Connect with us

magazin

Godišnji horoskop za 2024. godinu

Objavljeno

-

OVAN

LJUBAV: Tijekom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8.4. za vrijeme Sunčeve eklipse u vašem znaku, vjerojatno intenzivno razmišljati o samima sebi, o svojoj poziciji kako u svijetu, tako u odnosima. Sve ostalo bit će dobro, a posljednja dva mjeseca vaš će se privatni i ljubavni život nešto više intenzivirati, bit će više događaja, zbog tranzita Marsa po vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi. Znat ćete kvalitetno i učinkovito  komunicirati. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iskreni. Povoljno položena Venera još će vam više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kad je u vašem znaku, potom opet od 12.7. do 6.8., te od 18.10. do 12.11.

KARIJERA: Mnogi među vama samo će nastaviti graditi ono što su uspješno započeli posljednjih godinu, dvije. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka sjetna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalijećete. Držite se realnih procjena,  no ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati. Zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tijekom proljeća. Nemojte se opustiti, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani s kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete dovoljno snage tijekom cijele godine, a posebno zadnja dva mjeseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu bit će povremene i prolazne tužnjikave misli. Sjetite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.

BIK

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.5., bit ćete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog tko će im uljepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšat će svoje odnose s voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osjećat ćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvijek prisutnog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva bit će na kušnji, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Zadnja dva mjeseca u godini angažirat ćete se oko uređenja doma ili nečeg povezanog s tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kad je u Biku, od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12.

KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na povjerenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačat će vaš utjecaj na druge u tom smislu, no kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije postat ćete svjesni koliko djeluje. Bit će i tema u poslu s čijim plodovima  nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, no objektivno za to nemate pravog razloga. Dvije eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promjene  na radnom mjestu, u dane oko 25.3. i oko 2.10.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prolazit ćete kroz sasvim različite faze – bit će tu osjećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvijek birajte ono od čega se osjećate dobro, a ostalo pustite nek’ ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.

BLIZANAC

LJUBAV: Do svibnja/maja ćete vjerojatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahtjevima prema drugoj strani, a onda, nakon 26.5., postat ćete prijazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, no zanemarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cijelu godinu u nastavku dobivati bitku s pesimizmom, uspijevat ćete održati dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u privatnom životu osim vas samih. Znači da o vama to i ovisi. Uživajte u dane sklone vam Venere između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kad je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratit će vas većinu godine. Budite mudri iI uvijek preispitujte svoju ljestvicu vrijednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. pa sve do kraja godine ublažit će spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lijepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu.  Budite budni i iskoristite sve najbolje što možete i znate. Zadnja dva mjeseca godine provest ćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Katkad će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja bit će u ozbiljnim iskušenjima, no ne žurite s razotkrivanjem, jer će neke stvari moći osvijetliti samo strpljenje i realan odnos prema životu. Ne zaboravite na to.

RAK

LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u duljoj vezi, tijekom ove godine svoj ćete odnos još više učvrstiti, a ako ste još sami, imat ćete sasvim dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite s eventualnom dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom riječju – stabilna. Oni koji studiraju ili uče, vjerojatno će morati ulagati malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani. Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tijekom proljeća je moguć neočekivani sretan susret s nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kad je u Raku, te od 24.9. do 18.10.

KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tijekom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što trebaju i bit će im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati bit će istraživanja novih područja kojim ćete pristupati iznimno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gdje će doseći nova znanja. Sve to događat će se planirano i bit će uglavnom stabilno, a činit će vas zadovoljnijom osobom. U dane oko 8.4. kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promjene s kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što pomrčina prođe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakim danom osjećat ćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko ljepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih stabilizirajućih duljih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i planirati na dulje staze. Budite mudri.

LAV

LJUBAV: Tek što se vaše ljubavno nebo očistilo od zahtjevnih planetarnih utjecaja proteklih godina,  te imate osjećaj da su se neka vrata otvorila, na pragu istih učvršćuje se opozicioni Pluton koji će sve ono što Saturn prije nije ustoličio, izbrusiti do kraja, no postepeno i gotovo pa nevidljivo. I dalje ćete se trebati ponašati zrelo, nema blesiranja, nitko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansirat će između djetinje želje za cirkuskim  nastupima i stvarnosti koja postavlja zahtjeve da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji si zadate bilo vi, bilo zajedno, neće trpjeti nikakve ludorije. Imajte to na pameti i kad se nekom udvarate, ako ste još sami. No ipak, sad znate što želite, pa će biti lakše. Venera vam je povoljna od 1.1. do 24.1. od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. kad je u Lavu, te od 18.10 do 12.11.

KARIJERA: Bit će lijepih prilika za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, no samo pazite da sve ne uprskate zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadanih obrazaca i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štoviše, tijekom proljeća, zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće je iznenadno i neočekivano promaknuće ili neka prilika koju niste ni sanjali. Također je važno da ne računate na ulaganja drugih i da ne uzimajte kredite jer će vas iscrpiti više nego što biste njima dobili. Zadnja dva mjeseca u godini radit ćete sto na sat zbog Marsa u vašem znaku pa pazite da ne pregorite. Red aktivnosti, red odmora, i sve će biti za pet.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa i nitko neće biti baš protiv vas, ali niti za vas. U vama će to izazivati bijes jer će izostati ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje. Prilike su to da se malo povučete i proanalizirate onako iznutra, što će vas onda učiniti zanimljivijim i drugima.

DJEVICA

LJUBAV: I dalje će vas povremeno mučiti opozicioni Saturn u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza. Istina, neki su se već  naučili nositi s njim, putem humora, gledajući takve sadržaje, prizivajući k sebi pozitivne i vedre misli, te sve to šireći kroz svoju vezu. Nastavite tako,  naročito kad dođu oni sivlji dani. Od vas se traži red, strpljenje, zrelost, odgovornost, pa sve to i prihvatite. Pokažite se kao odrasla osoba. Kasnije će vam biti drago. Mjesečeva eklipsa 18.9. u vašoj prirodnoj 7. kući iznjedrit će neka pitanja ili emocije s kojim će se biti zahtjevno nositi. Strpljen, spašen. Ako nikako drukčije, onda tako. Ne čačkajte tamo gdje ne treba. Svakako iskoristite dane kad vam je Venera naklonjena, a to će biti od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5., posebno od 6.8. do 30.8. kad je u vašem znaku, te od 12.11. do 8.12.

KARIJERA: Suradnje i ugovaranja poslova tijekom cijele godine zahtijevat će od vas maksimum promišljenosti, profesionalnosti i suzdržanosti. Provjeravajte činjenice i držite se zadanih obrazaca, pa će sve biti dobro. S druge strane, nova znanja i novi horizonti u profesiji kojom se bavite bit će vam otvoreni. Neki će krenuti u usavršavanje svojih profesionalnih znanja, a posebno dobro bit će za to proljeće. Bit će i onih koji će zbog svega poći u inozemstvo, no prije svega de nešto nauče. Ako još studirate to je vrijeme dobro za planiranje i razmjenu u vezi studiranja. Nakon 26.5. zbog  Jupitera u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su dobre prilike za razvoj, krupniji posao ili promaknuća.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje brige dolazit će izvana, od drugih ljudi, a posebno od starijih ili autoriteta. Ne raspravljajte i na analizirajte previše, jer ćete samo izgubiti energiju. Uzimajte stvari kao činjenice i nosite se s njima na dnevnoj bazi. Već idući dan bit će lakše. Korak po korak.

VAGA

LJUBAV: Dvije eklipse u vašem znaku, 25.3. (Mjesečeva) i 2.10. (Sunčeva) stavit će vas u središte pozornosti. Tih dana intenzivno ćete razmišljati i osjećati o sebi, o svojoj poziciji u nekom odnosu, ili ćete se morati angažirati na tu temu. Bitno je da odluke, koje će vam biti važne, donosite barem dan nakon što pomrčina prođe, jer će vam tada sve biti  jasnije. 8.4. je također eklipsa (Sunčeva) u Ovnu, a u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza, pa oko tih dana vrijedi više manje isto, s tim da će fokus biti više prema drugoj strani. Ova godina će vam u ljubavi biti važna jer će iznjedriti neke novine, bitne odrednice, a na vama je da pametno odvažete slušajući prije svega sebe iznutra.  Povoljna vam je Venera od 17.2. do 12.3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. kad je u Vagi, te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu postajat će turobnije, zahtjevnije, a odnosi s kolegama tražit će strpljenje, zrelost i promišljenost. Utoliko će vam biti malo teže, ali pametnim balansiranjem sve ćete znati postaviti na svoje mjesto. Istovremeno i neobično je da je moguć iznenadni neočekivani dobitak ili podrška od strane drugih (to nisu kolege niti podređeni, nego netko izvan toga) tijekom proljeća, što će vas ispuniti dodatnim poletom za rad. Dati vam dobar vjetar u leđa. Nakon 26.5. kad Jupiter pređe u znak Blizanca, sve će vam biti lakše, a moguće je da ćete ojačati poslove i kontakte s inozemstvom, što će otvoriti lijepe prilike za profesionalni razvoj. Oni koji uče bit će na dobitku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Iako će vam se katkad činiti da imate veće zahtjevnosti nego što možda zaslužujete, dugoročno gledajući, pred vama je period kad će vam mnoge stvari ići na ruku. Vjerojatno to nećete odmah vidjeti, no kako vrijeme bude prolazilo, postajat će sve očitije. Bez brige.

ŠKORPION

LJUBAV: Već ste se navikli na Uran kontra vas koji svako malo donese neku ishitrenost ili ekstravaganciju u odnosu. Ove godine ljubavni markeri će se pojačati sa Saturnom i Neptunom u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, pa će nezaobilazna nervoza mjesto ustupiti i ponekoj zrelosti, neuobičajenoj ozbiljnosti, zahtjevnosti tipa da se traži strpljenje ili slično. Ono što je bitno jest da ćete se sa svime nositi i više nego dobro, štoviše, takve situacije će doprinijeti učvršćivanju vaših osobnih odnosa i na neki će ih način čak stabilizirati. Kao hladnokrvni po prirodi, sve prihvatite, i izaći ćete kao pobjednik. Samo izdržite. Jupiter u Biku do 26.5. sve će to i ublažiti. Iskoristite povoljno aspektiranu Veneru od 12.3. do 8.4., potom od 18.6. do 12.7., te posebno od 24.9. do 18.10 kad je u vašem znaku.

KARIJERA: Tijekom proljeća moguć je neočekivano dobar ugovor koji će vas iznenaditi ili dogovor neke suradnje koja će imati isti efekt. Budite spremni i otvoreni za takve mogućnosti. Istina, isto to proljeće donijet će i jednu eklipsu, 8.4., u vašem 6. polju službe i radnog mjesta, pa tih dana možete očekivati neke novosti  ili promjene. Sve ostalo događat će se standardno i više manje uhodano, a vi ćete balansirati najbolje što znate. Vaš fokus ove će godine biti više na privatnim temama ili onim poveznim s djecom i mladima, a posao ćete (osim prije spomenutih situacija) odrađivati nekad čak i napamet. Ipak budite budni, kako dobru proljetnu prilika ili promjenu ne bi dočekali nespremni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sa svim nervozama znat ćete se suočiti na pravi način jer ćete imati dovoljno podupirućih aspekata da isplivate. Zato će borbe koje budete vodili biti u konačnici vama u korist, i to ako budete svjesni da trčite maraton, a ne kratku prugu.

STRIJELAC

LJUBAV: U osobnim odnosima neće biti ni plus ni minus, nego više manje sve standardno i uhodano. Mnogi će stoga tijekom ove godine učvrstiti svoje veze, a oni koji još traže srodnu dušu, imat će potrebno samopouzdanje da se nekom približe i obratno. Ono što je dobro i ipak će donijeti neku ljubavnu ekspanziju jest ulazak Jupitera u Blizanca 26.5., a to je vaša prirodna 7. kuća braka i duljih veza. S jedne strane, nemojte biti lijeni, jer ćete s druge strane, imati lijepe prilike za skladni razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi bit će povezani s kućom ili stanom, odnosno rješenjem stambenog pitanja, koje će ove godine od vas zahtijevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera donijet će sklad od 1.1. do 24.1. kad je u Strijelcu, od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. , te opet u Strijelcu od 18.10. do 12.11.

KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis poželjet će proširiti horizonte i posao jer se kod kuće neće osjećati dovoljno dobro, odnosno imat će osjećaj da su sputani. Ipak, ono što ćete morati odraditi, odradite najozbiljnije. S druge strane, svi ostali imat će sjajnu priliku za nešto novo i izazovno na radnom mjestu tijekom proljeća, pa neka budu budni. Svi zaposleni u uslužnim djelatnostima bit će na dobitku. Posljednja dva mjeseca u godini vjerojatno ćete svoj fokus staviti na suradnju s inozemstvom ili ćete se tu maksimalno angažirati. Ako ste student ili još učite, tada ćete uložiti malo veće napore da postignete ono što želite. Imat ćete dovoljno snage da u tome i uspijete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uz sport i zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspješno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti. Zanemarite ih i svoj fokus uvijek držite ne onom od čega se osjećate lijepo i dobro pa će sve tako i biti.

JARAC

LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca, tj. Jaricu. Vaš fokus bit će svugdje drugdje, a najmanje na ljubavi. To ne znači da ljubavi neće biti, naprotiv, ali tranziti planeta niti vam tu idu posebno na ruku, niti kontra ruke. Znači, ako ste u stabilnoj vezi, učvrstit ćete je, pod jednim uvjetom – da zbog svega drugog ne zapostavljate voljenu osobu. Dajte se sjetiti i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, puno će im značiti, a vama će biti lakše jer ćete izbjeći suvišna pitanja što sada radiš, koliko će to trajati, dokad i slično. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami, neka pak ne zaborave da je ljepše udvoje, pa neka koji put pogledaju i oko sebe. Vrijedi. Povoljna Venera vam je od 24.1. do 17.2. kad je u Jarcu, od 30.4. do 24.5., od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12. – opet u Jarcu.

KARIJERA: Poslovni odnosi će postati ozbiljni, igra zahtjevnija, a vi u krupnijim prilikama da ostvarite važne kontakte. Za vas će to biti potreban izazov i put kojim ćete ostvariti napredak. Dvije eklipse u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25.3. i 2.10. sigurno će donijeti nove prilike kroz određene novosti i promjene, a na vama je da pametno odlučujete što podrazumijeva i to da to činite bar dan nakon što pomrčine prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mjesta nakon 26.5. pa sve do kraja godine, donijet će pak ugodno i pozitivno ozračje istom, dobre odnose s kolegama, neku lijepu priliku ili posao u kom ćete spojiti ugodno s korisnim, te se moći razvijati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tijekom većine godine davit će vam snagu i volju da idete dalje. Budite i ostanite realist, jer ćete tako proći najbolje. To ne znači da zanemarite svoju maštu koju imate, nego da je pametno uklopite u stvarnost.

VODENJAK

LJUBAV: Neće biti značajnijih promjena u vašem ljubavnom status ako ste već u vezi – ona će se razvijati stabilno. Tu sreću možda će povremeno poremetiti dodatni napori koje ćete morati ulagati kako bi priskrbili novac potreban za život udvoje. S druge strane, tijekom proljeća moguća je neočekivano dobra prilika za rješenje stambenog pitanja. Nakon 26.5. kad Jupiter uđe u Blizanca (vašu prirodnu 5. kuću ljubavi) i ljubavni život postat će bogatiji, a vi i voljena osoba možda ćete se opet zaljubiti. Oni koji još traže srodnu dušu najveće izglede za to imat će od spomenutog datuma pa sve do kraja godine. Zadnja dva mjeseca opozicioni Mars donijet će neke dodatne ljubavne aktivnosti ili poneku svađu. Dobra vam je Venera od 17.2. do 12. 3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. , te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Premda će vaš fokus ove godine biti na ljudima, odnosima, komunikaciji, pravdi i sličnim vrijednostima, što se posla tiče, čuvajte ono što imate i zaradite, jer ćete svaki novčić morati zaslužiti. Do njega ćete doći samo predanim radom. Nikakve vratolomije nisu poželjne. Nakon 26.5. dobro su postavljeni poslovi s mladima, djecom, sportom, kreativnošću, prikazivačkim umjetnostima, sve pred publikom, ali ne na tipično rizičan način, nego više planirano i promišljeno. Zadnja dva mjeseca također se traži strpljenje i takt, a pogotovo u sklapanju suradnji. Vodite računa da se tad ne zalijećete i dvaput promislite prije nego potpisujete neki ugovor. Na taj način će sve biti u redu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad kad znate što hoćete, lakše je ići dalje, jer se znate orijentirati. Slijedite svoj unutrašnji glas i ne zaboravite što ste sve prošli proteklih godina. To će vam dodati na motivaciji i ljepoti svakog jutra kad se probudite, te s osmijehom dočekate novi dan.

RIBE

LJUBAV: Možda vam je već dosta Saturna u vašem znaku koji vas pili, no pilit će vas još cijelu ovu godinu pa je najbolje da to stoički prihvatite. Sjetite se da bez njega nema odrastanja pa kad dođu sivi dani, a vi s voljenom osobom pogledajte neki smiješni film (koliko god glup bio), okrenite glavu prema Suncu, vrištite da ispraznite bijes (najbolje u gustim prometnicama da vas nitko ne čuje). Mjesečeva pomrčina u  vašem znaku 18.9. sve će dodatno dići na kvadrat, možda će vam se plakati pa da znate da će to proći i ne dajte se. Humor liječi sve. Dignite glavu i idite dalje. Pod ovakvim tranzitom veze postaju još čvršće, a kod samaca se kristalizira točno ono što žele. Zato ćete u nastavku profitirati. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4. u vašem znaku, od 18.6. do 12.7., te od 24.9. do 18.10.

KARIJERA: Ono čime ćete se tijekom ove godine najviše baviti jeste vi sami, vaše mjesto u svijetu i svijeta u vama, potom porukama, kontaktima, pismima, korespondencijom. Kroz sve to izražavat ćete sebe i svoje unutrašnje stanje. Da ne zatupite, poneki kućni rad (posebno nakon 26.5.) donijet će vam pravo osvježenje. Neki će početi maljati stan, obnavljati kuću ili slično. To će im biti ventil. Posao koji radite odrađivat ćete rutinski, osim zadnja dva mjeseca kad ćete se na istom morati dodatno angažirati. Bit će tada povećanih zahtjeva pa ćete trebati uložiti i dodatne napore da sve stignete obaviti. Sve će vam biti lakše ako ne postavljate previše  pitanja. Znajte da je ovaj period prolazan.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na težinu koju ćete povremeno osjećati, uvijek za sebe ostavite neki komadić svjetlosti. Ne zaboravite sebi napisati neku lijepu misao ili sve ono što vas veseli. Dobro će doći u trenutcima kad naiđe tuga, a onda je samo zaboravite i provrtite te zapisane misli. Funkcionira.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

TJEDNI HOROSKOP / Najsretniji znakovi će biti Bik, Jarac i Rak

Objavljeno

-

freepik

OVAN

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti koje neće biti savršene, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. U tome ćete se vjerojatno osloniti na pomoć prijatelja koji će vam dati potrebne informacije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na cjelinu.

BIK

LJUBAV: Mnoštvo izlazaka i širok krug ljudi koji se još više proširujte učinit će vam ove dane dinamičnim. Rijetki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bit ćete ispunjeni i otvoreni za sve tipove ljudi.

KARIJERA: Na radnom mjestu bit će zabavno i dosta opušteno, a vi to baš volite. Aktivirat će se određeni zadaci povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Ništa vam neće biti teško, nego naprotiv.

ZDRAVLJE&SAVJET: Podijelite svoju radost s drugima.

BLIZANCI

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom bit će velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama gledat će da svaki trenutak bude ispunjen, ali i organiziran. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni.

KARIJERA: Rado biste promijenili svoj sustav procjene ljudi. Poradit ćete na tome. Ovaj put vaši kriteriji bit će viši, a pratit će ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapat ćete i slijediti nove poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite stanje svog automobila.

RAK

LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati u krugu vlastitog doma ili u društvu poznatih i dragih vam osoba. Stoga nećete biti previše otvoreni za nova poznanstva. U takvim okolnostima vjerojatno je da će sve ostati više manje onakvo kako jest. Status quo.

KARIJERA: Vrijeme je dobro za rad s mladima, nastupe pred publikom ili u javnosti, te za sport. Neki će spomenute teme istraživati baveći se svojom profesijom. Bit će i onih koji će u svoj posao unijeti dašak kreativnosti ili rekreacije. Bit će zanimljivo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Izrazite se.

LAV

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi željeli. Vaša želja za ljubavlju bit će jaka, ali će zahtijevati i više angažmana. Ipak, morat ćete se usuglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspjet ćete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Vjerojatno će doći do zatezanja u komunikaciji ili korespondenciji. Na koju stranu će pretegnuti jezičak vage još se neće vidjeti. Trebat će živaca. Ne komentirajte ništa ako za to niste pozvani. Radije se strpite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se kroz lakši sport.

DJEVICA

LJUBAV: Vaša potreba za društvom neće biti jako naglašena, pa ćete radije ostajati kod kuće nego izlaziti. Bit će doduše nekih neformalnih druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima, ali značajnijih ljubavnih zbližavanja neće. Vezani će biti dobro.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE&SAVJET: Netko će vam postavljati nemoguća pitanja.

VAGA

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog spola.

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra. Sve je moguće.

ŠKORPION

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više shvaćati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobivaju na značaju. Uskoro će vam to postati toliko važno da biste mogli zanemariti realitete. Pazite da vam se na poslu ne potkradu greške.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

STRIJELAC

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazit ćete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Bit će i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

KARIJERA: Suradnici neće biti jasni u svojim namjerama. Moguća su zatezanja tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

JARAC

LJUBAV: Vjerojatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije pod svaku cijenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrijednost.

KARIJERA: Neki će tijekom ovog tjedna morati donositi određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procjenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odgodu, a ono što može, neka pričeka sve što trebate doznati. Razlučite što je što.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nalazite se pred novim početkom.

VODENJAK

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procijenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmjerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

ZDRAVLJE&SAVJET: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

RIBE

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiju tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati surađivati s ljudima koji vam baš nisu sjeli. No što je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj dio posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 28. travnja 2024.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Pokušate li danas izraziti ono što vam leži na srcu, nastat će prava petljavina jer vas neće dobro razumjeti. Bolje samo djelujte šuteći.
KARIJERA: Iako se napori na poslu povećavaju, uz pomoć dobre volje svojih suradnika i vas samih, bit će vam ugodno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite među ljude.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Aktualizirat će se jedno putovanje ili mogućnost zajedničkog boravka u inozemstvu koji može utjecati na vezu.
KARIJERA: Ni danas ne bi trebale izostati pohvale za vaš rad. Mnogima ćete biti pravi primjer uzornog djelatnika.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dugoročno stojite dobro.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Pokušat ćete suptilnim metodama osvojiti srce osobe do koje vam je stalo, ali ona to vjerojatno neće prepoznati.
KARIJERA: Vaša energija bit će zarazna za okolinu. Mnogima ćete biti pravi poticaj jer ste konstruktivni i predni poslu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte prigovarati.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Ne inzistirajte na zajedničkoj večeri ili ručku, jer ćete se bolje provesti ako izađete van bez određenog plana.
KARIJERA: Pred vama je povoljna financijska prilika o kojoj ste nekad sanjali. Sad je na vama je da pametno iskoristite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Pred vama je dan koji bi mogao isprovocirati borbu ili potrebnu da pod svaku cijenu nešto mijenjate u vezi.
KARIJERA: Danas će biti potrebno odraditi jedan sitniji zaostali posao koji je čekao. Bit će to mala inventura.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite prirodni.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Olakšaćete svoju poziciju u vezi zbog boljeg komuniciranja i otvorenosti. Ipak, ne očekujte renesansu.
KARIJERA Vaši šefovi spremni su izaći vam u susret unatoč tome što to možda i nije pravedno. Cijenite njihov stav.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prespavajte do sutra.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Vaš veliki trud i u osobnim pitanjima dao je plodove, pa će današnji prolazni disbalans biti zanemariv.
KARIJERA: Sve djelatnosti u kojim se zahtijeva suptilnost, intuicija, kreativni talenti ili slično, danas su odlično postavljeni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male slatke borbe u kojim pobjeđujete.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Neki će razmišljati o tome što imaju zajedničko kako u materijalnom, tako i u duhovnom smislu. Vezani su dobro.
KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti zasluženo priznanje ili će se jasno pokazati rezultati vašeg prethodnog rada.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nesanica.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Moguće je da odete na jedno mjesto na koje ne izlazite često i da se lijepo provedete. Samo ništa ne forsirajte.
KARIJERA: Oni koji rade zaključit će da nisu dovoljno zaradili, a oni koji ne rade, vjerojatno će trošiti više od planiranog.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo je onih koji su sad jači od vas.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: U pitanjima srca danas ćete biti sposobni čitati svaki detalj između redova, ali ne izražavajte svoje spoznaje drugima.
KARIJERA: Izgledno je da ćete se danas dosta kretati ili čak putovati van plana. Tamo ćete rješavati vama važna pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćete pobijediti.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Izgledno je pretjerivanje ili samohvala u odnosima s drugima. Nekom će to možda biti simpatično, a nekom ići na živce.
KARIJERA: Bit će nekih malih nerazumijevanja ili će informacije biti nedovoljno protumačene, ali općenito vi se razvijate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kad jedete i gutate, činite to polako.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.
LJUBAV: Ono što ste nekad obećali sebi danas se polako i ostvaruje. Vi uživate u društvu osobe koja vam je jako draga.
KARIJERA: Poslovna komunikacija bit će usporena. Ako treba postaviti pitanja budite kratki, jasni i ako je moguće – brzi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete zadovoljni.

 
Nastavi čitati

magazin

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ: Blizanci ostvaruju sve što zamisle, Rakovi napokon žive svoj san!

Objavljeno

-

By

freepik

Ovan

Posao

Mjesečni horoskop za svibanj 2024. predviđa blagu stagnaciju i stabilnost u svim područjima. Je li to dobro ili loše stvar je osobnog mišljenja. Ipak, trebalo bi vam biti drago zbog privremenog predaha. Zvijezde obećavaju da će vam odmor samo koristiti. Opustit ćete se, udahnuti i prestati beskrajno juriti za nečim.

Ljubav

Blaga trvenja s partnerom početkom mjeseca mogu poboljšati odnos. Primijetit ćete sitnice koje prije niste primjećivali i znat ćete ih iskoristiti na najbolji način. Ako ste slobodni, horoskop vam savjetuje da ne ostajete kod kuće. Slijede mnoga zanimljiva poznanstva!

Zdravlje

Slobodno vrijeme iskoristite za brigu o svom zdravlju. Nemojte ignorirati simptome.

Bik

Posao

Ulaskom u svibanj 2024. stupate na svoju glavnu pozornicu! Naći ćete se u centru pažnje gdje god se pojavite. Lavina novosti, ponuda, novih poznanstava i zapanjujućih slučajnosti doslovno će vas pratiti za petama. Financijska situacija će se značajno popraviti, imat ćete se čemu veseliti!

Ljubav

Prošlost kuca na vrata, a vi nećete biti sigurni što točno želite. Ako se radi o osobi s kojom ste nekada imali toksičnu vezu, zvijezde vam savjetuju da se ne vraćate na staro. Budite otvoreni za nova poznanstva. Zauzeti krajem mjeseca očekuju vas lijepa iznenađenja od partnera.

Zdravlje

Ojačati imunitet i poboljšati prehranu.

Blizanci

Posao

Horoskop za svibanj 2024. obećava važne događaje, snažne emocije, dojmove i sjajne prilike! Ovo će biti vrijeme kada će vam sva vrata biti otvorena, a zvijezde će vam pomoći da ostvarite svoje planove, želje i namjere. Velike su šanse da ćete potpuno promijeniti svoju karijeru i uspjeti u polju koje vam je novo!

Ljubav

Budite obzirni prema onima koji vam otvoreno pokazuju emocije. Pokušajte pokazati koliko cijenite nečiji trud. Tako ćete točno znati što želite i kojim putem krenuti. Velike promjene zabilježene su na polju ljubavi kada je u pitanju mjesec svibanj. Moći ćete birati.

Zdravlje

Mogući problemi s crijevima.

Rak

Posao

Očekuje vas nevjerojatna harmonija, kako unutar tako i izvana. Sve nevolje i stresovi koji su se dogodili u travnju/aprilu će biti zaboravljeni, a razina zadovoljstva životom naglo će porasti. Napokon ćete naći vremena za svoje omiljene aktivnosti, za komunikaciju s voljenima i posjet gostima.

Ljubav

Sve do 15. svibnja imat ćete dojam da živite san. Sve će ići kako ste zamislili, a tada su moguće promjene raspoloženja, želja i potreba. Horoskop vam savjetuje donošenje važnih odluka. Nije povoljan trenutak za odgađanje, naprotiv. Ovo je idealan mjesec koji vam može donijeti lijepa iznenađenja i geste!

Zdravlje

Zvijezde preporučuju da pripazite na svoje tijelo, svibanj je odlično razdoblje za jačanje organizma.

Lav

Posao

Mjesečni horoskop za svibanj 2024. kaže da ćete se za svoju sreću, blagostanje i duševni mir morati boriti – s ljudima oko sebe i nepredviđenim okolnostima. Danas ćete željeti ljubav, sutra novac, a prekosutra samo da vas ne gnjave. Prva polovina mjeseca rezervirana je za ideje o promjeni posla.

Ljubav

Bit ćete skloni sukobima, čuvajte se ishitrenih reakcija. Pobrinite se da jasno iznesete svoje argumente jer većina argumenata može nastati zbog napetosti koju prenosite na emocionalni odnos. Ako ste slobodni, horoskop vam savjetuje da prošlost ostavite iza sebe. Uživat ćete u komunikaciji s nekim putem društvenih mreža.

Zdravlje

Moguća nesanica.

Djevica

Posao

Horoskop za svibanj 2024. obećava da će vas, nakon što ste u travnju/aprilu imali glavu u oblacima, spustiti na zemlju i vratiti se uobičajenoj rutini. Savjet je da ne trošite novac na velike kupovine, mogući su iznenadni izdaci u kući. Timski rad bit će ključan za postizanje velikih rezultata, ne zaboravite to.

Ljubav

Ako će itko ovaj mjesec uživati ​​u ljubavi, to ste vi! Bit ćete raspoloženi za sve, od romantike do avantura kakve još niste isprobali! Prepustite se emocijama i pokušajte uzvratiti istom mjerom. Mnogi će vam zavidjeti, obratite pažnju na one koje ste nedavno upoznali.

Zdravlje

Zdravlje je dobro.

Vaga

Posao

Mjesečni horoskop za svibanj 2024. daje vam priliku da se odmaknete od aktivnog društvenog života i posvetite pažnju svojim najdražima. Ako do sada niste imali naviku brinuti o novcu, održavati ravnotežu i upravljati proračunom, sada je pravo vrijeme. Zvijezde savjetuju i planiranje odmora ako već niste.

Ljubav

Riječi vas mogu skupo stajati. Neke veze moraju završiti, dok će neke Vage uspjeti prebroditi krize. Neće biti lako, ali trvenja će jasno pokazati kakva je situacija u vezi. Slobodne Vage mogu se upustiti u novu emotivnu vezu!

Zdravlje

Uvesti fizičku aktivnost.

Škorpion

Posao

Nakon laganog i ležernog travnja/aprila, svibanj će vas natjerati da brzo skupite snagu i jurnete maksimalnom brzinom naprijed! Bit će problema i zadataka u različitim područjima vašeg života koje ćete morati obaviti i vrlo brzo riješiti. Na poslu su mogući stresni trenuci, no važno je ostati koncentriran. Promjene koje se događaju krajem mjeseca idu vam na ruku!

Ljubav

Nova ljubav na pomolu! Vrijeme je da otpustite svoje emocije. Ne kalkulirajte, ne analizirajte i ne razmišljajte previše. Očekuju vas lijepa iznenađenja i ne uskratite si užitke koje su zvijezde pripremile za vas. Ako ste zauzeti, postoji dobra šansa da ćete to podići na višu razinu sa svojim partnerom.

Zdravlje

Vodite računa o prehrani i izbjegavajte prejedanje.

Strijelac

Posao

Planete ukazuju da ćete biti zadovoljni bez obzira na vanjske okolnosti. Mjesec će proći glatko kada je posao u pitanju. Sve ćete postići s pola truda. Ako netko treba vašu pomoć, potrudite se da mu izađete u susret. Vratit će vam se višestruko! Novac očekujte krajem mjeseca.

Ljubav

Moći ćete riješiti nekoliko manjih problema ili nevolja bez ikakvog napora. Zvijezde vas pozivaju da zapamtite da sami stvarate svoju sreću. Uostalom, ljubavna veza bi trebala biti generator energije i snage. I nećete to zaboraviti.

Zdravlje

Čuvajte se alergija.

Jarac

Posao

Mnogi će vam pomoći da dobijete sve što zaslužujete! Na primjer, dobit ćete priliku naviknuti se na novu sliku o sebi, kao i izraziti se u umjetnosti i kreativnosti. Možete računati na stabilnost i dosljednost u radu, sve će ići baš onako kako ste planirali. A prihod u svibnju bit će posebna radost.

Ljubav

U ljubavi nema velikih promjena. Svibanj je mjesec kada ćete biti najviše fokusirani na svoju karijeru i okupirani zadacima od velike važnosti. Međutim, to ne znači da se ne biste trebali kretati. Uživat ćete u večerima s prijateljima, nikad se ne zna kada je pravi trenutak da upoznate pravu osobu.

Zdravlje

Čuvajte se ozljeda.

Vodenjak

Posao

Horoskop za svibanj 2024. pozdravlja sve što je vezano uz vlastite resurse, postizanje novih razina vlastite realizacije i nadogradnju vlastitih ciljeva i vrijednosti. Svibanj u mnogočemu nastavlja trendove iz travnja, ali u oštrijem obliku. Odnosno, zvijezde vam savjetuju da se sami pozabavite ovim problemima kako kasnije ne biste imali financijskih poteškoća.

Ljubav

Očekuju vas važni i sudbonosni događaji. Romantični odnosi uglavnom su stabilni, a početkom svibnja mogući su samo manji sukobi. Oni neće utjecati na odnos. Odnose s bližom rodbinom mogu zakomplicirati razne okolnosti, ali će biti savladive, pogotovo ako ne obraćate pažnju na sitnice i ne pamtite loše stvari.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, provjerite krvnu sliku.

Ribe

Posao

Mjesečni horoskop za svibanj 2024. predlaže kreativan pristup svemu, strpljenje i ravnotežu na svim područjima. Zvijezde toplo preporučuju da prvo razmislite pa onda donosite odluke, nemojte žuriti. Općenito, mjesec će vam biti lak. Ovo je dobro vrijeme za opuštanje, odmor, odlazak u toplice, masažu, gledanje filmova ili umjetnina u raznim muzejima, galerijama, izložbama…

Ljubav

Izvrsno vrijeme za pauzu, razmišljanje, razmišljanje i rad na pogreškama u području osobnih odnosa. Vaša voljena osoba može biti nezadovoljna vašim ponašanjem i nedostatkom vremena za zajedničke aktivnosti. Život kod kuće pun je promjena, budite spremni na njih.

Zdravlje

Moguće glavobolje.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu