Connect with us

Sport

FOTOGALERIJA Malonogometni turnir “MALE NADE 2022.” u Sv. Filipu i Jakovu

Objavljeno

-

Sport

(FOTO) SJAJNE VIJESTI SA IBFF UNIVERSE U ITALIJI: Vanja Tokić ponovno se okitila zlatom!

Objavljeno

-

By

Sjajne vijesti stižu iz Taranta u Italiji! Zadranka Vanja Tokić ponovno se okitila zlatom u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe natjecanju u ovom gradu na jugu Italije!

Sjajan je to uspjeh naše fitness kraljice nakon što je prošlog vikenda u Budimpešti obranila naslov europske PRO prvakinje!

” Kao i uvijek sretna sam kao da sam prvi puta osvojila prvo mjesto, medalju i pobjednički pehar! Dalek je put bio do Taranta, putovali smo više od 30 sati, isto toliko nismo spavali, a natjecanje se danas održalo na otvorenom uz visoku temperaturu zraka i jako teške uvijete. Al sa zlatom oko vrata i pobjedničkim peharom vrlo brzo zaboraviš sve muke, to je sada iza nas”- rekla je Vanja.

Ovo natjecanje, čak drugo u dva tjedna u ovome gradu, bilo je izuzetno posjećeno, a uz ostale zemlje bilo je natjecatelja i iz Južne Afrike.

Nakon kraćeg odmora Vanju čekaju pripreme za još jedno natjecanje- Balkansko prvenstvo u body buildingu koje će se u organizaciji IBFF, najpoznatije svjetske federacije  u ovom sportu,održati 17.6. u Konjicu u BIH.

 
Nastavi čitati

Sport

SABUNing / Jedinstvena sportsko-rekreativna zabava uz more, sunce i sabun. Prijavite se!

Objavljeno

-

By

Za 10. lipnja najavljena je jedinstvena sportsko-rekreativna zabava u sklopu manifestacije Privlaka Run 2023. Prvi SABUNing! Šest kilometara zabave uz more, sunce i sabun…

Osim SABUNing-a, tu je i utrka na 5km te utrke za djecu!

Prijavite se na vrijeme i odaberite – Privlaku!

Prijava: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2009

Dužina staze: 6 km

Trči se uz pjeskovitu obalu prema Virskom mostu. Ovisno o plimi, staza djelom može ići i kroz more, pjeskovitom plažom a na dijelovima i kroz škrape.

Obavezna je oprema za trčanje – tenisice.

Staza je srednje zahtjevnosti za trčanje.

 
Nastavi čitati

Sport

DAN DRŽAVNOSTI / Na Višnjiku u utorak četvrta “Petica za Domovinu”

Objavljeno

-

By

U utorak 30. svibnja će se, povodom Dana državnosti, kod dvorane Krešimir Ćosić u Sportskom centru Višnjik održati 4. tradicionalna atletska utrka pod nazivom Petica za Domovinu.

Utrka se trči u čast Domovine i konstituiranja prvog višestranačkog Sabora Republike Hrvatske 1990. godine, a organiziraju je AK Alojzije Stepinac i Klub atletskih veterana Zadar.

– Podršku u organizaciji pružili su nam Grad Zadar i Zadarska županija. Očekujemo pedesetak trkača iz svih dijelova Hrvatske u svim dobnim skupinama. Na ovaj način želimo se prisjetiti dana osnutka Sabora Republike Hrvatske i to upravo na 33. godišnjicu njegova konstituiranja. Dragim gostima želimo dobrodošlicu u Zadar i uspješnu utrku, rekao je prvi čovjek AK Alojzije Stepinac Slobodan Miolović.

Preuzimanje startnih brojeva započinje u 8 sati, start utrke je u 10 sati, a trči se dionica od 5 km po certificiranoj stazi i to u osam starosnih kategorija kod muškaraca te sedam kod žena. Najmlađa kategorija je ona koja obuhvaća trkače od 12 do 15 godina dok je najstarija kod muškaraca 70+, a kod žena 60+.

Po troje prvoplasiranih u sveukupnoj kategoriji osvaja pehare, dok će medalje dobiti najbolje trojke po kategorijama. Svi sudionici koji istrče utrku osvajaju medalje za sudjelovanje i majice. Za sve sudionike osigurane su svlačionice, tuševi, okrjepa na startu i cilju te ručak nakon utrke.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu