Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

REAGIRANJE Zadarski HDZ nakon sjednice GV: “Nastavlja se ucjenjivačka politika Enija Meštrovića: Ponovno zaustavljena izgradnja školske dvorane TŠC Zadar!”

Objavljeno

-

Nakon još jedne burne sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, priopćenjem se oglasio zadarski HDZ. Evo što kažu:

“Danas je iracionalnost zahtjeva NL Enija Meštrovića dobila posve novu dimenziju… Nakon brojnih ucjena kojima kontinuirano provodi svoje osobne hirove, danas je odlučio otići korak dalje pa ucjenjuje kompletan Grad i građane Zadra svojim, ponovnim zaustavljanjem izrade plana za školsku dvoranu Tehničke škole Zadar.

Dragi Enio, da ti pokušamo razlučiti osnove osnova, koje niti razumiješ, a niti nakon svih napora želiš razumijeti. Zaustavljanjem izrade prostornog plana za Tehnički školski centar ti kažnjavaš prije svega učenike i njihovog ravnatelja koji je inicirao projekt, a samim time i sve građane ovoga Grada kojima je stalo do boljih uvjeta za školsku djecu. Za tebe je očito odgovornost prema bilo kome – nepoznat pojam.

Svoje politike slobodan si provoditi kako želiš, ali ucjenjivati Grad Zadar i građane… E, to nećeš pa da si još toliki!

Do sada si se pokazao kao prevrtljivac i lažov, jer iste točke prvo puštaš pa ih skidaš, ovisno o interesu koji želiš postići. Kako za Liburniju tako i za školu Kožino, a sada i za Tehnički školski centar kojega su tvoji vijećnici na Odboru prvo podržali, a potom ponovo srušili na Gradskom vijeću.

Znamo da ti izgradnja škole ne predstavlja ništa, jer ionako u školu nisi htio ići, ali neizgradnjom škole nećeš ucjenjivati Zadrane!

Zapamti Enio, svatko je vlasnik svoje sudbine, a nastaviš li ovako, tvoja će sudbina crnim slovima biti upisana u povijest Zadra.

Jer ni jedna politička opcija u novoj povijesti Zadra nije toliko štete nanosila Gradu koliko je nanosiš ti. Razlozi za tvoja postupanja su tu već sada postali nebitni.

Reci nam Enio, tko normalan može zaustaviti projekt škole, iz bilo kakvih razloga?

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu