Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

SANACIJA KOLNIKA / Dio Krležine danas zatvoren za sav promet

Objavljeno

-

Iz Grada Zadra obavještavaju vozače u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Filius d.o.o. na sanaciji kompletnog kolničkog zastora u dijelu Ulice Miroslava Krleže, dana 06. prosinca 2023.g. (srijeda) s početkom u 8:00 h na snazi biti privremena regulacija prometa.

Regulacija prometa obuhvaća zatvaranje dijela navedene ulice za sav promet.

“Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu te da koriste postojeći obilazni pravac Ulicom Ivana Meštrovića i Ulicom Ivana Gundulića za DIKLO / PUNTAMIKU”, dodaju iz Grada.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Bibinje u četvrtak bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnom sustavu u mjestu Bibinje, dana 22.02.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima cijelom mjestu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Taline, kod kuć.br. 4 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST IZ VODOVODA: Voda u potpunosti zdravstveno ispravna, prokuhavanje više nije potrebno!

Objavljeno

-

By

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravnate nema više znakova zamućenosti,  stoga obavijest od 13. veljače 2024. godine prestaje važiti, priopćeno je iz zadarskog Vodovoda.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu