Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PITAJ PSIHOLOGA Dr. sc. Marina Nekić i CINAZ organiziraju radionicu o mentalnom zdravlju

Objavljeno

-

Udruga CINAZ organizira radionicu „Kako brinuti o mentalnom zdravlju? Pitaj psihologa!” U nastavku donosimo najavu:

“Ako si mlada osoba od 15 do 30 godina i imaš pitanje/a vezano za poboljšanje i očuvanje mentalnog zdravlja prijavi se na radionicu koju sam/a kreiraš! Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu a na radionici ćeš dobiti svoje odgovore! Na ovaj način ćemo kreirati radionicu prema potrebama sudionika. Prijava je obavezna a možeš je ispuniti do 1.10.2021. do 12h ovdje: https://tinyurl.com/3736zud6

Besplatnu radionicu vodi geštalt psihoterapeutkinja i izvanredna profesorica dr.sc. Marina Nekić sa Sveučilišta u Zadru, a održat će se u Gradskoj knjižnici Zadar (Multimedijalna dvorana) u petak, 8.10.2021., s početkom u 17h u organizaciji udruge CINAZ.

Ovom aktivnošću obilježava se najveća Eurodeskova kampanja, „Time to move“, koja osim informiranja mladih o prilikama za mobilnost ima i tematski fokus očuvanja mentalnog zdravlja mladih, a ujedno se i daje doprinos obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja (10.listopada).

Broj mjesta je ograničen, a svi sudionici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera.

Više o „Time to move“ kampanji: https://timetomove.eurodesk.eu/

Više o temi mentalnog zdravlja mladih:

Brinimo o mentalnom zdravlju mladih!

https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/svjetski-dan-mentalnog-zdravlja-podrzimo-
ulaganje-u-mentalno-zdravlje-mladih-u-hrvatskoj/

Za sve upite možete se obratiti na: udrugacinaz@gmail.com.”

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu