IZVANREDNO PRIOPĆENJE ZADARSKOG STOŽERA: Kreće cijepljenje s trećom dozom. Donosimo detalje…

Iz zadarskog Stožera obavijest o cijepljenju. Prenosimo je u cijelosti:

Od ponedjeljka, 18. listopada 2021. godine produljuje  se radno vrijeme cjepilišta na punktu Višnjik te počinje cijepljenje s trećom dozom imunokompromitiranih  i docjepljivanje ostalih kategorija osoba.

Cijepljenje će se provoditi svakim radnim danom u vremenu 7:00 – 13:00 sati osim četvrtkom kada će se cijepljenje provoditi u vremenu 15:00 – 21:00 sati, a iznimno subotom i nedjeljom o čemu odluku donosi koordinator provođenja cijepljenja.

Osobe kojima je preporučena treća doza trebaju se  javiti svojim  odabranim liječnicima koji će za njih osigurati termine cjepljenja na Višnjiku ili u njihovim ordinacijama.

U našoj županiji živi oko 38000 osoba starijih od 65 godina, te je za očekivati povećanje broja cijepljenih na samom PUNKTU u slijedećim tjednima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Image 1 of 72

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku: