Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

SUBOTNJA ŠPICA U CITY GALLERIJI: Promotivne akcije, popusti i sezonska sniženja. Provjerite ponudu…

Objavljeno

-

Nova „SUBOTNJA ŠPICA“ sa mnoštvom promotivnih akcija, popusta i SEZONSKIH SNIŽENJA čeka vas ovu subotu, 16.07. u centru City Galleria.

Provjerite bogatu ponudu svježeg sezonskog voća i povrća na našoj tržnici, i pronađite sve sastojke na zdrav i ukusan ručak. Ljetna sezonska sniženja počela su i u brojnim modnim trgovinama kako biste što povoljnije dopunili vašu garderobu, a nudimo i velik izbor kozmetike za ljeto, te super ponudu kućanskog tekstila po još boljim cijenama! Kad poželite odmor nakon kupovine, rashladite se uz dobro društvo na jednoj od vanjskih terasa naših brojnih cafe barova.

Evo što su sve za vas pripremile trgovine centra:

YVES ROCHER – za korisnike KARTICE VJERNOSTI  15% popusta na sve proizvode osim na proizvode označene zelenom točkom, akcije i postojeće popuste u trgovini

FARMACIA

APIVITA -20%

PHYTO -20%

AVENE -20%

DUCRAY -20%

KLORANE -20%

ADERMA -20%

BIONIKE -20%

SKEYNDOR SUN EXPERTISE -20%

FILORGA -30%

URIAGE -30%

SVR I EUCERIN -30%

HAMAPHARM COLLAGEN TIME -30%

MULLER  – akcija na neodoljive ljetne mirise!

DM 

  • 2+1 GRATIS Aquafresh pasta za zube
  • 2+1 GRATIS Frutek sok 125ml
  • 2+1 GRATIS Neutrogena losion za tijelo i/ili krema za stopala
  • 2+1 GRATIS Pampers vlažne maramice
  • 2+1 GRATIS Pampers pelene gaćice

Popust se ostvaruje na najjeftiniji artikl. Promocija traje do isteka zaliha.

IN CASE PERFECTION – akcija na svaku kupljenu masku, akcijska cijena na više od 70% kaljenih stakala sve po 50kn

GHETALDUS

– 30% popusta na dioptrijske okvire uz kupnju naočalnih leća svih dostupnih brandova

– sezonsko sniženje sunčanih naočala do 60%!

– 30% popusta na kontaktne leće

Dodatne akcije i popusti se ne zbrajaju. Akcija ne uključuje brandove grupacije Thelios, Dita, Isabel Marant.

OPTIKA ANDA

-20% na sunčane naočale uz kupnju Anda Cleanera*

-30% na dioptrijske okvire uz kupnju naočalnih leća*

-30% na progresivne naočalne leće*

-30% na kontaktne leće*

* uvjet članstvo u Anda Loyalty program

Pogodnosti se međusobno ne zbrajaju.

ZDRAVA NAVIKA – besplatno mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa uz BIOREZONANCU

GLIGORA DELIKATESE – 10% popusta na sva vina

MOBILCENTAR A1 – -25% na Cellularline dodatnu opremu

FAMILY – do -50% na turistički asortiman

POSTELJINA.hr – LJETNI POPUST – posteljine i zavjese od 99,90kn

ADIDAS – 20% popusta na kupnju 2 ili više artikala iz nove kolekcije

TIMBERLAND – SEZONSKI POPUSTI

HOUSE – posebna ponuda do -50%

MARINE POOL

•             velik izbor ženskih i muških polo majica do -40%

•             BNC torbe po atraktivnim cijenama

VELANA – 10% popusta na cjelokupan asortiman

SPORT&MODA – -10% na sav asortiman, uključujući i već sniženi!

(popust se odnosi isključivo na gotovinsko plaćanje; popust se ne odnosi na Nike Air Force i Dunk modele tenisica, te adilette natikače)

MURAJ

·         akcijsko plaćanje na odabrane snižene artikle -50%

·         -20% za plaćanje gotovinom i -15% za plaćanje karticama na sav ostali asortiman

KOPITARNA – -20% na robnu marku Kopitarna (popusti se međusobno ne zbrajaju)

DEVIĆ – 40% popusta na dio asortimana

STEP by STEP – -20% na kolekciju

B&C Fashion – -20% na kolekciju

FASHION SHOP – popust na odabrane artikle 20%-70%

GALILEO – dodatnih 10% popusta na cjelokupan račun za kupnju 2 ili više artikala

MANA – LJETNO SNIŽENJE – do 50% niže cijene ženske, muške i dječje odjeće!

TIRAMOL –  15% popusta za gotovinsko plaćanje

PALADIUM MODA – popust 20% – 30% na dio asortimana

BUTIK AURORA – 20% popusta na dio asortimana

MSTYLE – 20% popusta na cijelu kolekciju

PEKARA VIKTOR

– kruh polubijeli Viktor 600g -30 %

– piroška sir 140g -30%

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

ZADAR / ŽUPANIJA

ZNANSTVENA U ponedjeljak otvaranje Izložbe knjiga Tomislava Marijana Bilosnića

Objavljeno

-

By

U ponedjeljak 3. listopada 2022. godine s početkom u 18 sati u Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice Zadar, otvara se Izložba knjiga Tomislava Marijana Bilosnića.

Izložba je upriličena uz Bilosnićev jubilej – 75. godišnjicu života i 55. godišnjicu umjetničkog rada.

Tomislav Marijan Bilosnić (Zemunik Donji, 18. siječnja 1947.), hrvatski književnik, slikar, fotograf, publicist i novinar. Autor je više od 160 knjiga proze, poezije, kritika, feljtona i putopisa. Priredio je više od 100 izložbi umjetničke fotografije i slika u različitim tehnikama u domovini i inozemstvu.

Njegova su djela prevedena na tridesetak svjetskih jezika te su postigla znatna priznanja. Samo njegova zbirka pjesama „Tigar“ prevedena je na četrnaest jezika. Zastupljen je u mnogim glasilima, zbornicima, leksikonima, antologijama i školskim udžbenicima. Uređivao je više novina, časopisa, zbornika i biblioteka.

Član je brojnih relevantnih književnih i likovnih, hrvatskih i inozemnih društava (Društva hrvatskih književnika, Društva hrvatskih haiku pjesnika, HDLU Zadar, Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne, Društva albanskih umjetnika i književnika u Elbasanu, Kluba pisaca ”Kostandin Kristoforidhi” u Albaniji.) Nagrađen je s najprestižnijim pjesničkim nagradama „Tin Ujević“ i „Antun Branko Šimić“, a dobitnik je i prvih nagrada za duhovnu književnost „Stjepan Kranjčić“, nagrade za prozu „Dubravko Horvatić“, nagrade „Pasionska baština“, više godina za redom prve nagrade za hrvatski književni putopis, te međunarodnih književnih nagrada „Crvena ruža Elbasana“, „Ilinden“, „Vlado Puljić“ i „Fra Martin Nedić“.

Uvršten je u više svjetskih haiku antologija, a japanska državna televizija snimila je o njemu film „Stazama hrvatskog haiku“. Osim toga Bilosniću je dodijeljena međunarodna Zlatna plaketa za slikarstvo i fotografiju. Za umjetničku i društvenu djelatnost dobio jer Grb Grada Zadra, Nagradu Grada Zadra, Nagradu Zadarske županije u dva navrata, Nagradu Zadarske županije za životno djelo i Nagradu za Životno djelo općine Zemunik. Živi i radi u Zadru i Zemuniku.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Odjela za zdravstvene studije

Objavljeno

-

By

Na Sveučilištu u Zadru je održana Svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Odjela za zdravstvene studije. Na njihovom uspjehu u dosadašnjem školovanju čestitali su im pročelnica doc. dr.sc. Nataša Skitarelić, zamjenica pročelnice  prof. dr. sc. Marijana Matek Sarić, promotorica doc. dr.sc. Marija Ljubičić i prof. dr. sc. Boris Dželalija.

– Ponosni smo što se odabrali naše sveučilište. Odabrali ste bremenit i težak poziv, nema težeg od rada s bolesnima i nemoćnima, ali trebate imati na umu da nećete uvijek dobivati pohvale, nego će nekada biti i nepristojnosti i nezahvalnosti. Sve je to dio života, tko to ne može podnijeti nije za ovaj poziv. Niti jedan studij ne može vas do kraja pripremiti za vašu profesiju, krećete na daljnji put učenja i stjecanja obrazovanja, želim vam da na njemu ne klonite duhom, poručila ime je pročelnica Skitarelić.

Promotorica je pozvala prvostupnike da se hrabro suoče s izazovima koji su pred njima.

– Uvjerena sam da ćete biti visoko stručne, empatične medicinske sestre i tehničari, koji žele raditi i kojima će pacijent uvijek biti na prvom mjestu. Neka dobrobit za pacijenta bude uvijek u središtu vašeg djelovanja, rekla je promotorica Ljubičić.

Promovirani su: Laura Begović, Nikolina Bezhi, Ana Burić, Borna Cvečić, Ivana Čulina, Vanesa Desnica, Lorena Došen, Katarina Eškinja, Karmen Gabrilo, Domagoj Grdović, Martina Grginović, Erika Kalac, Josipa Karaban, Tomislav Katić, Lucija Kekez, Anamarija Kekez, Marija Knežević, Josipa Marić, Nikola Marinović, Sandra Matak, Dajana Mezak, Paula Mihatov, Maja Mlakić, Lucija Modrić, Nikolina Odžaković, Kristina Pehar, Ivona Maria Pijaca, Emily Rak, Mate Rukavina, Luka Smokrović, Barbara Staničić, Pino Šale, Anđela Šipić, Mihaela Šnaubert, Martina Tokić, Paula Tomičić, Laura Trojić, Ana Umiljenović i Marta Vidas.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

BENKOVAC Održana početna konferencija projekta „OCD kao odgovor na krizu“

Objavljeno

-

By

30. rujna 2022. održana je početna konferencija projekta „OCD kao odgovor na krizu“ u Gradskoj knjižnici Benkovac. Uvodni govor održao je predsjednik Udruge studenata BiK, Josip Katuša i srdačno pozdravio sve prisutne, a projekt je predstavila voditeljica projekta Tina Bačić. Projektni tim uz voditeljicu projekta čini i zaposlenik partnerske organizacije Neven Jurjević.

Naziv projekta je OCD kao odgovor na krizu UP.04.2.1.11.0285, a projekt je kreiran u vrijeme COVID 19 krize te je kao i takav orijentiran na suočavanje s kriznim situacijama.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga je raspisan početkom 2021. i glasio je „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.

Vrijednost projekta iznosi 401.822,41 HRK. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda (85 %).

Razdoblje provedbe projekta je 12 mjeseci, od 27. srpnja 2022. do 27. srpnja 2023.

Nositelj projekta je Udruga studenata Bukovice i Kotara dok je projektni partner AGRRA – Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije. Projekt sufinanciraju Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %), i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (15 %). Cilj projekta je jačanje i unaprjeđenje OCD-a (Organizacija civilnog društva) sa područja Ravnih Kotara za provedbu aktivnosti izgradnje vlastitih kapaciteta za suočavanje s kriznim situacijama.

Projektom „OCD kao odgovor na krize“ kroz provedbu aktivnosti mapiranja, edukacijama upravljanja kapacitetima OCD-a u krizama, jačanjem volonterizma, tečajem zaštite i sigurnosti, praktičnom zajedničkom vježbom, on line priručnikom za ponašanje u kriznoj situaciji, umrežavanjem te osiguravanjem preduvjeta za korištenje sredstava iz različitih izvora financiranja ojačat će se i unaprijediti OCD sa područja Bukovice i Kotara za izgradnju vlastitih kapaciteta za suočavanje s kriznom situacijom čime će se razviti inovativni model odgovora na krize na području Ravnih Kotara i Bukovice.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu