Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(REAGIRANJE) BAZEN JE CENTAR SVITA (3) Doc. dr. sc. Ivica Klinac: “Vrijedni djelatnici Bazena Višnjik trajno ostaju u mom sjećanju. Neizmjerno hvala!”

Objavljeno

-

foto: ŠC Višnjik

U moru mnogih, na prije koji dan objavljen razgovor s djelatnicom Višnjikovog Bazena, Senkom Marin, reagirao je i doc. dr. sc. Ivica Klinac, kojemu je prije koju godinu brzom reakcijom djelatnika u svlačionici Bazena vrlo vjerojatno spašen život.

Njegov dopis u nastavku u cijelosti prenosimo:

“Kada se svakodnevna rutina pretvori u životnu dramu, samo su ljudska ruka i dobrota znakovi pored puta koje treba trajno pamtiti.

Prosinac 15.12.2019. će trajno ostati u mom sjećanju kao znak pored puta kojeg su obilježili vrijedni djelatnici našeg Bazena Višnjik.

Rekreacija i infarkt miokarda; Senka Marin, Vedran Krstić, zadarska kardiologija i nezaboravni doktori. Neizmjerno hvala!”

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati

U trendu