Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Požari otvorenog prostora na Braču i području Pridrage

Objavljeno

-

U tijeku je gašenje dvaju požara na području priobalja. ŽVOC Split u 15:11 je zaprimio dojavu o požaru otvorenoga prostora na području Milne na otoku Braču.

U gašenju požara sudjeluje 26 vatrogasaca s 10 vatrogasnih vozila, 2 protupožarna zrakoplova Canadair i 1 protupožarni helikopter.

Gasi se i na području Zadarske županije. Naime, u 11:55 ŽVOC ZD zaprimio je dojavu o požaru trave, niskog raslinja na području Pridrage, na zasada neutvrđenoj površini.

U gašenju požara ukupno sudjeluje 12 vatrogasaca s 4 vatrogasna vozila te jedan protupožarni
zrakoplov Canadair.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu