Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT TECHERA Učenici osmih razreda OŠ Sv. Filip i Jakov u Centru za kreativne industrije

Objavljeno

-

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je OŠ Sv. Filip i Jakov na tematsku radionicu u kojoj su sudjelovali učenici škole i srednjih škola zajedno s predstavnicima ribarskog sektora. Cilj radionice je upoznavanje učenika, kao budućih nositelja gospodarskog razvoja s mogućnostima zapošljavanja u području plavog sektora, kao i informiranje o potrebama i uvjetima rada u ovom sektoru, izravnom komunikacijom s njihovim predstavnicima. Učenici škole posjetili su radionicu u pratnji ravnateljice, učiteljice Ljiljane Kadija Pulić i pedagoginje škole.

Radionica se održala u ponedjeljak, 21.11.2022. godine u prostoru INOVAcija, Centar za kreativne industrije.

Ciljevi projekta:

– Promocija inovativnih karijernih puteva u plavoj ekonomiji, kapitaliziranje programa mobilnosti i obrazovnog sustava razvijenih od strane projekta BLUE KEP i pristupa projekta FAIRSEA

Izvor: BnM portal/Facebook

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu