Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

RADOVI I PRED USKRS U četvrtak bez vode grad Nin, te Put Murvice i Matoševa u Zadru. Evo kome će špine biti suhe u utorak…

Objavljeno

-

Zbog nepredviđenih radova na vodovodnoj infrastrukturi u Zadrudana 14.04.2022. godine (četvrtak) u vremenu 08:00do 13:00h bez vode biti će potrošači u ulici Put Murvice.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Murvice, kod kuć.br. 25.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Podvršjudana 19.04.2022. godine (utorak) u vremenu 08:00do 12:00h bez vode biti će potrošači u naselju Podvršje (Općina Ražanac), u ulici Podvršje.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Podvršje, kod kuć.br. 20A.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadrudana 14.04.2022. godine (četvrtak) u vremenu 09:00do 13:00h bez vode biti će potrošači u ulici Antuna Gustava Matoša.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Antuna Gustava Matoša, kod kuć.br. 8.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Ninudana 14.04.2022. godine (četvrtak) u vremenu 08:00do 13:00h bez vode biti će potrošači u gradu Ninu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene: na Trgu braće Radić i na Višeslavovom trgu.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu