Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(FOTOGALERIJA) HRVATSKO NAJ Grad Zadar i Zadarska županija na Međunarodnom festivalu kulturne baštine u Vukovaru

Objavljeno

-

Od 06. do 08. svibnja u Vukovaru se održao 4. po redu međunarodni festival SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ, koji je u tri dana taj grad pretvorio u centar kulture.

U samom središtu grada predstavljeni su tradicija i običaji iz cijele Lijepe naše te se održao koncert klape Iskon i Opće opasnosti.

Dio ovog programa bila je i prezentacija 10. manifestacije “Zadarski mir” kojom je MUZEJ U ŠKOLI- Baština i kultura OŠ Zadarski otoci Zadar sa svojom DFS „Donatići“ i gostima sudionicima u programu manifestacije predstaviljali su baštinu Zadra, ali i Hrvatske.

Manifestacija je predstavljena pod geslom MIR I DOBRO!

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu