Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PAG OUTDOOR: Certifikati izvrsnosti dodijeljeni uspješnim iznajmljivačima koji su se specijalizirali za prihvat biciklista

Objavljeno

-

Certifikati izvrsnosti, kao oznaka kvalitete objekata, dodijeljeni su 17. prosinca 2021. u Kneževu dvoru u Pagu uspješnim iznajmljivačima koji su zadovoljili stroge kriterije te dijele zajedničku viziju novog razvojnog puta otoka Paga!

Pag Outdoor je projekt koji se aktivno razvija od 2020., a ima u cilju stvaranje novog proizvoda u sferi aktivnog turizma koji će privući zainteresirane posjetitelje tijekom cijele godine. Time otok Pag, već nadaleko poznat po svojoj gastro ponudi, zabavi i prirodnim ljepotama, kreće u osvajanje novog tržišta. Već se osmislilo više staza, standardizirala se signalizacija, priprema se web-stranica te se održavaju i planiraju razne manifestacije.

Široki spektar outdoor aktivnosti u egzotičnom ambijentu paške prirode mamac su koji privlači sve veći broj zaljubljenika u aktivni turizam zbog čega je pokrenut Pag Bike&Bed projekt kojim se nastoji promovirati i osposobiti smještajne objekte za kvalitetan prihvat biciklista.

Certifikati izvrsnosti dodijeljeni su prema unaprijed definiranim kriterijima razvrstanim u nekoliko kategorija: informiranje o biciklističkoj i turističkoj ponudi otoka, mogućnost najma, popravka i prijevoz bicikala i opreme, mogućnost pranja i sušenja odjeće te mogućnost prilagodbe prehrane.

Objekti koji ispunjavaju prethodno navedene kriterije dobivaju tablu s jednom, dvije ili tri zvjezdice kojom potvrđuju svoju spremnost za novi vid turističke ponude. Paški iznajmljivači prepoznali su potencijal ovog projekta te se još jednom srdačno uključili u zajedničku viziju razvoja.

Ovim putem sve turističke zajednice otoka Paga čestitaju dobitnicima i zahvaljuju na suradnji!

Dobitnici certifikata izvrsnosti su:

3 zvjezdice
Apartmani Ostrea, Novalja
Kuća Ana, Novalja
Apartmani Luci & Kety, Lun
Lostura Aparthotel&Mobile Homes, Novalja
Villa Franči, Pag
Hotel Intermezzo, Pag
Villa Natura, Mandre

2 zvjezdice
Apartmani Tolo, Novalja
Apartmani Vegas, Novalja

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA SAŠE ČUKE / U zimski dan…

Objavljeno

-

By

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

(VIDEO) OPĆA BOLNICA ZADAR: Centar za estetsku dermatologiju otvorio svoja vrata! Evo detalja…

Objavljeno

-

By

Centar za estetsku dermatologiju otvorio je svoja vrata! Nalazi se na prvom katu Poliklinike Opće bolnice Zadar, u sklopu Odjela za dermatologiju.

U ponudi su najpopularniji tretmani za uljepšavanje koji su kombinacija modernih metoda estetske dermatologije i tehnološki inovativnih medicinskih uređaja za anti-age učinak.

Stručni tim Centra za estetsku dermatologiju čine liječnici Magdalena Matak, dr.med.,specijalist dermatologije i venerologije i Lovre Pedić, dr.med., specijalist dermatologije i venerologije. U svom radu primjenjuju minimalno invazivne metode temeljene na dokazanoj inovativnoj tehnologiji. Krajnji cilj je postizanje ljepšeg, zdravijeg i mlađeg izgleda pacijenta.

Stručni tim u Centru za estetsku dermatologiju radi izvan svog redovnog radnog vremena, pa pružanje ovih usluga neće na niti jedan način utjecati na provedbu redovnog programa specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite.

Ukupan prihod ostvaren u Centru za estetsku dermatologiju bit će utrošen isključivo za kapitalna ulaganja koja će osigurati poboljšanje uvjeta za smještaj i liječenje pacijenata Opće bolnice Zadar.

Više informacija na: https://ced.bolnica-zadar.hr/

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

BUTKOVIĆ U ZADARSKOJ ŽUPANIJI / Započeli radovi na Žmirićima i na rekonstrukciji ulaza u Škabrnju

Objavljeno

-

By

Potpredsjednik Vlade Oleg Butković boravi u radnom posjetu Zadarskoj županiji. U Škabrnji je u pratnji državnog tajnika Josipa Bilavera, župana Božidara Longina, zamjenika župana Šime Vickovića i općinskog načelnika Ivana Škare obišao radove na rekonstrukciji raskrižja na državnoj cesti u vrijednosti nešto više od 743 tisuće eura.

U nastavku svojeg boravka u Zadarskoj županiji, potpredsjednik Vlade Oleg Butković u pratnji župana Božidara Longina i gradonačelnika Branka Dukića nazočio je službenom uvođenju izvođača u posao na projektu rekonstrukcije raskrižja na Žmirićima (DC306) s ulicama Put Nina i Matije Gupca.

Projekt je vrijedan više od 5,7 milijuna eura, radove će provoditi tvrtka Strabag, a predviđeno trajanje je 15 mjeseci.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu