Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTO VIJEST IZ “NASADA” Instalacija “Mediteranska nostalgija” na 56. Floraartu u Zagrebu

Objavljeno

-

Nakon tri godine pauze uslijed pandemijskih neprilika, instalacija tvrtke Nasadi d.o.o. vraća se na Bundek! Međunarodna vrtna izložba Floraart održava se po 56. put na kojoj i ove godine pokazujemo svoju kreativnost i ugođaj Mediterana.

Hortikulturna inženjerka Dora Maštrović Pavičić, dipl.ing.agr. osmislila je instalaciju pod nazivom “Mediteranska nostalgija”, koju je uz pomoć djelatnika tvrtke predstavila posjetiteljima.

Povijest mediteranskih vrtova seže u doba antike i proteže se do danas, kroz razne umjetničke stilove. Osnovni elementi su kamen, mediteranske biljke i voda, koji čine ovu instalaciju.

Instalacija je pravi primjer ladanjskog vrta, koji je nepravilan i stopljen s krajolikom, a prikazuje samo djelić duge tradicije vrtne umjetnosti u Dalmaciji.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu