Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

NARODNI MUZEJ ZADAR: Sudjelujte u foto natječaju “Petrić i ja” i “Palače u mom sjećanju”! Evo detalja…

Objavljeno

-

Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar poziva na natječaje Petrić i ja i  Palače u mom sjećanju.

Tijekom posjeta izložbi „Ratko Petrić: Baciti istinu u lice!“ u Dvije palače pronađite Vama najzanimljiviji rad Ratka Petrića, oblikujete skulpturu svojim tijelom, fotografirate se kraj nje i pošaljete nam na Facebook stranicu Narodnog muzeja Zadar ili na e-mail adresu pedagog@nmz.hr. Broj fotografija koji možete poslati na natječaj nije ograničen.

Fotografije će biti objavljene na Facebook stranici Narodnog muzeja Zadar, a fotografija koja prikupi najviše oznaka „lajkova“ (sviđa mi se/like) osvaja nagradu. Sudionici slanjem fotografije pristaju na objavu na digitalnim platformama Narodnog muzeja Zadar.

Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar poziva na natječaj Palače u mom sjećanju Natječaj se odnosi na Kneževu i Providurovu palaču i njihovu ulogu u životu stanovnika Zadra i Zadarske županije.

“Vjerujemo kako brojni stanovnici i posjetitelji grada Zadra čuvaju uspomene vezane uz Kneževu i Providurovu palaču. U palačama su se sklapali brakovi, započinjale su plesne karijere, čitale su se knjige, plesalo se i pjevalo. Podijelite s nama Vaše uspomene, šaljite nam fotografije, pišite događaje, pokažite mlađim generacijama što se sve događalo u palačama. Svoje uspomene nam pošaljite na e-mail adresu pedagog@nmz.hr ili na adresu Narodni muzej Zadar, Poljana pape Aleksandra III, 23000 Zadar.

Pristigle radove ćemo objaviti na web stranici Narodnog muzeja Zadar, a tijekom ljeta ćemo ih i izložiti u Edukativnoj dvorani Kneževe palače. Slanjem pristajete na objavu”, stoji u objavi iz NMZ.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu