Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

VELIKA PROMJENA VREMENA! Danas kiša, u petak i pljuskovi s grmljavinom. Olujno jugo!

Objavljeno

-

Na Jadranu i u predjelima uz njega danas promjenjivo oblačno, mjestimice s kišom, osobito na širem riječkom području. U preostalom dijelu unutrašnjosti tijekom dana postupan porast naoblake, navečer i u noći na petak lokalno je moguća kiša. Puhat će umjeren i jak jugozapadni vjetar, u gorju na udare i olujan, a na Jadranu i jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 17 do 22 °C.

U petak pretežno oblačno s kišom, na Jadranu i izraženijim pljuskovima s grmljavinom. Pritom oborina lokalno može biti obilna. Prema večeri na sjeveru unutrašnjosti izgledan je prestanak kiše. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjereno, još na jugu i jako jugo, a na sjevernom dijelu i jugozapadnjak. Temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom između 9 i 14 °C. Na Jadranu najniža od 13 do 17, a najviša od 15 do 20 °C.

IZGLEDI VREMENA:

U petak većinom oblačno s kišom, na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom, a pritom oborina lokalno može biti obilna. U subotu postupan prestanak kiše, najprije u unutrašnjosti, a u noći na nedjelju i na jugu zemlje. U nedjelju pretežno sunčano. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo u noći na subotu na sjevernom dijelu okretati na buru koja će se tijekom dana postupno proširiti duž preostalog dijela obale. Jutarnja temperatura u padu, a dnevna bez veće promjene.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu