Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

“KRV PARTIZANA” (2) – MARKO VUČETIĆ PROTIV PROSLAVE VRA “MASLENICA” Dok je cijela dvorana ustajala i pjevala, pogledajte što je radio kandidat za gradonačelnika Zadra…

Objavljeno

-

Nije se šalio Daniel Radeta kad je prije koji dan nazdravio uz poruku “Kroz vene nam protiče krv partizana…”, proizlazi iz najnovije snimke na kojoj je ovoga puta “njegov” kandidat za gradonačelnika, Marko Vučetić.

Dok je, slaveći obljetnicu VRA Maslenica 2018. godine, prepuna dvorana HNK Zadar na nogama pjevala “Lijepa li si” u izvedbi klape Sv. Juraj, jedini koji je ostao sjediti jest – Vučetić.

Sudeći po tome, još i više po izrazu njegova lica koji su zabilježile video kamere, obljetnica redarstvene akcije koja je označila prekretnicu u tijeku Domovinskog rata, obzirom da je u njoj neprijatelj doživio prvi veći poraz, nije mu bila po volji.

Može li ovo biti kandidat za gradonačelnika Zadra? Pogledajte sami:

 
Nastavi čitati
5 komentara

5 Comments

  1. ivanica

    26. svibnja 2021. at 20:51

    Zalosno da neko ovakav uopće predaje djeci a kamoli da se kandidira

     
  2. četri kantuna

    26. svibnja 2021. at 20:52

    „Profesor Marko Vučetić, kandidat za općinskog načelnika na prošim izborima, novo je lice političke opcije koja djeluje na Viru već 30 godina. Marko Vučetić nosi samo virsko prezime, on nije sa Vira, on živi u Zadru, obitelj mu živi u Zadru, djeca mu idu u skolu u Zadru, a Virsku adresu uzima prije godinu dana kada se kandidira za načelnika općine Vir” – naveo je Kapović ističući kako dva oporbena vijećnika, sukladno zakonskim propisima, imaju nezakoniti mandat jer imaju lažno prebivalište te ne žive na Viru.

    Nadalje je naveo kako će po tom pitanju biti podnesena prijava za nezakonito prebivalište, kako za Marka Vučetića koji živi na Voštarnici tako i za Igora Vučetića, kandidata za zamjenika načelnika na prošlim izborima, koji živi Put Bokanjca u Villi Frestil. Ujedno će od policije zatražiti da provjeri lokaciju GPS-a tijekom posljednjih godinu dana. „Lažno prebivalište podrazumijeva i kazneno dijelo s obzirom da u gradu Zadru postoji lokalni prirez te na taj način izbjegavaju plaćanje istog a treba provjeriti uzimaju li i putne troškove za to” – dodao je.

     
  3. vanga

    26. svibnja 2021. at 20:54

    Izići kao predstavnik ljevice, koja ne zna što hoće i gdje se “uopće nalazi”. Ne znaju “Ljude približiti sebi, a tjeraju od sebe”, napadajući druge ideološki bez programa i vizije da sruše sadašnju vlast uz pomoć sitnih duša koji podmeću drugima.

     
  4. istina

    26. svibnja 2021. at 20:57

    “Kad netko laže kao ti i kad mijenja priču kako mu to odgovara onda zaslužuje da ga se raskrinka. Potpuno si nevjerodostojan i svoje umne vratolomije možeš prodavat onima koji te ne poznaju. Govorio si mi da u politici nema prijateljstva i da trebam smijeniti Božu”, kazao je saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja aktualnom kandidatu za gradonačelnika Zadra, Marku Vučetiću.

    Zahvaljujući upravo Grmoji, odnosno visokom drugom mjestu na listi MOST-a na općim izborima 2016. godine, Vučetić je ušao u Sabor unatoč mizernih 186 preferencijalnih glasova podrške u rodnom Zadru.

    Sabor je konstituiran u listopadu iste godine, a oko godinu i pol kasnije otprilike, naš je wannabe gradonačelnik – izbačen iz Kluba MOST-a.

    Vučetić se nekontrolirano obrušio na dojučerašnje kolege koji su mu osigurali bogatu saborsku mirovinu. U brojnim intervjuima koje je dao nazvao ih je “desničarskom, klijentelističkom i elitističkom strankom”.

    Ono što je manje poznato, jest da mu Grmoja nije ostao dužan…

    Evo što mu je rekao prije samo nekoliko mjeseci, u raspravi na Twitteru započetoj na temu Grmojine tvrdnje da ga je Vučetić nagovarao da smijeni Petrova, nakon čega će mu on “pomoći da preuzme MOST”.

    “Mislio je da sam sličan njemu, oportunist i interesdžija”, kazao je Grmoja, dodajući:

    “Kad sam rekao istinu i dokazao tvoju nevjerodostojnost onda si se sakrio iza obitelji. Ti imaš sad svoju publiku kojoj prodaješ sliku Marka Vučetića kakvu si sada oportunistički osmislio i kakvu prodaješ. I ja i drugi ljudi poznajem jednog drugog Marka Vučetića. Sad gdje je istina ne znam.

    PAPA ILI SARTRE? Po kome je Vučetić nazvao dijete? I u čemu je problem?

    “Samo se ti vadi. Znaš dobro sto si mi govorio. I zašto sam te izbacio”, kazao je uz ostalo Grmoja Vučetiću.

    “Pričao si mi i da si malom dao ime po Ivanu Pavlu. Sad pričaš da si počastio Jean Paul Sartrea :-)”, dodao je.

    Priča o kandidatu za zadarskog gradonačelnika sve je interesantnija…

     
  5. vrag je dokon

    26. svibnja 2021. at 20:58

    Dr.sc. Marko Vučetić, predvodnik okupljenih u tzv. Udruzi „Vir bez podjela“ je vijećnik u Općini Vir iako ne živi na Viru već u Zadru. Konzumira nezakonit mandat u Općinskom vijeću, za što su podnesene i kaznene prijave, kontinuirano ističe neke „nezakonite radnje Općinske uprave“ a sam je kroz vijećnički mandat protupravno stekao i time oštetio Općinski proračun za 28.889,94 kune te u nepoznatom iznosu proračun Grada Zadra za neplaćen prirez poreza na dohodak i utaja porez na kuću za odmor.

     

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Vikend suh i sunčan, uz olujno jugo. Temperatura ide i do 27°C

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas djelomice sunčano, povremeno uz promjenljivu naoblaku s kojom uglavnom u Gorskome kotaru i na širem riječkom području može pasti malo kiše. Puhat će umjeren, poslijepodne prolazno i jak jugozapadnjak, a na Jadranu ponegdje jako i vrlo jako jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 18 do 23 °C, na istoku unutrašnjosti do 26.

U subotu pretežno ili djelomice sunčano, iznadprosječno toplo te na Jadranu i dalje vrlo vjetrovito. Uz povremeno više oblaka lokalno u Istri i na Kvarneru može pasti vrlo malo kiše. Puhat će slab do umjeren, u Gorskoj Hrvatskoj te u unutrašnjosti Dalmacije i jak južni i jugoistočni vjetar, a na Jadranu jako i olujno jugo. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu između 12 i 15 °C. Najviša dnevna većinom od 21 do 27 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Iznadprosječno toplo te i dalje vjetrovito, osobito na Jadranu. Za vikend prevladavajuće suho i sunčano, a u ponedjeljak promjenljivo s mjestimičnom kišom, lokalno i grmljavinom. Puhat će slab i umjeren, u ponedjeljak i vrlo jak južni i jugozapadni vjetar. Na Jadranu jako i vrlo jako, mjestimice i olujno jugo.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

Humanitarna akcija HSP AS za Pučku kuhinju Socijalnu samoposlugu 

Objavljeno

-

By

Stranka HSP AS svake godine organizira humanitarnu akciju donirajući uskrsne pogače i jaja Pučkoj kuhinji i Socijalnoj samoposluzi za najugroženije stanovnike Zadra, kako bi proveli dostojanstveno Uskrs i uskrsne blagdane.

“U duhu Uskrsa želimo dati nadu i radost korisnicima Pučke kuhinje pokazujući još jedanput kršćansku solidarnost i ljubav.

Također promičemo socijalnu osjetljivost i socijalnu uključenost svih građana kroz cijelu godinu što je također jedan od ciljeva HSP AS.

Stranka HSP AS Republiku Hrvatsku vidi kao socijalnu državu koja se brine o svim, a posebno o najugroženijim slojevima društva.   

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim stanovnicima Zadra i zadarske županije!” – rekla je Miranda Jamnicki predsjednica GO HSP AS 

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

VELIKI PETAK / Večeras Služba Muke Gospodnje i procesija s Križem središtem Zadra

Objavljeno

-

By

foto: arhiva, IKA

Na Veliki petak, 29. ožujka, Službu Muke Gospodnje u 19 sati u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Milan Zgrablić.

Nakon obreda u katedrali, nadbiskup, svećenici i puk idu u procesiji s Križem središtem Zadra, za vrijeme koje će se pjevati prijekori Puče moj – od katedrale sv. Stošije, Širokom ulicom do crkve sv. Šime, gdje će nadbiskup Zgrablić puku udijeliti blagoslov s Križem.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu