Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

REŽIMSKI ČOVJEK IZNAD ZAKONA Pupić Bakrač galami da sustav “revno progoni verbalni delikt”, posebno u Zadru. Kako to da upravo on nikad nije kažnjen?!

Objavljeno

-

“Ovo što se događa je nadrealno. Da čovjek ne povjeruje. Verbalni delikt se nikada nije tako revno progonio kao danas u ‘demokratskom’ društvu i to najrevnije baš u Zadru”, stoji u jednoj od brojnih licemjernih Facebook objava inspektora Ministarstva poljoprivrede RH, Marka Pupića-Bakrača.

Nakon što je za predsjednicu RH napisao da je “glupa”, za jednog ministra da je “magarac”, za drugog “morž”, zastupnika nacionalne manjine nazvao “cigićem”, prijetio ubojstvom županu… upravo prije koji dan, nakon višegodišnjeg vijećanja, saznajemo za Rješenje kojim hrvatsko pravosuđe Pupića Bakrača “oslobađa odgovornosti za sve napisano i izrečeno”!?

“Ministarstvo poljoprivrede je u više navrata, jasno i nedvojbeno, iskazalo stav o neprimjerenom ponašanju državnih službenika i oštro osudilo svako ponašanje državnih službenika koje nije u skladu s odredbama Etičkoga kodeksa državnih službenika.

U ovom konkretnom slučaju, kao što ste i upoznati, protiv navedenog službenika se vodio postupak ispred Službeničkog suda radi povrede službene dužnosti.

Naime, danas smo zaprimili Rješenje kojim se državni službenik u Ministarstvu poljoprivrede Marko Pupić-Bakrač oslobađa odgovornosti”, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede.

O kakvim progonima, stoga, fantazira inspektor Pupić Bakrač, i zbog čega, te kako uspijeva preživjeti sve brojne pokušaje da sam sebi spakira otkaz u MPRH, više uopće nije jasno. Ili je?

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu