota dolazi kao naručena da nabavite sve za dugo toplo ljeto. Obnovite garderobu novim modnim komadima za fantastične ljetne kombinacije, opremite se funkcionalnim rekvizitima za omiljene ljetne aktivnosti na moru ili u prirodi, a mališane obradujte novim igračkama uz koje će praznici biti još veseliji. I ove Super subote brojni su brendovi pripremili posebne pogodnosti uz koje će shopping biti još povoljniji.

Ako uživate u sportskim aktivnostima na otvorenom, počastite se u trgovini adidas uz 20 % popusta na kupnju iznad 30 €. Popust se odnosi na novu kolekciju no ne odnosi se na posebno označene ICON artikle. Jednak popust čeka vas i u Buzzu na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 20 % na već sniženo do 30 %.

Za mališane je praktičan popust pripremio Ciciban. Iskoristite do 30 % snižene cijene dijela asortimana i nabavite udobnu obuću koja će ih pratiti u ljetnim avanturama. Razni rekviziti, igračke za plažu i bogata ponuda dječje opreme čeka vas u trgovini Magic Baby i to uz 15 % popusta. Osim toga iskoristiti možete i 15 – 25 % popusta na autosjedalice i 20 % na kišobran kolica.

Za neodoljive ljetne outfite pobrinut će se Replay i to uz 40 % popusta na izdvojeni asortiman i dodatnih 30 % za kupnju 3 ili više artikala. Odličnu ljetnu kolekciju ima i Springfield, a kupovati možete uz popust do 50 %. Humanic vas ovog vikenda časti s  20 % nižim cijenama prilikom kupnje 2 ili više artikala što je odlična prilika da nabavite novu ljetnu obuću. Sve to obavezno začinite modnim dodacima – posjetite li Kronu ostvarit ćete 15 % na gotovinsko i 10 % na kartično plaćanje na asortiman satova i nakita. Fantastičan ljetni outfit nije potpun bez sunčanih naočala pa po novi model navratite u Ghetaldus gdje vas čeka 30 % na sunčane naočale uz kupnju spreja za čišćenje naočalnih leća.

Nakon shoppinga, u brojnim lokalima centra potražite zasluženi odmor i predah. Opustite se uz kavu, jela iz raznih svjetskih kuhinja, sladoled ili druge slastice. Ne propustite odličnu priliku za uštede – cjelokupan popis popusta potražite na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/. Uživajte u nabavci i pripremi za ljetne praznike. Vidimo se 8. lipnja!

 
Nastavi čitati

magazin

ISTRAŽIVANJE: Djeca više ne žele postati učitelji i liječnici, već influenceri

Objavljeno

-

By

Pixabay

Djeca više ne žele postati učitelji, liječnici i poslovni ljudi, već influenceri, pokazalo je novo istraživanje telekomunikacijske tvrtke BT Group.

Istraživanje koje je objavio Daily Mail ispitalo je ambicije najmlađih u ovoj godini u odnosu na 2000. godinu. Studija je pokazala da je popularnost interneta utjecala na rezultate, a djeca u dobi od 11 do 15 godina navode zanimanja na društvenim mrežama kao neka od najpoželjnijih.

Djevojke su 2000. godine navodile da žele postati učiteljice, liječnice, pravnice, psihologinje i medicinske sestre, dok su dječaci isticali zanimanja kao što su menadžeri, inženjeri, liječnici i sportaši.

Prema rezultatima ovogodišnjeg istraživanja, četiri od pet najboljih poslova koje su naveli dečki vezana su uz STEM (tehnologiju, inženjerstvo i matematiku), uključujući dizajn videoigara i softversko inženjerstvo.

Direktorica društvenog utjecaja BT Group Victoria Johnson rekla je da u usporedbi s dječacima, mnoge djevojke smatraju da tehnološke karijere nisu za njih.

Studija je također otkrila da više od 51 posto ispitanih djevojaka vjeruje da tehnološke karijere više odgovaraju dječacima, a gotovo 78 posto vjeruje da nema dovoljno ženskih uzora u tehnološkoj industriji.

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Počeo Fish & Jazz Festival: Bastion sv. Roka na Muraju postao idealno mjesto za ljetne glazbene zabave

Objavljeno

-

By

Sjajnim koncertom Uršule Najev i trija Black Coffee, burgerima s prženim Cromarisovim brancinom i filetima orade s cous cous salatom, te izložbom kreativnih rukotvorina skupine mladih Zadranki u četvrtak je počeo drugi Fish & Jazz festival kojeg organizira Turistička zajednica grada Zadra s tvrtkom Cromaris kao glavnim partnerom.

Odmah treba istaknti da je već prvi dan ovog trodnevnog mini festivala pokazao i dokazao da je novo mjesto održavanja – bastion sv.Roka na Bedemima (Muraju), UNESCO-vim zaštićenim zidinama – pun pogodak! Prostrani plato bastiona sa širokom vizurom na Liburnsku obalu, Jazine i gotovo cijeli Zadar izvan Poluotoka te puno čistog zraka pokazao se idealnim za ljetna događanja ove vrste i formata. Zadrani i turisti koji su popunili sva sjedeća i ‘stajaća’ mjesta uvjerili su se koliko je ovaj novouređeni i dosad nedovoljno korišten gradski prostor vrijedan.

Talentirana, raspjevana i razigrana mlada Splićanka, glumica i pjevačica Uršula Najev skupa je s jazz veteranima Black Coffee priuštila izvanrednu večer. Izvodila je sjajne obrade američkih jazz i blues evergreena, a usred večeri uslijedilo je iznenađenje. Nenajavljena se na pozornicu popela Martine Thomas, pjevačica koja je nekoliko godina živjela i djelovala u Zadru baš s grupom Black Coffee, prije nego se odselila u SAD gdje sad živi. Tako su posjetitelji ovog besplatnog koncerta dobili i više nego su očekivali.

Dim iz velikog Ofyr roštilja i majstorije Cromarisovih kuhara-suradnika Hrvoja Krajnovića i Tihomira Bježančevića na food corneru sjajno su se uparili s jazzom, a kakvi su bili njihovi riblji street food zalogaji najbolje je svjedočio red ispred kantuna s hranom.

Fish & Jazz festival je počeo još u podne samo s dobrom hranom i puno sve više potrebnog debelog hlada, koji se i po najvećoj vrućini može pronaći pod starim stablima na bastionu svetog Roka. Tako će biti i u petak, drugog dana festivala. Večeras će u istom ambijentu nastupati odlični džezisti Damirov Django Group, koju je osnovao sjajni sisački jazz gitarist Damir Kukuruzović, a koja je i nakon njegovog preranog odlaska nastavila djelovati posvećujući koncerte sjećanju na njega. U subotu, zadnjeg Fish & Jazz dana nastupa splitski duo Sara i Jappa, otac Željko i kćer Sara Brodarić koji izvode sofisticirane vokalno-gitarističke obrade američkih jazz klasika.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu