Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

DUGO VRUĆE LJETO U Bibinjama ovog tjedna klapa Kampanel, grupa Forum, lovački specijaliteti… Donosimo program za ovaj tjedan…

Objavljeno

-

Iz Općine Bibinje novi KALENDAR DOGAĐANJA za period od 1. do 7. kolovoza 2022. Donosimo ga u nastavku:

Srijeda, 03.08.2022., 21:00 sati, koncert klape Kampanel
Uvod u kolovoz prepun događanja u Bibinjama će obilježit koncert klape Kampanel u srijedu navečer. S početkom u 21:00 sati na Obali Alfreda Lisice klapa Kampanel će za mještane Bibinja i goste izvesti svoje najveće hitove u večeri klapske pjesme.
  
Petak, 05.08.2022., 21:00 sati, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Bibinje će proslaviti na nekoliko lokacija. Na bibinjskoj plaži Frnaže zadarska grupa Forum će održati koncert za sve okupljene u 21:00 sati. 
Na poznatoj bibinjskoj šetnici Taline održat će se gastronomska manifestacija Lovačka večer s početkom u 21:00 sati. Uz glazbenu pratnju neizostavnog benda Trio Arta, posjetitelji će cijelu večer uživati u lovačkim specijalitetima koje će za njih pripremati bibinjski lovci.
Turistička zajednica općine Bibinje ovim Vas putem poziva da zajedno proslavimo 27. obljetnicu VRO Oluja.
 
Subota, 06.08.2022., 21:00 sati, Večer folklora
U subotu će se na Trgu Sri sela u Bibinjama održati 19. Večer folklora. U organizaciji KUD Ivan Goran Kovačić – Bibinje, u cjelovečernjem programu predstavit će se niz kulturno-umjetničkih društava iz Zadarske županije, ali i ostatka Hrvatske. Ova prekrasna inicijativa za očuvanjem i predstavljanjem bogate lokalne, regionalne pa i nacionalne kulturne baštine okupit će brojne
ljubitelje folklornog izričaja.
 

Posjetite nas u Bibinjama ovog ljeta gdje Vas očekuje niz manifestacija, popis je dostupan na  kalendar događanja.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu