Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

OLUJNA BURA! Maslenicom, Paškim mostom i Sv. Rokom samo osobna vozila

Objavljeno

-

Zbog jakog vjetra, javlja HAK, promet je dozvoljen samo za osobna vozila:

  • autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27);
  • autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3);
  • dionicama Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj i Karlobag- Sveta Marija Magdalena;
  • državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54);
  • Paškim mostom. 

Na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Karlobag, brzoj cesti Draga-Šmrika (A7) i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II.skupina vozila).
Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) zbog udara olujnog vjetra. A1 Zagreb-Split-Ploče:

  • zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik u smjeru Dubrovnika vozi se suženim kolnikom zbog čega su mogući kraći zastoji;
  • do 27. veljače od 08:00 do 16:00 sati zbog izvanrednih prijevoza povremeno se zaustavlja sav promet u zoni čvora Žuta Lokva u smjeru Zagreba.
 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu