Connect with us

Nekategorizirano

“Obožavam stil Maje Morales i Ave Karabatić… u Playboyu!”

Objavljeno

-

Neven Ciganović
Neven Ciganović je poznati modni kritičar koji odjeva mnoge strane i domaće javne osobe. Nastupio je i na Celebrity Big Brtoheru, nakon kojeg je odlučio otići u Sjedinjene Američke Države gdje je nastavio svoju karijeru. Ciganović trenutno boravi u Hrvatskoj.
Kako izgleda jedan dan Nevena Ciganovića?
– Moj dan započinje kasnim buđenjem jer obično idem i vrlo kasno spavati. Pokušavam sve svoje obaveze dogovoriti tek negdje iza podneva, točnije u kasnijim popodnevnim satima. Trudim se svaki dan stići u teretanu, šećem psa tri puta dnevno, a znam i nešto pojesti u nekoj pauzi. Ako ne moram taj dan obilaziti razne evente, onda najradije ostatak dana provedem za kompjutorom ili pred televizorom. Sve u svemu, zgubidanim, a ipak zarađujem lovu.
Kako na Vaš posao gledaju u Hrvatskoj, a kako u inozemstvu?
Što se tiče Hrvatske, sve sam vam objasnio u zadnjoj rečenici, zgubidanim, a ljudi vani boli ona stvar za to čime se Cigi bavi, oni gledaju svoja posla i ne opterećuju se drugima.
Nekad ste i pjevali, zašto niste nastavili s pjevačkom karijerom?
Ja sam sklon svašta probati u životu, pa sam se tako okušao i u tome, kako nemam baš sluha, morao sam “brijati” po satovima pjevanja, što je bila prava muka za moju instruktoricu koja se nakon mene, mislim, još uvijek liječi negdje na psihijatriji. S obzirom da još uvijek nisam 100 posto rekao NE pjevanju, pokušavam naći novu žrtvu koja će me pokušati urazumjeti u mom naumu. Već sam se nekoliko puta obratio savezu gluhih i nagluhih Grada Zagreba, ne bi li mi osigurali adekvatnog učitelja pjevanja, ali oni su se naravno “oglušili” na moje molbe.
Što mislite o načinu odijevanja u Hrvatskoj? Koliko pratimo modne stilove i koju javnu osobu smatrate najbolje, a koju najgore odjevenom?
– Hrvati se čisto o.k. oblače, naročito mi se sviđa kako su odjeveni na zloglasnom Zrću(naime, tamo su svi goli). Obožavam stil Maje Morale i Ave Karabatić….u Playboyu.
Oduvijek ste otvoreni prema medijima, bojite li se kad da Vam to može naškoditi?
Iskreno, ja ionako živim od danas do sutra, tako da mi je svejedno hoće li me neka moja pizdarija doći glave. A to koliko sam baš iskren, negdje koliko i premijerka Kosor.
Koliko bitnim u životu smatrate sex?
– Jako bitnim, pa ja da imam s kime, seksao bi se cijele dane, osim toga tu postoji i drugi problem, seks bez obzira na strasti i nije tako bezbolan, recimo, mene pimpek, ako se dugo ne seksam, počne boliti.
Jeste ikad sudjelovali u grupnom sexu?
Jesam, ali grupnjaci su bezveze, to kad se svatko svakog hvata, pa se više pogubiš tko koga, pa ako svi još navale na tebe, onda ti glupo radi drugih. U takvom klinču više ne možeš paziti na zurku. Iskreno, najbolje je jedan na jedan, ali i trojac može proći.
Imate li fetiš?
Fetiš su mi bijele sportske čarape…i to čiste.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nekategorizirano

Ministarstvo obrane u vojnu službu prima 300 vojnika/mornara, ovo su uvjeti

Objavljeno

-

By

Izvor: MORH/J.Kopi, T.Brandt

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu javni natječaj za ugovorni prijam u djelatnu vojnu službu 300 vojnika/mornara.

U vojničku službu u trajanju od dvije godine kandidate se prima s početkom službe 5. listopada.

Probni rad traje šest mjeseci, a kandidati moraju ispunjavati uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske iz Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Posebni uvjeti za prijam podrazumijevaju najmanje završeno srednjoškolsko obrazovanje, do 30 godina života te uspješno završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili odslužen vojni rok.

U vojničku službu mogu se primiti i bivši ugovorni vojnici/mornari kojima je služba prestala na osobni zahtjev uz častan otpust bez prava na mirovinu ako nisu stariji od 40 godina, uz zadovoljavanje propisanih uvjeta.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se područnom odsjeku za poslove obrane prema mjestu prebivališta kandidata ili Središnjici za upravljanje osobljem (Ilica 256, 10 000 Zagreb) u roku od osam dana računajući od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Više informacija može se dobiti na internetskoj stranici Ministarstva obrane (www.morh.hr), telefon 01/3784-812 i 01/3784-813 te u područnim odjelima za poslove obrane i područnim odsjecima za poslove obrane.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

JOŠ JEDAN ZADRANIN PRIJAVLJEN ZA ŠIRENJE ZARAZNE BOLESTI U vrijeme propisane samoizolacije, 38-godišnjak došao u stanicu za tehnički pregled

Objavljeno

-

By

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zaraznih bolesti.

Naime, sumnjiči ga se da je 24. kolovoza 2021. godine u Zadru došao na stanicu za tehnički pregled u vrijeme dok mu je bila izrečena mjera “Covid – liječenje u kući” u trajanju do 26. kolovoza 2021. godine.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

DEMANTIJ IZ ZADARSKE BOLNICE Dr. Čulina: “Cijepljeno je 71 posto naših liječnika!”

Objavljeno

-

By

Nakon objave dijela medija da je čak polovica liječnika Opće bolnice Zadar odbila cijepiti se protiv koronavirusa, oglasili su se demantijem iz ove zadarske ustanove.

Demantij koji potpisuje ravnatelj OB Zadar, dr. Željko Čulina, donosimo u nastavku:

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu