REVOLUCIONARI ILI PROFITERI? U deset godina “borbe za opći interes” Pupić Bakračevi se izborili za najmanje 4 zgrade, dva stana, dva zemljišta…

Objavljeno: 24.10.2020. u 13:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Moj jedini krimen je što imam i mogu živjeti lagodno, ali borim se za opći interes” – kazao je jučer novinarima kontroverzni zadarski veterinarski inspektor i županijski vijećnik mladih, 52-godišnji Marko Pupić Bakrač, nakon što mu je policija pretresla jednu od četiri obiteljske ville temeljem prijave za prijetnju zadarskom županu.

Pupić Bakrač bori se za “opći interes” već desetak godina. Otprilike od trenutka kad mu je supruga Katica istjerana s obiteljskog bankomata, Zračne luke Zadar, kada mu se naglo probudio senzibilitet za (opće) dobro.

U dosadašnjoj borbi, izborio se za tri zgrade u Zadru, jednu na Pagu, dva stana u Zagrebu, zemljište na jugu Hrvatske, imanje u unutrašnjosti…

Toliko su nacionalni i lokalni novinari uspjeli saznati. Samozatajni zadarski Che, naime, nikada nije precizno otkrio koliki su točno rezultati njegove privatne revolucije, pa prave razmjere istih možemo samo zamisliti.

Do točke do koje smo uspjeli probiti, odokativna računica kaže da se rezultati borbe Pupića Bakrača broje u milijunima – eura.

Ovo je samo dio:

“U zadnjih godinu i pol dana imate na desetke članaka o mojoj imovini. Moj krimen je što imam”, kazao je jučer zadarski Che, dodajući da je porijeklo dijela imovine – od roditelja. Majke učiteljice ili punice radnice u Marasci, nije precizirao.

Donosimo i pregled zanimanja članova obiteljskog stabla Pupić-Bakračevih, jedne od najbogatijih zadarskih obitelji:

“Cilj moje borbe je promjena na bolje” – “pojasnio” je na kraju inspektor Marko Pupić Bakrač.

“Na bolje” po njega i njegove, pretpostavljamo?

Otvorenim ostaje samo sljedeće pitanje – koliko zgrada treba, pa da ova obitelj konačno kaže “dobro je”?

Pupiću Bakraču je sigurno laknulo kad je otkrio da mu je policija u četvrtak ujutro u kuću ušla zbog eksplicitne prijetnje županu.

Što bi bilo da su krenuli ispitivati kojom su politikom štednje i zarađivanja jedan liječnik, učiteljica, radnica u Marasci, veterinar u Ministarstvu poljoprivrede i direktorica javne tvrtke u desetak godina stekli bogatstvo teško milijune eura?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
REVOLUCIONARI ILI PROFITERI? U deset godina "borbe za opći interes" Pupić Bakračevi se izborili za najmanje 4 zgrade, dva stana, dva zemljišta..., 5.0 out of 5 based on 5 ratings

2 komentara za “REVOLUCIONARI ILI PROFITERI? U deset godina “borbe za opći interes” Pupić Bakračevi se izborili za najmanje 4 zgrade, dva stana, dva zemljišta…”

  1. Koliko se orgazama zbilo u stvaranju ovog “članka”? Bit će prštalo na sve strane! ☺

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
  2. Kamo sriće da je Pupić samo problem u gradu i državi

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.2/5 (5 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program