Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

KINO ZONA Dario Lonjak i Alen Liverić ove nedjelje predstavljaju akcijsku komediju “Divljaci”

Objavljeno

-

Mini ciklus ovomjesečnih gostovanja u Kino Zoni započet u ponedjeljak s talijanskim autorom Francescom Clericijem, nastavlja se već u nedjelju 10. srpnja kad nam povodom projekcije domaće akcijske komedije ”Divljaci” u goste stižu redatelj i scenarist Dario Lonjak i glumac Alen Liverić!

Poneseni atmosferom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. i trijumfom hrvatske reprezentacije, Zolja, Jasmin i Mali opljačkaju benzinsku postaju kako bi skupili novac za put u Moskvu na finale. Pljačka pođe po krivu, a tijekom bijega završe u Bosni i zalutaju u kamp za obuku islamističkih terorista.

Ideja za ovu suludo urnebesnu premisu nastala je u glavama samog autora filma, Daria Lonjka i njegovog učestalog poslovnog partnera, poznatog novinara, pisca, scenariste i producenta Velimira Grgića koji su je na kraju uz pomoć koscenariste Ive Balenovića pretočili u scenarij.

U glavnim ulogama nastupaju svima znani Alen Liverić, Branko Janković, Borko Perić i Dejan Aćimović, a zapaženu epizodu bilježi i Slavko Sobin. Nakon projekcije filma porazgovarat ćemo s redateljem i glavnim glumcom te zajedno otkriti koliko dugo je prošlo vremena od začetka ideje do same realizacije, na kakve su sve poteškoće naišli tijekom snimanja i može li hrvatska kinematografija raditi kvalitetne žanrovske filmove ili je isključivo predodređena za drame?

Projekcija filma ”Divljaci” na rasporedu je u nedjelju 10. srpnja, a ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.

*Ulaznice se također mogu rezervirati i porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu