Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

VELIKA PREDIZBORNA PREVARA Zadarski SDP na izbore izlazi s Akcijom mladih Rijeka, a ne Zadar! Osim Rubeše, ovdje ne postoje legitimni predstavnici te kontroverzne stranke. Što mogu obećati?

Objavljeno

-

Akcija mladih Zadar postoji samo na papiru, točnije u Registru političkih stranaka RH, županijske organizacije nema, nema niti bilo kakvog GO, ŽO, OO i tomu slično. Kako smo jučer ustanovili, Akcija mladih u Zadru nema niti valjanu adresu, jedini broj je onaj mobitela Ante Rubeše, a jedini e-mail ovaj:

Rubeša je i jedini donekle legitimni predstavnik te stranke na cijelom našem području.

Summa summarum, Akcija mladih Zadarske županije ne postoji, a ona gradska sadržana je u 38-godišnjem Rubeši koji za dvije godine po Statutu iste te stranke više niti neće moći biti biran za predsjednika.

No, do Statuta se ovdje previše ionako ne drži.

Premda je na stranicama Akcije mladih (Rijeka!) sve civilizirano regulirano do u detalje – kako se organiziraju lokalne organizacije stranke, kako biraju predsjednici, tajnici, rizničari i svi redom slični… AM Rijeka nikada o ovome nije zaista povela računa.

Do te mjere, da uopće nije jasno niti tko je Antu Rubešu u prvom redu imenovao predsjednikom zadarskog… čegaveć. Ogranak nije, jer nema nikakva tijela, članstva… Nije ni organizacija, nije odbor, konferencija… Ništa.

Rubeša je one man show.

U kontekstu svega navedenoga, nameće se notorno pitanje – s kime je uopće zadarski (i županijski i gradski!) SDP sklopio koaliciju, kako je objavljeno?

Odgovora su dva moguća: s Antom Rubešom ili s Akcijom mladih Rijeka. Trećeg nema.

Obzirom na najnoviji, posljednji saziv SDP-a Zadra i županije, veliko je pitanje i jesu li toga svjesni?

Da rezimiramo. Tobož koalicija SDP i AM u svjetlu svih novih činjenica ima težinu koliko i ta da Radeta i Gaši koaliciju sklope sa platformom “Zagreb je naš!”.

Nitko im ne brani, istina, ali nitko niti ne vidi koji bi bio smisao iste.

Osim sve dubljeg i dubljeg srozavanja na lokalnoj političkoj sceni.

 
Nastavi čitati
1 Comment

1 Comment

  1. ča

    11. ožujka 2021. at 9:42

    jadno, jadnije, najjadnije iz blata u živo blato to je put tkz. Akcija mladih, a da je sdp barem nešto bolji od njih ali nije pokazao bi barem malo političkog dostojanstva i raskinuo SAVEZ sa sebi sličnima jer sada su u igri dva igrača koje jedan drugoga hvataju za noge i vuku u već rečeno blato.

     

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

NOVI RADOVI NAJAVLJENI IZ VODOVODA! U ponedjeljak bez vode čak 9 ulica u Zadru. Evo popisa…

Objavljeno

-

By

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG prema projektu „Poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture Zadar – Petrčane”, u Zadru, dana 06.02.2023.godine (ponedjeljak) u vremenu od 08:00do 15:00h bez vode biti će potrošači u ul.:

Ivana Rendića

Nikole Šopa

Dragutina Blažekovića

Ante Topića Mimare

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulica Ivana Rendića, kod kuć.br. 3.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 06.02.2023.godine (ponedjeljak) u vremenu od 08:00do 15:00h, bez vode će biti potrošači u ul.:

Marina Držića

Augusta Šenoe

Tina Ujevića

Frana Supila

Ivana Gorana Kovačića

Tijekom radova pa do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Marina Držića, kod kuć.br. 17.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEUČILIŠTE: Raspisan natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Evo detalja…

Objavljeno

-

By

Raspisuje se natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentima Sveučilišta u Zadru, sukladno uvjetima i kriterijima propisanim Pravilnikom o dodjeli Rektorove nagrade, priopćeno je sa zadarskog Sveučilišta.

Sve detalje možete pronaći OVDJE.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

10. VELJAČE Drugo izdanje “Dana vina i gastronomije Zadarske županije”

Objavljeno

-

By

Događanje koje okuplja sve one kojima je hrana sastavni dio posla, od proizvođača vina, sira, ribe i drugih prehrambenih proizvoda Zadarske županije, renomiranih chefova i stručnjaka iz područja eno-gastronomije, do predstavnika prehrambene i turističke industrije, distribucije i ugostiteljstva održat će se od 14 do 18 sati u kongresnom centru FORTIS u Falkensteiner Punta Skala Resortu.

Program će se sastojati od uvodnog dijela u kojem će svoje umijeće predstaviti mlade snage iz zadarske Ugostiteljske škole, a bit će predstavljen i Maraskin Maraschino Kiss koktel.

Uslijedit će masterclassevi renomiranih chefova o suvremenim i tradicionalnim načinima korištenja namirnica Zadarske županije kao i degustacija – Damira Tomljanovića i Saše Begana koji će držati masterclass na temu ribe, te Josipa Vrsaljka na temu slastica točnije Zadarske torte, a svi posjetitelji moći će i kušati sva jela koja spreme.

Tu je i panel na kojima će stručnjaci, poput Saše Špiranca, ocjenjivača na Decanteru i osnivača Vinarta, te Borisa Šuljića, vinara i vlasnika hotel Boškinac čiji restoran drži Michelinovu 1*, raspravljati o aktualnim temama razvoja proizvoda, plasiranja na tržište te ulaganja u dodanu vrijednost.

Prijave traju do 8. veljače i to putem linka.

U organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije i uz podršku Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu