OVE SUBOTE Seljačka tržnica Zadarske županije opet s vama!

Objavljeno: 09.4.2020. u 09:45
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Seljačka tržnica Zadarske županije opet radi od ove subote 11. travnja. Zahvaljujući Inicijativi predovođenoj Gradom Zadrom, Tržnicom Zadar d.o.o, Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-om te u suradnji Trgovačkim centrom Supernova i Udrugom OPG-a Volim domaće rad je omogućen.

Evo priopćenja:

“Teško je bilo povjerovati da ćemo adventske kućice vidjeti u Zadru i za Uskrs. Ali svjetska kriza uzrokovanom SARS-CoV-2 (korona virus) proizvela je i čudnije pojave. Inicijativa predvođena Gradom Zadrom, Tržnicom Zadar d.o.o, Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-om te Udrugom OPG-a Volim domaće omogućila je da se Seljačka tržnica Zadarske županije vrati i to na staroj lokaciji ispred trgovačkog centra Supernova, ali u novom ruhu. Prodaja se neće odvijati sa štandova već za to unaprijed pripremljenih adventskih kućica.

Zahvaljujući zajedničkom djelovanju gradske tvrtke, županijske razvojne agencije i udruge proizvođača te potpori trgovačkog centra Supernova Seljačka tržnica otvora svoja vrata i dovodi proizvođače opet k vama. Naravno uz sve mjere predostrožnosti potrebne kako bi se prodaja odvijala u sigurnom uvjetima te prema uputama stožera civilne zaštite.

Zato Vas pozivamo da i ove subote 11. travnja posjetite Seljačku tržnicu Zadarske županije, u kupovini proizvoda držite potreban razmak te na taj način potaknete lokalnu proizvodnju i uživate u svježim sezonskim proizvodima.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
OVE SUBOTE Seljačka tržnica Zadarske županije opet s vama!, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program