Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

MISA, PROCESIJA… Donosimo raspored događanja na blagdan Tijelova

Objavljeno

-

Na Tijelovo, svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove, u četvrtak, 16. lipnja, misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru u 19 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Nakon mise, nadbiskup Puljić će predvoditi tijelovsku procesiju s Presvetim središtem Zadra, od katedrale sv. Stošije, Kalelargom do crkve sv. Šime gdje će nadbiskup puku udijeliti blagoslov s Presvetim.

U svetkovini Tijelova u katedrali i tijelovskoj procesiji sudjeluje sav prezbiterij grada Zadra, redovnici franjevačkih samostana sv. Frane i sv. Mihovila, redovničke zajednice u gradu Zadru i vjernici gradskih župa, kao izraz ljubavi prema Kristu u otajstvu Euharistije.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu