Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA IZ BIOGRADA Program za Praznik rada: Doručak u parku, šetnja, roštilj, klapa…

Objavljeno

-

Iako su mnogi mislili da se radi o šali, prevarili su se. U petak je u biogradskoj ribarskoj luci zaista održan propušteni doček 2021. godine. Sve prisutne zabavljao je legendarni Željko Bebek koji je otpjevao svoje popularne hitove. Kao i prethodnog dana i na ovom koncertu okupilo se mnoštvo domaćih, ali i stranih turista. Svi su se željeli dobro zabaviti i još jednom dočekati 2021. godinu! S obzirom na povoljne vremenske uvjete, ovaj put umjesto sa šampanjcem nazdravljalo se pivom! Mnogobrojni gosti nisu krili oduševljenje, plesalo se i pjevalo do kasnih sati.

Osim koncerta i dočeka, isti je dan održan i Biograd RUN, velika utrka kroz centar Biograda. U utrci su sudjelovala djeca i odrasli pa se tako održala dječja utrka te utrke od 1, 5 i 10 km. Biograd već dugi niz godina dokazuje kako je zaista središte Dalmacije pa je i u subotu održan odličan sportsko-zabavni program. Na rivi su izloženi legendarni Citreonovi Spčeki, Oldtimeri, a uvečer je sve prisutne zabavio Zlatko Pejaković, te Davor Borno.

Danas se slavi Praznik rada uz veliki doručak u parku kod Autobusnog kolodvora te već tradicionalnu šetnju do Fun parka Biograd. Osim šetnje možete sudjelovati i u „Biograd BIKE“, rekreativnoj vožnji biciklom također do spomenutog zabavnog parka. Nakon zabave u Fun parku, šetači će se moći vratiti brodom iz Crvene Luke do Biograda gdje će ih dočekati roštilj i Klapa Bunari.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

BOŽIĆNI ZADAR OPEN Mažoretkinje i pom pon timovi danas na Višnjiku

Objavljeno

-

By

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u subotu, 10. prosinca 2022. održat će se Božićni Zadar Open, međunarodno natjecanje u mažoret sportu. Organizatori su i provoditelji natjecanja Hrvatski savez mažoretkinja i pom pon timova i ŠC Višnjik.

U programu će sudjelovati timovi iz Mađarske, Ukrajine, Slovenije i Hrvatske u natjecateljskim kategorijama sa štapom, zastavama, pom ponima i mace-om. Dio programa je i kategorija pod nazivom Božić koje su nagrađene za kostime i koreografije na božićnu temu.

Natjecanje će se održati u dobnim kategorijama kadeta, juniora i seniora, te u kategoriji najmlađih od četiri do šest godina. Sastavni dio programa bit će i plesni dio.

Natjecanje će početi u 12 sati u Dvorani Krešimira Ćosića. Ulazak (ulaz B, neposredno uz Zimski park ’22.) za publiku je slobodan.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ADVENT U BIBINJAMA: Zbog kiše odgođeni Fritulijada i koncert Atomskog skloništa. Ovo su novi termini…

Objavljeno

-

By

Zbog loših vremenskih prilika ovog vikenda odgađa se Fritulijada te sutrašnji nastup Atomskog skloništa, izvijestili su iz Bibinja. 

Obilna kiša koja od prošlog tjedna ne prestaje padati nažalost je, ponovno, odgodila manifestacije u sklopu ovogodišnjeg Adventa u Bibinjama, no znaju se i novi datumi održavanja:

Fritulijada će se održati u utorak, 13. prosinca 2022.,

nastup Atomskog skloništa odgođen je za 29. prosinca 2022.

Nastup klape Bibinje koji je predviđen za ovu nedjelju, 11. prosinca se, zasad, održava na rasporedu, a eventualne izmjene bit će pravovremeno objavljene.

Turistička zajednica općine Bibinje se svima unaprijed zahvaljuje na razumijevanju.

Cjelokupni ovogodišnji adventski program koji će se održati tijekom prosinca pregledajte na poveznici → Advent u Bibinjama.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

RADOVI NA BULEVARU! Od ponedjeljka nova trasa za sve gradske i prigradske linije…

Objavljeno

-

By

foto: Liburnija

Od dana 12.12.2022. (ponedjeljak) do završetka građevinskih radova na raskrižju ulica Franka Lisice i Biogradske ceste sve gradske i prigradske autobusne linije prometovati će ulicama Ante Starčevića – 4.Gardijske brigade – …

Izuzetak:

  • Gradska autobusna linija za Gaženicu prometovati će uobičajenom trasom.
  • Gradska autobusna linija za gradsko groblje prometovati će ulicama A.Starčevića – F.Lisice.
 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu