Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Boje i mirisi rasadnika Cerodol

Objavljeno

-

Rasadnik Cerodol omiljeno je mjesto za sve ljubitelje cvijeća i uređenih okućnica. Ukoliko još niste gotovi s uređenjem okoliša ili ga želite samo nadopuniti, posjetite rasadnik i razgledajte ponudu sezonskog cvijeća, trajnica, grmova, penjačica i začinskog bilja.

Kako bi kupcima olakšali uređenje, u ponudi su i različiti supstrati i gnojiva, sjeme trave, zemlja za cvijeće, žardinjere, ukrasne oblutci i ukrasna stakla, ali i različiti vrtni alati.

Veliki izbor sezonskog cvijeća privući će pozornost svakog posjetitelja i sigurno ćete teško odoljeti bojama i mirisima rasadnika. Ove godine je i veliki izbor gotovih cvjetnih žardinjera koji vam zasigurno neće biti lagan, ali zato su tu djelatnici koji će uskočiti sa savjetima i pomoći vam u odabiru.

Rasadnik je smješten na samom izlazu iz grada na adresi Put Nina 250, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 07:03 do 14:30 sati te subotom od 07:30 do 11:30 sati. Ukoliko imate pitanja možete nam se obratiti putem e-maila: rasadnik.cerodol@nasadi.hr ili telefonom na 023 224 591.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu