Connect with us

Nekategorizirano

Najluksuznija vila u Velikoj Britaniji

Objavljeno

-

Vila Updown court
Ime joj je Updown Court i ona je najskuplja vila u Velikoj Britaniji, a košta pravu sitnicu, 70  milijuna funti. Smještena 25 milja izvan Londona, a služi svome vlasniku samo kao ljetnikovac. Ne samo da je opremljenja svim i svačim već je i okružuju slavni susjedi, vojvotkinja od Yorka, Elton John, i, na obližnjem dvorcu Windsor, kraljica.
A evo što dobijete za 70 milijuna funti.
* 103 sobe
* Pet bazena
* 50-dvorana za projekciju filmova
* Drveni pod presvučen 24-karatnim zlatom
* Squash teren
* Kuglana
* Za sve vremenske uvjete, reflektorima osvjetljeni tenis tereni
* 58-jutra zemljišta
* 22 soba i kupaonica apartmana
* Vrtna kuća
*Ured upravitelja nekretninama
* Privatna kino dvorana
* Staje
* Podno mramorno grijanje u dvorištu
* Podzemna garažiranja za osam limuzina
* Snimana galeriju
* 30 luksuznih apartmana
Jeli to sve? Glavna spavaća soba ima vlastiti bazen kao i pristup vlastitom liftu. Na krovu je smješten ogroman bazen i jacuzzy, a iznad njih je staklena stjenka, tako da možete gledati u nebo dok se odmarate u ovoj oazi. Glavna dvorana zauzima prostor veličine nekoliko petosobnih soba. Njome dominiraju mramorni stupovi i poletano dvokrako stubište po uzoru na jedan u vlasništvu modnog dizajnera Versace.Ponosni vlasnik Updown Courta je multi-milijarder princ Dubaija, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Vlasnik je trkaćih konja, koji već posjeduje nekretninu u Chertsey u Surreyu, a ova vila mu je samo ljetnikovac za službene goste.

 

Nekategorizirano

Ministarstvo obrane u vojnu službu prima 300 vojnika/mornara, ovo su uvjeti

Objavljeno

-

By

Izvor: MORH/J.Kopi, T.Brandt

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu javni natječaj za ugovorni prijam u djelatnu vojnu službu 300 vojnika/mornara.

U vojničku službu u trajanju od dvije godine kandidate se prima s početkom službe 5. listopada.

Probni rad traje šest mjeseci, a kandidati moraju ispunjavati uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske iz Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Posebni uvjeti za prijam podrazumijevaju najmanje završeno srednjoškolsko obrazovanje, do 30 godina života te uspješno završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili odslužen vojni rok.

U vojničku službu mogu se primiti i bivši ugovorni vojnici/mornari kojima je služba prestala na osobni zahtjev uz častan otpust bez prava na mirovinu ako nisu stariji od 40 godina, uz zadovoljavanje propisanih uvjeta.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se područnom odsjeku za poslove obrane prema mjestu prebivališta kandidata ili Središnjici za upravljanje osobljem (Ilica 256, 10 000 Zagreb) u roku od osam dana računajući od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Više informacija može se dobiti na internetskoj stranici Ministarstva obrane (www.morh.hr), telefon 01/3784-812 i 01/3784-813 te u područnim odjelima za poslove obrane i područnim odsjecima za poslove obrane.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

JOŠ JEDAN ZADRANIN PRIJAVLJEN ZA ŠIRENJE ZARAZNE BOLESTI U vrijeme propisane samoizolacije, 38-godišnjak došao u stanicu za tehnički pregled

Objavljeno

-

By

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zaraznih bolesti.

Naime, sumnjiči ga se da je 24. kolovoza 2021. godine u Zadru došao na stanicu za tehnički pregled u vrijeme dok mu je bila izrečena mjera “Covid – liječenje u kući” u trajanju do 26. kolovoza 2021. godine.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

DEMANTIJ IZ ZADARSKE BOLNICE Dr. Čulina: “Cijepljeno je 71 posto naših liječnika!”

Objavljeno

-

By

Nakon objave dijela medija da je čak polovica liječnika Opće bolnice Zadar odbila cijepiti se protiv koronavirusa, oglasili su se demantijem iz ove zadarske ustanove.

Demantij koji potpisuje ravnatelj OB Zadar, dr. Željko Čulina, donosimo u nastavku:

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu