“DA SE NE ZABORAVI” U nedjelju utrka od Masleničkog mosta do Novigrada

Objavljeno: 18.1.2020. u 08:22
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, zadarskog župana Božidara Longina, gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, načelnika općine Jasenice Martina Baričevića, Posedarja Ivice Klanca, Starigrada Krste Ramića i Novigrada Jose Klapana, a povodom proslave 27. godišnjice Vojno redarstvene akcije Maslenica održat će se 16. atletska utrka od Maslenice preko Posedarja, Podgradine, Paljuva do Novigrada pod nazivom DA SE NE ZABORAVI.

Na utrci će sudjelovati preko 180 atletičara iz svih krajeva Hrvatske od Istre, Kvarnera, Slavonije, Like i Dalmacije do susjedne Bosne i Hercegovine.

Start utrke je u nedjelju 19.01 u 12 sati na Masleničkom mostu. Simbol je to otpora srpskoj agresiji 1991. godine, kaže organizator.

“Akcija Maslenica 1993. godine imala je velik značaj u obrani Hrvatske povezavši sjever i jug Hrvatske. Tada smo bili jedinstveni u obrani Hrvatske, a sada skupa trčimo rame uz rame prelijepim krajolikom Novigradskog mora. Čuvajmo i poštujmo žrtve koje su pale za oslobođenje domovine”, naglasio je načelnik općine Novigrad Joso Klapan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
"DA SE NE ZABORAVI" U nedjelju utrka od Masleničkog mosta do Novigrada, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program