Connect with us

Sport

Na Višnjiku održano višebojsko Prvenstvo Hrvatske

Objavljeno

-

Obaveznim programima muške i ženske sportske gimnastike te slobodnim muškim programima u Dvorani Krešimir Ćosić u Zadru završeno je Prvenstvo Hrvatske. Odličan domaćin za čak 300 gimnastičara iz 33 hrvatska kluba ovoga vikenda bio je Gimnastički klub Salto Zadar.

„Zadar je prvi put od osamostaljenja Hrvatske bio domaćin Nacionalnog prvenstva i sa svojim vrijednim timom ljudi odmah se pokazao kao jako dobar organizator. Ovaj grad ima veliki potencijal i u budućnosti organizirati vrhunska gimnastička natjecanja, i ne samo na razini Hrvatske, nego i međunarodna“, rekao je predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Marijo Možnik.

šc-višnjik-zadar-gimnastika-višebojsko-prvenstvo-hrvatske

U ženskom obaveznom programu prvakinja Hrvatske u mlađeseniorskoj konkurenciji je Leona Radek iz GK Marijan Zadravec Macan, u juniorskoj kategoriji Lorelai Grgurinović (GK Marjan), dok su njezine klupske kolegice također bile na vrhu postolja – najbolja mlađa juniorka je Ena Čikotić, a Rita Rosandić kadetkinja. Ena Šarinić (ZTD Hrvatski Sokol) najbolja je mlađa kadetkinja.

U muškom obaveznom programu mlađeseniorski prvak je Filip Lech (GK Inova-gim), juniorski Dominik Vidović (GK Marijan Zadravec Macan), mlađejuniorski Patrik Kordić (GK Hrvatski Sokol Vinkovci), a kadetski Rafael Zember (GK M.Z. Macan).

U muškom slobodnom programu mlađeseniorski naslov osvojio je Vito Telebuh (ZTD Hrvatski Sokol), juniorski Dorijan Krsnik (GK Novi Zagreb), mlađejuniorski Tom Profeta (ZTD Hrvatski sokol), a kadetski Jura Kaučić iz istog kluba.

Detalje s natjecanja pogledajte u našoj galeriji.

Rezultate možete pogledati OVDJE.

 

Sport

FOTOGALERIJA / Zimske plivačke pripreme PK Jadera

Objavljeno

-

By

Od 09.02. do 14.02.2024. plivači PK Jadere su bili za zimskim pripremama u Sarajevu, BIH.

Pod vodstvom trenera Marijan Čuline, prof. i trenerice Natalije Renée Vittori na pripreme je otišlo 16 natjecatelja: Dora Babić, Matej Brkić, Luka Čulina, Antonio Dobrić, Andrija Kačanić, Stipe Kasun, Gašpar Krstić, Noa Miočić, Mate Molnar, Adrian Pavić, Leona Rakvin, Erika Sommer Bem, Jelena Šimunac, Cvita Vlatković, Jakov Vučenović, Vito Vukoša.

U jutarnjim terminima ekipa je imala treninge u 50m bazenu dok su se popodnevni održavali u 25m bazenu, a u međuvremenu suhi treninzi su odrađeni u dvorani.

Ekipa je posjetila i Sunnyland čija je glavna atrakcija Alpine Coaster koji funkcionira  na principu gravitacije i može dostići brzinu i do 40 km/h

 
Nastavi čitati

Sport

SPORTSKI VIKEND / Na Višnjiku u subotu i nedjelju košarka, plivanje, vaterpolo…

Objavljeno

-

By

Subota, 17. veljače 2024.
PLIVANJE – Državno prvenstvo za kadetkinje i za kadete, početak u 14 sati.
VATERPOLO – Hrvatsko seniorsko prvenstvo: Zadar 1952 – Primorje u 19 sati
Napomena: U subotu, 17. veljače bazen neće građanima biti dostupan od 12, 30 sati do 21 sat.
KOŠARKA U KOLICIMA – Četvrto kolo Prve lige, pomoćna dvorana 3 od 9 do 15 sati.
KOŠARKA – Prva seniorska liga: Jazine Arbanasi – Podstrana, pomoćna dvorana 3 u 16, 15 sati; Hrvatska liga U 17: Opus Puntamika – ABC, pomoćna dvorana 3 u 18 sati.
ODBOJKA – Treća liga seniorke: Zadar – Knin, pomoćna dvorana 4 u 12, 30; Međužupanijska liga ml. kadeta: Zadar – Knin, pomoćna dvorana 4 u 12, 30; Superliga seniora: Zadar – Marsonija, pomoćna dvorana 4 u 15, 30;

Nedjelja, 18. veljače 2024.
PLIVANJE – Državno prvenstvo za kadetkinje i za kadete, prvi dio u 9, 30, a drugi dio u 15, 30 sati.
Napomena: Bazen građanima neće biti dostupan od 8 do 12, 30 sati i od 14 do 19 sati.
ODBOJKA –Treća liga seniorke: Donat – Šibenik, pomoćna dvorana 4 u 10 sati.
KOŠARKA – Prva liga seniorke: Zadar – Gospić, pomoćna dvorana 3 u 15; A 2 seniorska liga: Opus Puntamika – Diadora, pomoćna dvorana 3 u 17, 30 sati.

 
Nastavi čitati

Sport

GRAĐANIMA OGRANIČENO KORIŠTENJE BAZENA! / Ovog vikenda na Višnjiku hrvatsko plivačko prvenstvo za kadetkinje i kadete

Objavljeno

-

By

Športskom centru Višnjik održat će se u subotu i u nedjelju, 17. i 18. veljače 2024., hrvatsko plivačko prvenstvo za kadetkinje i za kadete.

Hrvatski plivački savez zaprimio je prijave iz 40 klubova, a nastupit će u nizu disciplina sve najbolje kadetkinje i najbolji kadeti.

Prvoga dana, u subotu, natjecanje će početi u 14 sati. U nedjelju, pak, jutarnji će program početi u 9, 30, a poslijepodnevni u 15, 30 sati.

Popis prijava možete vidjeti ovdje.

Napomena: U subotu, 17. veljače bazen neće građanima biti dostupan od 12, 30 sati do 21 sat. U nedjelju, 18. veljače 2024. bazen građanima neće biti dostupan od 8 do 12, 30 sati i od 14 do 19 sati.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu