Connect with us

magazin

Jednostavan i brz recept koji je oborio sve rekorde New York Timesa

Objavljeno

-

Za pripremu jela, čiji je recept prošle godine bio najčitaniji na stranicama američkog New York Timesa i koji je pogledalo više od 1,2 milijuna ljudi, trebat će vam samo 15 minuta. Neće razočarati one koji vole jednostavna, ali ukusna jela.

Prošle godine najpopularniji recept New York Timesa pogledalo je više od 1,2 milijuna ljudi koji su, kako su komentirali, bili impresionirani okusom jela te jednostavnom i brzom pripremom.

To su vijetnamsko-američki rezanci s češnjakom u stilu San Francisca. Potrebno je malo sastojaka, a cijela priprema traje samo 15 minuta. Ukusni su i bez dodataka što ne znači da ih ne možete začiniti plodovima mora, piše New York Times.

Sastojci:

– 4 žlice maslaca

– 20 srednje velikih mljevenih ili nasjeckanih češnjeva češnjaka

– 4 žličice umaka od kamenica

– 2 žličice svjetlog soja umaka

– 2 žličice ribljeg umaka

– 0,45 kilograma špageta

– 28 grama ribanog parmezana ili pecorino sira

– šaka sitno nasjeckane ljutike (po želji)

Po želji napravite vegetarijansku verziju jela, a umak od ribe i kamenica zamijenite vegetarijanskom ili veganskom verzijom koju možete kupiti u specijaliziranoj trgovini.

Priprema:

Otopite maslac u woku ili na tavi na srednjoj vatri. Dodajte češnjak i miješajte dvije minute – češnjak bi trebao početi mirisati, ali ne smeđiti. Zatim dodajte umak od kamenica, soje i ribe te promiješajte. Maknite s vatre.

Za to vrijeme u loncu zakuhajte toliko vode da pokrije sve špagete i dodajte kad voda prokuha. Promiješajte da se ne zalijepi i promiješajte još nekoliko puta tijekom kuhanja. Kuhati ih treba nešto manje nego al dente (oko dvije minute manje od vremena kuhanja navedenog na pakiranju).

Kuhane špagete kuhinjskim hvataljkama premjestite iz lonca u tavu s umakom od češnjaka zajedno s vodom koja se još drži. Vodu u kojoj su se špageti kuhali sačuvajte za kasnije. Postavite vatru ispod woka ili tave u kojoj se nalaze češnjak i špageti na jaku i dodajte sir.

Promiješajte drvenom kuhačom i zatim miješajte u tavi dok umak ne postane kremast, oko 30 sekundi. Ako je umak previše vodenast, ostavite ga neko vrijeme na vatri, ali ako je pregust, dodajte malo vode za tjesteninu i ostavite da se ponovno spoji. Neposredno prije posluživanja umiješajte ljutiku.

Popularni recept dolazi iz kuharice J. Kenji López Alt “The Wok”, ali se temelji na jelu koje je izvorno pripremila kuharica Helene An u restoranu Thanh Long u San Franciscu. Zaslužna je za uvođenje vijetnamske kuhinje u američku kuhinju.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

FOTOGALERIJA / Još jedan subotnji modni defile gradom – evo tko je sve viđen…

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

magazin

Veliki horoskop za ljeto 2024. – Detaljna prognoza za sve znakove Zodijaka

Objavljeno

-

By

Pexels

Ovo ljeto osobe rođene u znaku Blizanaca, Raka, Vage, Vodenjaka i Ovna imat će najbolje aspekte na svim područjima života, ali ima i vrlo specifičan utjecaj na osobe u znaku Lava, Škorpiona i Jarca. Određene izazovne životne situacije pratit će osobe u znaku Strijelca, Bika, Djevice i Riba. Zanimljivo je da će Mars i Uran neko vrijeme ostati u Biku. U tom su smislu Bikovi, Djevice i Vage posebno privilegirani kada je riječ o ljubavnom životu, partnerskim odnosima, uređenju obiteljskog života i imovinskim aspektima.

Od 11. lipnja/juna, a posebno od 11. srpnja/jula i 9. kolovoza/avgusta svi horoskopski znakovi osjetit će razne pogodnosti u smislu donošenja nekih službenih ili javnih odluka o uređenju obiteljskog i društvenog života. Veliki poslovni uspjeh, napredak na statusnoj ljestvici, zadovoljstvo promjenama u karijeri ili materijalnim poboljšanjima mogu očekivati ​​osobe rođene u znaku Raka, Vodenjaka, Riba, Škorpiona i Djevice, otkriva za Ženu Ana Rakić Đuričić, prof. astrolog i dipl. psiholog.

Astrološki gledano, ovo je izuzetno povoljno ili plodno razdoblje i za razne koncepcije, doslovne ili metaforičke – poput proširenja obitelji, planiranih ili neplaniranih trudnoća. Ovo je također odlično razdoblje za djecu, posebno tijekom srpnja/jula i kolovoza/avgusta, ženidbu ili udaju, ulaganje u nekretnine, kupnju nekretnina, ulaganje u budućnost.

Ovan

LJUBAV – Očekuje vas vrlo zanimljiv period. Nalazite se u fazi emotivnog uspona, osjećate da je sreća na vašoj strani – nudi vam se širok izbor mogućnosti bez obzira na emocionalni status i godine. Očekuju vas mnogi lijepi događaji, posebno kada su u pitanju samci. Moguće je da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a očekuju vas i zanimljiva poznanstva preko prijatelja. Zato ne budite previše stegnuti i prepustite se radostima i valovima ljubavi.

Zaposleni pripadnici ovog znaka bit će rastrzani između ozbiljnog i odgovornog partnera i želje za opuštanjem i zabavom. Postavljate prestroge kriterije prema voljenoj osobi, ali i vaše ohrabrenje može višestruko koristiti. Emocionalni izazovi ponekad su dobra prilika za oplemenjivanje zajedničkog odnosa.

Predstoji vam ljubavno zbližavanje koje će na vas ostaviti fascinantan dojam. Ako vas privuče šarm i avantura novog ljubavnog izazova ili osobe koju ste nedavno upoznali, pred vama je niz uzbudljivih epizoda. No, u svakom pretjerivanju postoji dio istine koji se skriva od očiju javnosti. Nema razloga da vas dobro raspoloženje napusti, na korak ste od zajedničke sreće.

POSAO – Jasno vam je da moderniji pristup zajedničkim temama ili interesima donosi dugoročniji uspjeh. Ponekad morate djelovati energično i odlučno u društvu kolega. Svojim osebujnim načinom umijete pridobiti simpatije na različitim stranama. Uz vaš trud i zalaganje očekuje vas niz sretnih okolnosti, posebno u razdoblju od 28. srpnja/jula, zatim od 25. kolovoza/kolovoza te od 5. rujna/septembra. Sada imate izvrsnu priliku da uspješno završite neke započete projekte ili da se posvetite nekim novim poslovima. Tijekom rujna/septembra očekuje vas uspjeh u poslovima na području turizma, gospodarstva, uslužnih djelatnosti ili sporta.

Od 11. kolovoza/avgusta do 15. rujna/septembra poželjno je ulagati u nekretnine ili se orijentirati na poslove koji će vam donijeti dodatne prihode. Obratite pozornost na razne mogućnosti partnerstva koje imate.

ASPEKTI – U skladu sa svojom optimističnom i veselom prirodom, postavite si visoke ciljeve na svim područjima života. Pratit će vas povoljni planetarni aspekti u razdoblju od 21. srpnja/jula kada Venera i Mars aktiviraju vašu treću i petu kuću. Tada obratite pozornost na razdoblje od 21. kolovoza/avgusta, kada će vam se otvoriti gotovo svi putevi koji vode do uspjeha, napredovanja na životnoj ljestvici ili u bliže i dalje inozemstvo.

Sretni dani: 19. lipnja/juna; 17., 25. i 31. srpnja/jula; 5., 11., 18., 25. i 31. kolovoza/avgusta; 3. rujna/septembra.

Budite pažljiviji i oprezniji: 30. lipnja/juna, 14. srpnja/jula, 2. kolovoza/avgusta i 4. rujna/septembra.

Bik

LJUBAV – Očekuje vas pozitivan zaokret u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lijep način. Neka vas osjećaji vode. S bliskom osobom sve možete prebroditi na dobar način, pa neka vas pravilna doza mudrosti, emocija i strasti dovede do zajedničkih ljubavnih rješenja.

Pravilna komunikacija i razumijevanje osnova je za izgradnju dobrog odnosa. Nemojte dopustiti da krajem srpnja ili tijekom mjeseca kolovoza vaš partner ili vi donesete pogrešnu odluku zbog nesporazuma.

Kada pravilno iskristalizirate svoje misli i osjećaje, očekuje vas topla ljubavna faza u kojoj ćete uživati ​​s voljenom osobom. Ako ste mladi ili slobodni, bolje je pažljivo birati partnera jer ponekad prvi dojam lako može zavarati pa se ili oduševite ili netko bude odbojan. Moguće je da tek na drugi ili treći pogled vidite i prepoznajete svoju ljubavnu sreću.

Povoljni aspekti planeta donose velike mogućnosti u periodu od 8. lipnja/juna, 23. srpnja/jula, zatim od 22. kolovoza/avgusta te od 2. rujna/septembra. Ovo je vrijeme ljubavne afirmacije, ali uz svijest da je vrijeme kao faktor uvijek na vašoj strani.

POSAO – Postoje važni ciljevi koje možete ostvariti u raznim fazama ili nekim zaobilaznim putem. Stalo vam je osmisliti dobru poslovnu strategiju na temelju koje ćete uspješno realizirati gotovo sve što ste zamislili. Nastavite postupati razborito u procjeni pravih vrijednosti. U razdoblju od 18. lipnja/juna do 12. srpnja/jula obratite pažnju na nove profesionalne prilike kako biste proširili svoje znanje i poboljšali svoj položaj. Ako pustite da stvari idu svojim tijekom, netko drugi vas može odjednom prestići.

Pažljivo procijenite situacije koje zahtijevaju neku vrstu rizika ili veća novčana ulaganja. Tek kada izbjegnete određene zamke krivo prikazanih prilika, očekuje vas napredak i povećani priljevi. Rujan/septembar je idealno razdoblje za pokretanje novih poslovnih projekata, a uz ulaganja mnogi od vas napredovat će na poslovnoj i statusnoj ljestvici.

ASPEKTI – Ponekad morate prihvatiti najteže okolnosti kako biste sebi i drugima dokazali da ste dorasli najrazličitijim izazovima. Važno je pažljivo isplanirati sva događanja kako u ljubavnom tako i u poslovnom životu. Veliki uspjeh, posebna radost i zajednička sreća očekuju vas u periodu od 26. srpnja/jula, zatim od 10. kolovoza/avgusta, kao i od 6. rujna/septembra. Uz faktor sreće koji vas prati, možete doći do zvijezda.

Sretni dani: 12. i 22. lipnja/juna; 12., 20. i 30. srpnja/jula; 6., 10., 20., 24. i 30. kolovoza/avgusta; 4. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 8. lipnja/juna, 17. srpnja/jula, 7. kolovoza/avgusta i 4. rujna/septembra.

Blizanci

LJUBAV – Ponekad želite sakriti svoje intimne osjećaje ili tajne namjere u ljubavnom životu. Zato možete zbuniti svoju okolinu, najčešće promjenama raspoloženja i postupcima koje poduzimate. Morate iskristalizirati svoje osjećaje i razriješiti zablude koje imate o nekoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrijediti ničije osjećaje. Nema potrebe igrati krivu ulogu, loši potezi mogu zakomplicirati ljubavnu vezu.

Ako želite strastvenu avanturu, ništa vas neće spriječiti da ostvarite svoje tajne namjere. Tanka je linija između spajanja i rastanka u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti osnovna pravila zajedničkog života. No, igra zavođenja može vas potaknuti i na niz velikih i pozitivnih promjena, važno je vjerovati svojim osjećajima i nečijoj emotivnoj naklonosti. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmjerite svoje misli i osjećaje u pozitivnom smjeru. Najbolje ih je pojačati i uživati ​​u razdoblju od 5. do 26. lipnja/juna te od 21. srpnja/jula i 17. kolovoza/avgusta.

Ako vam je stalo do emotivnog uzleta, zbližavanja ili mirenja s voljenom osobom, upotrijebite svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće učinite sve da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustanete od dobrih namjera, uživajte u situacijama koje vas emotivno zbližavaju.

POSAO – U kreativnoj ste fazi i zalažete se za ubrzani poslovni ritam u svojoj okolini. Zbog velikih ambicija možete povremeno prekoračiti osnovna pravila ili žustro provoditi svoju volju, bez prethodnog savjetovanja s kolegama. No, teška poslovna klima natjerat će vas na nove poteze i ispravljanje pogrešaka. Sjajni rezultati očekuju vas u razdoblju od 27. srpnja/jula, zatim od 3. kolovoza/avgusta, te od 11. rujna/septembra.

Važno je biti uključen na različitim stranama i budno pratiti nova događanja na poslovnoj sceni. Morate u dogovoru s kolegama odrediti listu prioriteta, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu vam olakšati put do afirmacije i poslovnog uspjeha.

U razdoblju od 3. rujna/septembra svoje ideje moći ćete plasirati na pravo mjesto.

ASPEKTI – Jupiter je 26.5. ušao u vaše zviježđe, otvarajući mnoga vrata i putove koji su bili uskraćeni i donoseći obilje sretnih prilika – faktor sreće je na vašoj strani. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvarivo, srećom prate vas sjajni planetarni aspekti, posebno u periodu od 20.7. kada i Mars ulazi u vaše sazviježđe i potiče vas na pomicanje svih subjektivnih granica.

Sretni dani: 9., 21. i 29. lipnja/juna; 13., 25. i 31. srpnja/jula; 5., 11., 19., 25. i 31. kolovoza/avgusta; 5. rujna/septembra

Budite oprezniji: 22. lipnja/juna, 18. srpnja/jula, 8. kolovoza/avgusta i 5. rujna/septembra

Rak

LJUBAV – Ako su vam osjećaji ispred glasa razuma, ovo je dobar znak. Učinite sve što je potrebno da poboljšate svoj intimni život i odnos s voljenom osobom. Potrudite se da uvijek izgledate zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos koji osjećate u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu. Za vas je ovo vrijeme ljubavi, nježnosti i sreće koje će vas pratiti već u periodu od 8.6. do 11.7..

Bez obzira na vaše npr. emocionalni status ili godine, sada možete uživati ​​u brojnim romansama ili sa svojim partnerom. Učinite sve što je potrebno da vaš ljubavni život bude najljepša bajka. Ako vas netko potakne da se slobodnije izrazite, prihvatite dobar poticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili nečiju ljubavnu poruku.

Očekuju vas brojna druženja i veselit će vas razni susreti, zanimljivi kontakti, novi izleti ili putovanja, osobito u razdoblju od 26.7., zatim od 22.8. te od 10.9.. Očekuju vas idealne prilike za najljepšu ili filmsku romansu pa sada možete planirati zaruke ili vjenčanje, djecu i proširenje obitelji. Sve želje i snovi postaju mogući.

POSAO – Osjećate dodatni dotok kreativne energije i ne možete prihvatiti prosječne rezultate. Dobivate podršku u svojoj okolini i imponira vam činjenica da vaši kolege imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Morate poduzeti odgovarajuću inicijativu kako biste ostvarili sve svoje poslovne namjere.

U razdoblju od 25.8. trebate primijeniti različite obrasce uspješnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psihičku sigurnost. Vaša dobitna kombinacija je spoj lijepih i korisnih stvari u različitim smjerovima. Sada imate izvrsnu priliku napredovati na poslovnoj, statusnoj ili društvenoj ljestvici i netko će vas dobro nagraditi.

Ako se bavite poslovima u području umjetnosti, turizma, trgovine ili uslužnih djelatnosti, očekuje vas veliki uspjeh u razdoblju krajem kolovoza i tijekom rujna. Neka vam vodilja bude: sve što je dobro može biti bolje, ako to stvarno želite.

ASPEKTI – Jupiter i Neptun borave u vašoj dvanaestoj i devetoj kući – što vam sada daje privilegiju da postignete ono što drugi ne mogu ili da sve svoje slatke i tajne snove pretvorite u stvarnost. U skladu s vašom prirodom, vizije koje sada imate mogu se pretvoriti u nezaboravne i sretne dane. Slijedite svoje osjećaje i intuitivne znakove, jer mašta pomiče sve zidove stvarnosti, a ljubav neka vam bude glavna vodilja.

Sretni dani: 8., 12., 22. i 28. lipnja/juna; 11., 26., 28. i 31. srpnja/jula; 4., 12., 20., 28. i 31. kolovoza/avgusta; 12. rujna/septembra

Budite oprezniji: 11. i 29. lipnja/juna; 16. srpnja/jula, 11. kolovoza/avgusta i 6. rujna/septembra.

Lav

LJUBAV – Najbolja vijest je: uz povoljne aspekte koji vas prate, ljubavi nikada neće biti dovoljno. Sunce, Merkur i Venera boravit će u vašem zviježđu, a Jupiter u polju raznih darova sudbine, ljubavi, novih i najljepših radosti, djece… Ovisno o vašim kalendarskim godinama ili emotivnom statusu, dopušteno vam je gotovo sve : nove simpatije, romantični susreti, neobične avanture, neka čarobna iskustva, fatalne ljubavi…

Od 11.7. ulazite u razdoblje emotivnih iskri, očekuju vas zanimljivi susreti koji će potaknuti neke tople osjećaje, romantična razmišljanja i želju za ostvarenjem vaše najveće ili najljepše ljubavi. Vaš izgled, stil ili repertoar ponašanja izazivat će reakcije okoline, često ćete biti u centru pažnje raznih udvarača, budući da ste puni energije, prihvatit ćete gotovo svaki ljubavni izazov. Sada je gotovo savršena prilika da promijenite sebe, svoj ljubavni život i sve do čega vam je stalo ili do čega vam je stalo. Dobit ćete iskrene komplimente i mnogi će poželjeti biti u vašoj blizini. A tvoji će prijatelji iskreno i odano ići tvojim stopama.

Uživat ćete u brojnim susretima, na izletima ili putovanjima, predlažemo da se selite više i češće kad god vam se ukaže prilika, jer ćete doživjeti nezaboravne i čarobne trenutke.Idealno vrijeme za sklapanje veze, braka ili osnivanje obitelji je od 11. do 16.8., kao i od 4. do 12.9..

Ovo je također idealno vrijeme za trudnoću, djecu ili povećanje obitelji. Tijekom srpnja i kolovoza imat ćete priliku donijeti neke važne odluke o novom uređenju obiteljskog života.

POSAO – Poslovne mogućnosti i nove mogućnosti promijenit će se upravo onako kako vi želite. Sada možete realizirati neke projekte ili ciljeve koje ste iz određenih razloga odgađali. Na vama je da preuzmete inicijativu u skladu sa svojom naravi i temperamentom, osobito oko 30.7., 12.8.i 11. 9..

Možete samouvjereno nametnuti svoje ciljeve, jer ćete naići na podršku kolega i okoline. Mnogi od vas će sredinom rujna napredovati na poslovnoj i statusnoj ljestvici. Ako se bavite uslužnim djelatnostima, sportom, obrazovanjem ili umjetnošću, postavite si nove ciljeve. Uz povoljne aspekte Venere i Marsa te Jupitera očekuju vas velike prilike i dokazat ćete da vrijedite više od drugih. Od druge polovice kolovoza značajno su se poboljšali uvjeti za povećanje imovine, kupnju novih nekretnina, te za dodatne novčane priljeve.

ASPEKTI – Za vas je ovo najljepši dio godine kada na najbolji način možete iskazati sve svoje kvalitete. Usmjerite svoju energiju na stvaranje novih ili boljih životnih ciljeva i učinite sve oko sebe sretnima i zadovoljnima, vođeni vama. Život može biti bajka, i poput kralja Mide – sve što dotaknete može se pretvoriti u zlato.

Sretni dani: 11., 19. i 25. lipnja/juna; 11., 21. i 31. srpnja/jula; 5., 9., 17., 25. i 31. kolovoza/avgusta; 7. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 12. lipnja/juna; 8. i 14. srpnja/jula, 10. kolovoza/avgusta i 2. rujna/septembra.

Djevica

LJUBAV – Pred vama je novi vrući uspon u ljubavnom ili bračnom životu. Konačno, možete si priuštiti obilje novih sadržaja koji će unaprijediti vaš odnos s voljenom osobom ili hrabro zakoračiti u nove izazove i avanture. U razdoblju od 5.8., kada Venera boravi u vašem zviježđu, osjetit ćete valove ljubavi i zadovoljstva, a od 23.8. prisutnost Sunca učinit će da se sve granice pomaknu u novim smjerovima.

Ako priželjkujete novu ljubav ili uzbudljivog partnera ili pak želite započeti bračni život, idealno razdoblje za to je od 24.7., zatim od 15.8., kao i od 4.9.. Očekuju vas ugodne promjene i u društvenom životu. Novi kontakti, zanimljiva putovanja i nova iskustva uljepšat će vam cjelokupno raspoloženje. Obratite pažnju na neke intimne želje i potrebe kako biste postali zanimljivija osoba, nahranite se energijom koja će vas promijeniti i uljepšati u svakom pogledu.

Ponekad se na vašem ljubavnom nebu mogu pojaviti oblaci, ali dovoljno ih je rastaviti i otpuhati – jer, to je samo privid. Vaša sreća je netko tko je uvijek tu kraj vas.

POSAO – Odličan period za uspješne poteze, dobra rješenja i za napredovanje je od 19.6., od 11.7., zatim od 11.8.i posebno od 3.9.. Osjetit ćete dotok dodatne energije za obavljanje raznih započetih ili odgođenih poslova, a od velike pomoći bit će vam netko od prijatelja ili bliska osoba.

Bavite li se poslovima iz područja trgovine, turizma ili nekim uslužnim djelatnostima ili umjetnošću, odgovorite izazovima i ponudama koje će vas pratiti u razdoblju od 25.8. Kako biste sebi osigurali udoban život i razne pogodnosti, u mjesecu rujnu prihvatite poslove koji jamče dodatni novčani priljev. Možete si osigurati novu nekretninu. Zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima, od 11.9. očekuje vas uspjeh u obrazovanju, polaganju raznih testova ili na novim poslovima.

ASPEKTI – Uran vam već neko vrijeme daje snagu i hrabrost da krenete u velike promjene i napravite novi početak u svom životu. Sada imate priliku ostvariti većinu svojih velikih ciljeva u ljubavnom, obiteljskom ili poslovnom životu uz prisutnost Sunca, Venere i Merkura. Važno je da imate odluku u srcu i umu, a sada je povoljan trenutak da te čarolije ostvarite.

Sretni dani: 12. i 18. lipnja/juna; 12., 18. i 28. srpnja/jula; 6., 12., 20., 28. i 30. kolovoza/avgusta; 2. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 14. lipnja/juna; 13. srpnja, 7. kolovoza/avgusta i 5. rujna/septembra.

Vaga

LJUBAV – Pred vama su razne prilike da uživate u vezi s voljenom osobom ili da odaberete novog partnera. Bit ćete korak ispred drugih i donosit ćete niz novih odluka počevši od 11.6.. Vaš ljubavni život bit će pun gotovo svih mogućnosti, jedno od vas dvoje će obnoviti ljubavnu vezu iz prethodnog razdoblja, netko započeti novu ili nove veze, a netko će odlučiti uploviti u bračne vode. Sve je dano i moguće vašem horoskopskom znaku.

Konačno, bez ikakvih nametnutih ograničenja, slobodno ćete uživati ​​u zanimljivim komunikacijama, raznim sastancima, novim putovanjima. Od 12.7. očekuju vas sjajne prilike da svoj ljubavni život pretvorite u filmsku priču na način koji vam najviše odgovara, a zatim posebno od 16.8. jer Venera boravi u vašoj petoj kući. Početak rujna donosi povoljne aspekte za sklapanje zajednice ili za djecu i proširenje obitelji.

Početkom kolovoza predlažemo da što više usporite provedbom nekih odluka o zajedničkom životu ili službenim objavama. Mnogi od vas imat će idealnu priliku spojiti lijepo s korisnim, praktičnim i primjenjivim. Možete se osloniti na podršku i pozitivnu ulogu mnogih prijatelja.

POSAO – Bit će dosta dobrih poslovnih prilika, jer ulazite u sjajno razdoblje u kojem ćete sve svoje kvalitete moći prezentirati na najbolji način. Interes i reakcija vaše okoline utjecat će na to da se uvijek osjećate spremni za veliku akciju. U želji da afirmirate svoje ideje i rad naići ćete na pozitivan odgovor i biti dobro nagrađeni. Čeka vas niz uspješnih rezultata i napredovanje na poslovnoj ljestvici od 5.6., od 28.7., zatim od 21.8. i posebno od 1.9..

Možete slobodno ulagati u nove ideje, projekte ili ulagati u nekretnine u dogovoru ili partnerstvu s nekim poznatim osobama s kojima već imate pozitivna iskustva. Neke Vage u rujnu očekuju velike nagrade, javno priznanje ili uspjeh na službenom natjecanju.

ASPEKTI – Sreća vam se smiješi na sve strane, a kad je ima – sreći nema kraja. U duhu svoje nestalne prirode i zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima, možete široko raširiti svoja krila na svim područjima života.

Sretni dani: 7., 11., 19. i 25. lipnja/juna; 13., 19. i 31. srpnja/jula; 3., 11., 19., 21. i 31. kolovoza/avgusta; 9. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 11. i 24. lipnja/juna; 12. srpnja/jula, 8. kolovoza/avgusta i 2. rujna/septembra.

Škorpion

LJUBAV – Ako vam je ljubav vodilja – sada je pravo vrijeme da u njoj uživate i podijelite je sa svima koji su vam bliski. Ovisno o vašem emotivnom statusu ili godinama, u sferu ljubavi možete zakoračiti već 8.6., 11.7., zatim 1.8. i 2.9..

Sunce vam donosi dodatnu energiju, Venera budi ljubav, a Mars pojačava vaše strasti. Jupiter vam pomaže da ostvarite svoje ljubavne želje. Ako ste slobodni, očekuju vas nova i zanimljiva poznanstva koja vode u sretnu ljubavnu vezu, a ako imate stabilnog partnera, sada je povoljan period za planiranje vjenčanja, djeteta ili proširenje obitelji. Sada možete uživati ​​u carstvu ljubavi sa svojim najdražima. Izgledat ćete ljepše, zavodljivije i zanosnije, jer energija kojom zračite čarobno djeluje na vašu okolinu.

Očekuju vas novi kontakti, neki zanimljivi susreti i još uzbudljivih događaja u društvenom životu. Dajte si oduška kad god osjetite potrebu da usrećite sebe ili dragu osobu, jer samo se ljubav i sreća dijeljenjem umnožavaju.

POSAO – Očekuju vas dobre prilike i novi poslovni izazovi, koliko god vam se nešto činilo komplicirano ili teško prihvatite te ponude. Vrlo brzo moći ćete sebi i drugima dokazati da imate dovoljno vrlina i potencijala koji vas čine kvalitetnom osobom. Uspješne rezultate i napredak na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj ljestvici možete ostvariti u razdoblju od 5.6., zatim od 1.8., a posebno od 2.9.. Ako se bavite umjetnošću, uslugama, trgovinom ili obrazovanjem, srpanj i rujan idealni su za postizanje izuzetnih rezultata. U drugoj polovici rujna pred vama je poboljšanje u financijskom smislu ili povećanje imovine.

Neki Škorpioni mogu očekivati ​​životnu radost, glavne nagrade ili sretnu sudbinu u razdoblju od 21.6., 19.8. i 11.9.. Sreća je u potpunosti na vašoj strani i sada je idealno vrijeme da ostvarite sve do čega vam je najviše stalo.

ASPEKTI – Za vas je ovo najljepši dio godine jer sada možete roniti i ploviti morem ljubavi. Prate vas sjajni aspekti koji donose zlatne plodove – ljubav, uspjeh i sreća su na vašoj strani. Svi planeti su se udružili i pokrenuli kozmičku energiju, kako bi se vaši slatki ili tajni snovi ostvarili i pretvorili u najljepšu stvarnost. Čak i nemoguće postaje moguće, ako i kada ima dovoljno ljubavi.

Sretni dani: 8., 12., 22. i 28. lipnja/juna; 11., 20., 22. i 30. srpnja/jula; 4., 8., 18., 24. i 31. kolovoza/avgusta; 8. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 11. i 21. lipnja/juna; 19. srpnja/jula, 13. kolovoza/avgusta i 5. rujna/septembra.

Strijelac

LJUBAV – Za vas počinje vrijeme ljubavi, romantike, nježnosti, avanture, strasti. Sve što možete zamisliti i poželjeti sada je pred vama. Kao na ringišpilu ljubavi, možete izabrati što vam srce želi, a srce vam je veliko i neustrašivo. Već 3. lipnja Venera i Mars donose obilje novih susreta, iskrica ljubavi ili slatke strasti i učinit će vas neodoljivima. Bez obzira na godine i emocionalni status, sada imate priliku doživjeti nesvakidašnja iskustva i uživati ​​u raznim čarima.

Ako imate stalnog partnera, sada možete zaploviti morem ljubavi i učiniti vašu zajednicu najljepšom bajkom. Ako ste slobodni, imat ćete priliku osjetiti čari zaljubljivanja i zanosa koji će vas potpuno transformirati. Od 22.7. Sunce ulazi u vašu devetu kuću, stoga bez zadrške i srama uživajte u svemu što vam pruža zadovoljstvo i svim lijepim stvarima – jer u vašoj je prirodi da vladate, a sada to možete i ostvariti.

Imat ćete svega u izobilju, očekuju vas zanimljivi kontakti, zanimljivi susreti, razni izleti i putovanja koja će vam donijeti novu radost i sretno ispunjenje. Obratite pažnju na svijetlo razdoblje od 12.8., a zatim od 4.9.. Planirate li zaruke, vjenčanje, djecu ili proširenje obitelji, ovo je vaše idealno razdoblje. Vidjet ćete da sve što je lijepo može biti još ljepše uz voljenu osobu.Ezoic

POSAO – Imat ćete dojam da možete više i bolje od drugih, a to će se i pokazati istinitim. Dobre poslovne prilike će vas pratiti, a posebno u razdoblju od 19.6. imat ćete privilegiju birati samo najbolje ponude ili kombinacije koje omogućuju spoj lijepog, korisnog i praktičnog. Osim što možete pokazati svoje osobne sposobnosti i individualni rad, sada imate priliku okušati se u nekim partnerskim poslovima.

Dopuštene su vam sve moguće kombinacije koje vode do uspjeha i zlatnih rezultata. Svoju okolinu impresionirat ćete određenim rezultatima koji spadaju u kategoriju vrhunskih majstora. Bez obzira na vašu profesionalnu orijentaciju, očekuje vas veliki uspon na poslovnoj i statusnoj ljestvici, kao i dodatni ili veći novčani priljev. Rujan/septembar je odlično razdoblje za prestižne nagrade, priznanja ili pobjedničke osmijehe.

ASPEKTI – U svojoj tipičnoj maniri, sada stvarno možete vladati, jer se sve vrti oko vas i vi ste u središtu svega. Ovo je vaše idealno razdoblje – pratit će vas povoljni aspekti sa Suncem, Venerom, Merkurom i Marsom, dok će Jupiter aktivirati vašu sedmu kuću – ovo se planetarno sazviježđe rijetko događa i čini izuzetnu privilegiju. Gotovo sve što poželite nalazi se pred vama na carskom stolu i sve vam je dostupno.

Sretni dani:  9., 21. i 29. lipnja/juna; 15., 25. i 31. srpnja/jula; 5., 7., 17., 27. i 31. kolovoza/avgusta; 5. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 12. i 26. lipnja/juna; 18. srpnja/jula, 8. kolovoza/avgusta i 4. rujna/septembra.

Jarac

LJUBAV – Očekuje vas uzbudljivo ljubavno ljeto, posebno od 17.6., kada će Venera boraviti u vašoj sedmoj kući. Također imate povoljne aspekte s Merkurom, Marsom i Suncem od 21.6.. Stižu vam novi događaji koji će vaš život učiniti dovoljno dinamičnim, uzbudljivim i ispunjenim slatkim danima i romantičnim noćima.

Pred vama je idealno razdoblje novih ljubavnih ispunjenja i ostvarenja, no ovoga puta od vas se očekuje da povremeno preuzmete inicijativu ili preuzmete redateljsku palicu u svoje ruke. Povoljni planetarni utjecaji donose vam odlične prilike da isprobate neke nove ljubavne situacije ili odnose koji su vam do sada bili nepoznati.

Želite li svoj ljubavni život okruniti zarukama, brakom, djecom i obitelji, idealnu priliku imat ćete od 18.6. i 22.7., zatim od 19.8. te od 6.9.. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, onda nema razloga da propustite velike prilike koje su pred vama, pred vama su novi i zanimljivi susreti koji vas mogu podići u oblake ljubavi. Zaboravite na svoj tipični skepticizam, jer možda sada imate novu priliku u životu.

POSAO – Često ćete imati dojam da je gotovo sve u vašim rukama, što vam odgovara da vodite tim suradnika. Pametno iskoristite sve adute ili prednosti koje imate i pažljivo osmislite faze poslovnih aktivnosti. Bit ćete dobro prihvaćeni u okolini, no povremeno je najbolje odlučiti se za samostalan nastup jer ćete tako najbolje skrenuti pozornost na svoje osobne zasluge i najbolje ćete biti nagrađeni.

Ako težite nekim ozbiljnijim promjenama u svom poslovanju: novom početku, promijenjenom konceptu, drugačijim prioritetima i izboru partnera, idealna prilika za to je period od 6.9., te od 29.7., kao i na početak rujna/septembra. Očekuju vas uspješni rezultati, napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj ljestvici između 10.8.i 2.9..

ASPEKTI – Uz prepoznatljive manire koje krase Vašu prirodu, kao što su: točnost, marljivost, pedantnost, faktor sreće sada je u potpunosti na Vašoj strani. Važno je odabrati najviše ciljeve za sebe i točno definirati prioritete, a ljubavi, sreće i uspjeha neće izostati. Postoje oči koje vas vjerno prate i netko će sve vaše kvalitete dobro nagraditi. Na vama je da pokrenete prve valove i zapalite iskre.

Sretni dani: 10., 22. i 28. lipnja/juna; 12., 20. i 30. srpnja/jula; 2., 8., 20., 28. i 30. kolovoza/avgusta; 6. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 18. i 16. lipnja/juna; 12. srpnja/jula, 13. kolovoza/avgusta i 11. rujna/septembra.

Vodenjak

LJUBAV – Djelujete vrlo privlačno i inspirirani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strastvenu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš ljubavni ili obiteljski život. Pod utjecajem jakih emocija često mijenjate raspoloženje ili odluke. No, val novih i uzavrelih emocija predstavlja i put do zajedničke sreće. Važno je usrećiti partnera ili osjetiti međusobnu privrženost. Od 26.5. Jupiter ulazi u vašu petu kuću i donosi najbolje aspekte za ostvarenje svih vaših ljubavnih snova.

Imate dojam da lako osvajate različite ljude koji pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Djelujete vrlo šarmantno i možete šarmirati gotovo svakoga kad to poželite. Za vas je ovo razdoblje procvata ljubavi, a o vama ovisi što točno ili koga želite pored sebe. Idealno vrijeme za zaruke, brak ili proširenje obitelji i djece je period od 10.8. i tijekom mjeseca rujna/septembra.Ezoic

Ako ste mladi ili slobodni, uživajte u novim i brojnim susretima prema svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomaknite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterije vrijednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. U perspektivi ljubavi, dobro se uvijek dobrim vraća.

POSAO – U kreativnoj ste fazi i zaokupljeni ste raznim informacijama ili poslovnim idejama. Djelujete kao osoba koja nema vremena za slučajne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u sferu vašeg interesa. No, iako svojim energičnim ponašanjem potičete različite reakcije kod bliskih suradnika, na kraju će vaša uloga biti potvrđena i netko će vas dobro nagraditi za sve osobine koje ste pokazali.

Pred vama je razdoblje zlatnih rezultata i napredovanja na poslovnoj i statusnoj ljestvici od 11.6., od 30.8., a zatim od 4.9.. Važno je da se što više angažirate na različitim stranama i nema razloga da itko utječe na vašu profesionalnu nesigurnost. Budite pažljiviji s financijskim transakcijama i ne dopustite da netko u vaše ime donosi odluke o zajedničkim ciljevima. Rujan je mjesec zlatnih rezultata i plodova.

ASPEKTI – Sreća vam se smiješi s više strana i pred vratima je. Osjetit ćete nove ljubavne čarolije i vrhunac sreće, posebno u razdoblju od 12.6., a zatim od 16.8., kada će Venera štititi vaše sazviježđe. Aspekti s Jupiterom i Saturnom navode vas na nove odluke o uređenju privatnog ili obiteljskog života. Od rujna/septembra, uz prisustvo Marsa u vašoj šestoj kući, imat ćete dovoljno energije da provedete svoje odluke.

Sretni dani:  11., 21. i 29. lipnja/juna; 13., 25. i 31. srpnja/jula; 5., 7., 17., 21. i 31. kolovoza/avgusta; 7. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 8. i 22. lipnja/juna; 14. srpnja/jula, 4. kolovoza/avgusta i 8. rujna/septembra.

Ribe

LJUBAV – U fazi ste emotivnog uspona ili nove ljubavne inspiracije. Emocionalni zanos koji intenzivno osjećate u sebi budi želju za novim ili strastvenim susretima, te za neobičnim ljubavnim iskustvima. Zračite čarobnom energijom, netko raspiruje tekućinu i iskre ljubavi u vašim očima. Ako ste slobodni, očekuju vas brojni iznenadni susreti i razni pozivi. Ali nikad ne pristajete na ulogu plijena, prepuštate se sami i do granice koju sami postavite.Ezoic

Sjajni aspekti očekuju vas u periodu od 12.6., od 20.7., zatim od 4.8. te od 2.9.. Ako imate stalnog partnera, sada je pravo vrijeme da se otisnete u neke nove romantične vode. Možete planirati zaruke, brak ili djecu, sve sretne mogućnosti su pred vama. Važno je slijediti svoj unutarnji instinkt. Razmjena osjećaja i energije između vas i voljene osobe najljepši je dio stvarnosti. Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru.

Ljubavna sreća je dostižna, ako vjerujete u mogućnost međusobnog prilagođavanja. Saturn vas upozorava na oprez, a Jupiter na prepuštanje – međutim, u ljubavi je najbolje pretjerati.

Uspješni rezultati i napredovanje na poslovnoj, društvenoj ili statusnoj ljestvici očekuju vas u periodu od 12.6., 11.7., zatim 10.8. i 4.9.. Znate prepoznati dobru priliku i isplanirati redoslijed poteza, a uz znanje, vještine i iskustvo koje posjedujete možete se osloniti i na svoju intuiciju – kao nepogrešivog vodiča na putu do uspjeha.

Ako svoj kreativni impuls pravilno dozirate zajedničkim interesima, pred vama su novi ili povećani novčani tokovi.

ASPEKTI – Pred vama su novi izazovi, ali faktor sreće je na vašoj strani – sada imate idealnu priliku da ostvarite čak i neke svoje tajne snove. Početak možda nije lak i čini se prekompliciran, ali je prilika da pomaknete sve svoje granice u znanju, vještini i ljubavi i postignete vrhunac životne radosti i sreće. Od 22. srpnja aspekti planeta pomažu vam da postignete nemoguće.

Sretni dani: 12., 22. i 28. lipnja/juna; 11., 20., 28. i 31. srpnja/jula; 4., 8., 18., 24. i 31. kolovoza/avgusta; 2. rujna/septembra.

Budite oprezniji: 19., 21. i 27. lipnja/juna; 15. srpnja/jula, 2. kolovoza/avgusta i 7. rujna/septembra.

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Fish & Jazz Festival 

Objavljeno

-

By

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu