PRIOPĆENJE Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević izašla iz stečaja. Za predsjednika izabran Slobodan Dević

Vodstvo Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević obavještava javnost da je dana 28. kolovoza u Sisku održan 1. sabor Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević nakon izlaska stranke iz stečaja.

“Saboru su prisustvovali istinski ljubitelji stranke, pojedinci koji svaki dan žive i prakticiraju slogan stranke – vjera, obitelj i domovina. Pojedinci koji se bave politikom zbog istinske ljubavi prema državi, za koju su se nesebično borili.

Sabor je bio prožet optimizmom, nadom u bolje sutra, te govorima svih prisutnih koji su se borili za stranku nesebično dajući sebe, svoje vrijeme i svoja sredstva, nakon što je staro vodstvo stranke svojim djelovanjem istu odvelo u stečaj”, priopćeno je.

Na saboru stranke su prisustvovali delegati iz Zadarske, Splitsko-Dalmatinske, Dubrovačko-Neretvanske, Sisačko Moslavačke, Zagrebačke, Vukovarsko- Srijemske, Osječko -Baranjske i Ličko-Senjske Županije. Na saboru je izabrano novo vodstvo stranke i sva ostala tijela prema statutu stranke.

Za predsjednika stranke izabran je Slobodan Dević.

“Prisutni cijenjeni članovi redom su se zahvalili jednoglasno novoizabranom predsjedniku stranke Slobodanu Deviću i političkom tajniku Božidaru Lokinu na ustrajnosti u dvogodišnjoj borbi koja je dovela stranu do ovog Sabora.

Predsjedništvo stranke se zahvaljuje svima koji su nas podržavali protekle dvije godine, uz posebnu zahvalu svim našim članovim diljem Hrvatske koji su vjerovali u Hrvatsku Stranku Prava dr. Ante Starčević, jer stranka živi zahvaljujući njima.

Danas, sa novim vodstvom, krećemo u nove pobjede za bolje danas i sutra našeg naroda”, stoji u priopćenju iz HSP AS-a.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Image 1 of 72

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku: