Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

POLICIJA POZIVA I SVE OSTALE S KUĆNIM ARSENALIMA / Zadranin policiji danas dragovoljno predao ručne bombe

Objavljeno

-

Pozivamo građane da predaju sve vrste ubojitih sredstava bez ikakvih sankcija u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, poručuju iz PU zadarske

U srijedu, 29. studenog, građanin je zadarskoj policiji dragovoljno predao tri ručne bombe, koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

“Pozivamo sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju, skrivaju ili pronađu ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji bez sankcija, a sve kako bi učinili svoje okruženje sigurnijim.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već će ih stručno osposobljeni policijski službenici nakon poziva preuzeti na siguran način.

Također podsjećamo građane kako u sklopu akcija „Manje oružja, manje tragedija“, osim što bez sankcija mogu predati ilegalno oružje, bez sankcija mogu predati i zaostala zabranjena pirotehnička sredstva (redenici i petarde) koja spadaju u kategorije F2 i F3″, stoji u priopćenju iz PU zadarske.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Bibinje u četvrtak bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnom sustavu u mjestu Bibinje, dana 22.02.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima cijelom mjestu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Taline, kod kuć.br. 4 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST IZ VODOVODA: Voda u potpunosti zdravstveno ispravna, prokuhavanje više nije potrebno!

Objavljeno

-

By

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravnate nema više znakova zamućenosti,  stoga obavijest od 13. veljače 2024. godine prestaje važiti, priopćeno je iz zadarskog Vodovoda.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu