BAJA IMA RJEŠENJE ZA ZADARSKI SDP Među kandidatima za GO i Novoselovićeva kćer Patricija! Evo po čemu je poznata široj javnosti…

Objavljeno: 06.7.2020. u 20:23
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon što se kompromitirao gdje je stigao, pa i u SDP-u grada Zadra, bivši šef Krim policije u Zadru nad kojim traju izvidi Općinskog državnog odvjetništva, Antun Novoselović, izlaz misli da je pronašao u – kćeri Patriciji.

Dok se pola Zadra gužvalo sa zlostavljačem Domagojem Margetićem, najvjerojatnije dobrim Novoselovićevim prijateljem, uslijed sve većih požurivanja Centra za vještačenja MUP-a na temu toga je li se u osam mjeseci izvještačio jedan sumnjivi potpis iz dokumentacije “Lav zaštite” predane na natječaj Elektre Zadar, dok su se smrtnici hvatali u koštac s koronom i stožerima, općim izborima, Baja je gurao i gurnuo kćer – na izbore za lokalni SDP.

Dok je na sina Krešimira svaljen sav “teret” milijunskog obiteljskog biznisa, očitanja brojila i čišćenja zadarske Elektre, na dami je lakši dio posla – sjediti u Gradskom odboru SDP-a, odakle tata već sigurno ima velike planove za dalje. Ako Daniel Radeta ne afirmira SDP, nitko neće. Posebno nakon što je stekao iskustvo čitača brojila za mentora, čistača Novoselovića.

Jedina zasad poznata politička referenca mlade Patricije Novoselović jest ta da se do adolescencije otprilike nije šišala od rođenja. Tako su prije par godina prenijeli nacionalni mediji (slika gore).

Čak i ima nekog rezona. Ako Radetu očitavanje brojila kvalificira za mjesto šefa GO SDP-a, mladoj Zlatokosoj samo je nebo granica.

Već vidimo. Jučerašnji sjajan rezultat SDP-a za koji je glavom i bradom i Baja zaslužan – prijeti postati još sjajniji. Za HDZ.

(Nastavak slijedi. Naravno.)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.5/5 (53 votes cast)
BAJA IMA RJEŠENJE ZA ZADARSKI SDP Među kandidatima za GO i Novoselovićeva kćer Patricija! Evo po čemu je poznata široj javnosti..., 4.5 out of 5 based on 53 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program