Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Dodijeljene Zlatne kune za 2021. godinu

Objavljeno

-

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Zadar dodijeljene su plakete Zlatna kuna za poslovanje u 2021. godini.

Nagrade se dijele u tri kategorije, za male, srednje i velike tvrtke.

Dobitnici su Neta tvornica mreža d.o.o. Biograd za dugotrajno poslovanje, Euronautic d.o.o. Biograd za malo trgovačko društvo, Olimp d.o.o. Benkovac za srednje i Tankerska plovidba d.d. Zadar za veliko trgovačko društvo.

Plaketu za veliko trgovačko društvo predsjedniku uprave Tankerske plovidbe Mariju Paviću uručio je gradonačelnik Branko Dukić.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu