Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

“POZOR! PLIVAMO NA SCENI!” Učenici iz PO Krneza osvojili dvije nagrade u Osijeku

Objavljeno

-

Učenici Osnovne škole Jurja Barakovića Ražanac, PO Krneza nastupili na Festivalu učeničkih igrokaza „POZOR! Plivamo na sceni!” u Osijeku i osvojili dvije nagrade.

Na 11. Festivalu učeničkih igrokaza „POZOR! Plivamo na sceni!” , nastupilo je više od 200 djece iz 24 škole iz cijele Hrvatske. Od ukupno 27 igrokaza odabrano je 9 najboljih koji su se predstavili na pozornici Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića 18. lipnja, među kojima su i učenici PO Krneza sa svojom predstavom „Što svemircu jedu?”

Učenici su osvojili čak dvije nagrade: nagradu publike i nagradu za najbolji lutkarski igrokaz. Cijeli festival je trajao dva dana. Domaćini su priredili bogat program svim sudionicima. Učenici i mentori su sudjelovali u dramskim radionicama, imali su u vođeni turistički obilazak grada, posjetili zoološki vrt i niz drugih aktivnosti.

Učenicima PO Krneza , njihovim mentoricama Eni Bošković i Ireni Miočić, ovo je bilo veliko iskustvo i poticaj za daljnji rad u dramskom stvaralaštvu.

“Velika podrška našim glumcima i učiteljicama bila je i ravnateljica Vesna Drmić koja ih je pratila na Festival. Čestitala im je na uspjehu i poželjela da i dalje nastave biti tako kreativni, marljivi i predani svom poslu. Zahvaljujemo se Općini Ražanac koja je učenicima omogućila odlazak u Osijek”, stoji u objavi iz škole.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEČANO U SUBOTU City Galleria slavi rođendan!

Objavljeno

-

Posjetite ovu subotu, 08. listopada 2022. godine centar City Galleria i pridružite im se u proslavi još jednog rođendana uz veliko slavlje, brojne pogodnosti, super nagrade i odličnu zabavu za sve uzraste!

Već od jutra pridružit će nam se animatori i klaunovi kako bi vas nasmijali, podijelili balone i slikali se s vama;  u 11 sati slijedi nastup lutkarske skupine Produkcija Z s predstavom za djecu „TRI MAČKE“; a Foto Show Zadar omogućit će vam besplatnu šaljivu fotografiju za uspomenu na ovaj dan.

U popodnevnim satima cijeli vanjski trg centra prekrit će besplatni napuhanci za djecu,  dok se slavlje nastavlja u 16 sati nastupom Sportskog plesnog kluba BELLUS – znamo da sigurno ne želite propustiti podržati nastup ovih malih plesača!

Nijedna rođendanska proslava ne može proći bez odličnih popusta – trgovine centra će vam kroz cijeli dan nuditi mnoštvo odličnih popusta i promotivnih akcija za najbolji rođendanski shopping, adetaljan popis akcija i popusta potražite na http://citygalleria.hr/rodendanski-popusti/

Kao i svake godine, City Galleria vam cijeli dan omogućava besplatan parking u garaži centra, besplatnu kavu u odabranim kafićima uz kupone, a uz svaku kupnju u centru u minimalnom iznosu od 50,00 kn možete zavrtiti KOLO SREĆE sve dok se ne podijeli više od 600 nagrada!

Zato zabilježite subotu, 08.10. u vaš kalendar i ne propustite ovu super zabavu uz vrijedne nagrade u centru City Galleria!

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

“FRA BONIFACIJE PEROVIĆ” Večeras u crkvi sv. Frane predstavljanje knjige o čuvenom zadarskom franjevcu

Objavljeno

-

By

Podsjećamo na večerašnje predstavljanje knjige o čuvenom zadarskom franjevcu „Fra Bonifacije Perović“ (petak, 7.10.) u crkvi sv. Frane.

Istovremeno će biti predstavljena i knjiga „Komunizam“ (pretisak) koju je ovaj franjevac iz Arbanasa napisao još 1938. On je veiki dio života proveo u inozemstvu, jer se zbog komunističke vlasti u Jugoslaviji nije smio vratiti kući.

Taj poznati franjevac još je kao student zajedno s kolegama skinuo talijansku zastavu sa zvonika crkve sv. Frane.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

TREBATE ZUBARU? Evo tko je dežuran ove nedjelje u Zadru…

Objavljeno

-

By

Ove nedjelje, 9. listopada 2022. godine, u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Dijana Paleka dr. med. dent, izvijestili su iz Županije.

Zahvati će se obavljati u ordinaciji dentalne medicine na adresi I. Mažuranića 28 b, Zadar, u vremenu od 8 do 20 sati, isključivo uz prethodni dogovor na broj telefona  099 789 1071.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu