Sa zahodom možete popričati i reći mu da pusti vodu za vama

Objavljeno: 07.1.2019. u 14:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kohler Numi je u ovogodišnjoj verziji na CES-u postao inteligentniji, a dobio je i bolju LED rasvjetu kako bi vam obavljanje velike nužde bilo puno ugodnije i opuštajuće iskustvo u kojem pričate s Amazon Alexom

Dok se mnogi od nas još bore s pametnim zvučnicima u kojima su digitalni asistenti, čini se da će oni uskoro ući i u naše kupaonice. Kompanija Kohler na CES-u u Las Vegasu predstavila je svoju novu zahodsku školjku opremljenu Amazonovom Alexom, ali i surround zvučnicima i ambijentalnom rasvjetom. Jer, ako nam negdje treba opuštajuća rasvjeta – to je zahod.

Numi 2.0 je inteligentni zahod koji je nadogradnja prošlogodišnjeg zahoda koji je također na CES-u ugledao svjetlo dana. Kohler navodi da bi nova školjka trebala ponuditi ‘puno uranjajuće iskustvo’ iako je upitno koliko nam stvarno treba uranjajućeg iskustva dok moramo obaviti svoj posao na zahodu.

Numi dolazi s grijanom daskom, ima funkcije pranja i sušenja, a zahvaljujući zvučnicima možete razgovarati s Alexom ili joj narediti da pusti vodu za vas. U odnosu na prošlogodišnji model Numi je dobio dinamičku LED rasvjetu, a vjerojatno najveća razlika je što prošlogodišnji model nije zaživio na tržištu.

Numi 2.0 bi tako trebao u prodaju trebao krenuti krajem godine, a koštat će 7000 dolara. Crna verzija koštat će 2000 više.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program