Na Sveučilištu u Zadru predstavljen je zbornik radova „Kreativni pristupi nakladništvu i baštini: (ne)vidljiva Nives Tomašević“ urednica Marijane Tomić i Ivane Hebrang Grgić, posvećen izv. prof....
Ručno izrađeni rezanci, garavi od crnila sipe, s tartarom od brancina, kremom od biža, jagodama i temeljcem od rakova bili su glavno jelo cooking showa učenika...
U četvrtak, trećeg dana Tuna, Sushi & Wine Festivala, festivalski je Trg Petra Zoranića postao uobičajeno okupljalište Zadrana, turista, ljubitelja dobre morske spize, gurmana željnih novih...
Povodom obljetnice otvorenja Providurove palače, u četvrtak, 20. travnja 2023. godine župan Božidar Longin u pratnji djelatnika Narodnog muzeja Zadar obišao je izložbu “Jedan svijet”, a...
Sjajna, osvježavajuća terina od skuše s moussullinom od morskih plodova i mariniranim koromačem, te skuša odležana u mirinu, japanskom slatkom vinu od riže, s raguom od...
Na mostu sveučilišne zgrade na Rivi, u suorganizaciji Hrvatsko-češkog društva i Centra za strane jezike Sveučilišta u Zadru, postavljena je izložba fotografija pod nazivom „Hrvatska i...
Novi komentari