KOLUMNA Tko je krao u Zračnoj luci Zadar?

Objavljeno: 19.10.2018. u 08:05
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon dugog promatranja i analize, možemo reći da su dva ključna momenta u novijoj povijesti Zračne luke Zadar – ekspanzija (širenje i rast prometa) Zračne luke i gotovo pa slučajno otkriće dvostruke blagajne u ugostiteljstvu iste.

Problem je tim veći što su ista dva momenta epohalna i u novijoj povijesti bogaćenja žene koja je u predmetno vrijeme žarila i palila zadarskim aerodromom – onomad alfe i omege Zračne luke, Katice Pupić Bakrač.

Ovih je dana redakcija Z NET portala zaprimila anonimno pismo “radnika Zračne luke Zadar” koji podsjećaju da su “prošle dvije godine od otkrića nečuvenog lopovluka u njihovoj firmi” i da odgovarao do danas nije nitko.

Prošla je i godina otkako je DORH objavio da ima dvoje osumnjičenih. Konobara i još još jednu osobu sličnog ranga, pretpostavlja se.

Ali ipak ima nešto novo.

Novo je da Pupićeva gradi još jednu vilu:

Već je i useljena, vjerojatno. Kad obitelj ekspeditivne bivše direktorice gradi, onda vile niču brže nego prosječan Hrvat stigne iscijepati i unijeti drva.

Nije da nema ništa nova, kako stoji u pismu.

Novo je i da nismo ima godinu dana pronašli nijednu novu nekretninu u vlasništvu Pupić Bakračevih. Ili su kupili sve što se imalo prodati ili su se naučili diskreciji u po njih nezgodnim okolnostima mešetarenja.

“Prošle su dvije godine od kada je na Zračnoj luci Zadar otkrivena velika krađa novca u blagajni na šanku međunarodnog prometa . Na način da su se jedni računi prikazivali, a drugi zadržavali za sebe, navodno na dan i po 10 tisuća kuna, osumnjičen je na kraju konobar i šefica ugostiteljstva. Je li moguće da za to nije znala direktorica ZLZ koja je u to vrijeme na zajedničko ime kupovala nekretnine sa šeficom ugostiteljstva? Do dana današnjeg zajedničke su suvlasnice terena na Putu Petrića. Nama u Zemuniku svima je jasno da je za ovakav biznis trebao amen s vrha firme”, pišu “radnici” iz maila koji smo zaprimili.

Zbilja, otkrivamo da na zadarskim Petrićima vlada cijela zbrka u nekretninskom raju Pupića-Bakrača i prvih susjeda, nekadašnjih kolega s aerodroma (slike dolje).

Katica je vlasnica ville Mirakul na adresi Josipa Kosora 11, a bivša šefica ugostiteljstva sa ZL apartmanske zgrade na broju 13, dok broj 19 c (zemljište sa zgradom i bazenom iza vlastitih kuća) – dan danas dijele na pola.

Ovako osvjedočene prijateljice, sestre po nekretninama, sve stečenima u zlatno doba Zračne luke Zadar – izuzete su od sumnje da su – dok su zajedno kupovale i zajedno “zarađivale”?!

Tko je taj tko može i komu poturiti toliko naivnu tezu?

Sve da prva niti nije znala za organiziranu pljačku u ugostiteljstvu Zračne luke, najmanje po zapovjednoj odgovornosti trebala bi biti među prvoosumnjičenima? Jedna od “privilegija” upravljačke funkcije jest da si ne možeš priuštiti da ne znaš. Ali, s druge strane, ni jedna direktorica s nezaposlenim mužem u našem komadu svemira ne bi si trebala moći priuštiti tisuće kvadrata nekretnina, pa eto…

Da odgovorimo s pravom ogorčenim radnicima Zračne luke – da, šaljemo ovo i na DORH, i čekamo odgovore. Nakon ovoliko godina, lijepo bi bilo vidjeti i malo prave (re)akcije. Da umjesto (praznih) ručnih bombi u dvorište ljepotice sa Zemunika doluta i netko iz “institucija”?

Ako ništa, da joj opere obraz.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.5/5 (15 votes cast)
KOLUMNA Tko je krao u Zračnoj luci Zadar?, 4.5 out of 5 based on 15 ratings

9 komentara za “KOLUMNA Tko je krao u Zračnoj luci Zadar?”

 1. Vi s ovog portala stvarno mislite da netko ovo čita i da je prozvanog briga? Smiješno

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
 2. gradi se ima se

  da baš jako šparljivi ljudi pa sve iz plaće napravili hm?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 3. Objektivnost

  Evo ja čitam i mene je briga.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (6 votes cast)
 4. Šok i vjeverica

  Dg/

  OCD

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. Da, šok i nevjerica samo zato što sve ovo i objavljeni dokazi ništa ne znače našim institucijama. Sramota!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 6. ma dajte DORH ! oni optuže babu za prodavanje sira na magistrali po brzom postupku ..ali ipak KRAĐA je BREND tajkuna ! zaštičen !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 7. Maslo na glavi

  Zato Marko napada sve druge jer i on ima masla na glavi pa postupa po onoj : napad je najbolja obrana .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 8. I mene zanima , a on sve proziva oko njega svi lopovi , ok jesu vjerovatno ali nek on objasni svoje imanje pa nek onda proziva .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 9. Rugaju se ti Pupići sa narodom i vlašću

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program